80-75 arası bayanlar hadi diyete

tadı nasıl oluyor bidenem eşimde 1 kaşık koy diyor ama bi kitapta diyet uzmanı 2 ymk kaşığından bişi olmaz diyodu bide biz tuzu bayaa bi kestik un zaten yok sadece sabahları 1 dlim çazdar eşim 1,5 dlm

Tadı gayet güzel oluyor ama benim annemde biraz daha yağ koy kabızlık yaşarsınız diyor ama şimdiye kadar bir problem yok çok şükür.
Tuzu bizde azalttık ama yine de vazgeçemiyoruz, vallahi ben sabahları 2 dilim tam buğday ekmeği eşim de 2-3 dilim yiyor çok mu yiyoruz acaba :S

canmı ne kadar zamnda verdin 10 kiloyu acaba ben kaç kalori alıyorum günde:)
nasıl hesaplıyorsun:)

canmı ne kadar zamnda verdin 10 kiloyu acaba ben kaç kalori alıyorum günde:)
nasıl hesaplıyorsun:)

ben 1.5 ayda vermiştim tabii daha sonra insan gibi yemeyince aldım geri :) işte ben de internetten bakıyordum kalorilere yediklerimin ambalajlarına bakıyordum falan ...

evet ben de görmüştüm zaten ara ara girip bakıyorum başarı öykülerine insan çok motive oluyor...

slm kızlar. malum bugun tatildi ve bende yuruyuş olsun diye her zaman otobusle gittiğim arkadaşıma yayan gittim toplamda bir saat etti. annem akşama patlıcan kavurması yapacaktı hayır dedim yemeğini yap hiç olmazsa kızartma gibi olmaz
bu arada akşama basenlerimi ölçeceğim bakalım 2 haftada fark etmişmi hiç

kızlar bugün neler yediniz içtiniz neler yiyeceksiniz:)
canım sıkılıyor başka soru bulamadım

:)
SABAH
1 adet altın çörek arası peynir ( tamamını yemedim azıcık kaldı) ve 1 bardak süt
ARA
3 kuru kayısı
ÖĞLEN
1 bardak çorba, 4 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
ARA
3 kuru kayısı (elimin altındaydı yine kayısı yedim:) )
AKŞAM
Daha yemedim :) sizler ne yaptınız?

sabah gevrek peynir ve domates. oğlen yumurta kepek ekmeği ve domates. akşamada patlıcan yemeği yiyeceğim kızlar. bir saatte yuruyuş yaptım

SABAH
1 adet altın çörek arası peynir ( tamamını yemedim azıcık kaldı) ve 1 bardak süt
ARA
3 kuru kayısı
ÖĞLEN
1 bardak çorba, 4 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
ARA
3 kuru kayısı (elimin altındaydı yine kayısı yedim:) )
AKŞAM
1 kase yoğurt, yarım dilim tam buğday ekmeği, 3-4 kaşık ıspanak yemeği, 1 kase çorba
ARA
çilek

kızlar ben bu sabah :) 1,5 ymrta (kızım yemedi ben yedim kıyamadım atmaya)
yedim bide farklı olsun die çavdar yerine kepek yedim:)
hatamı ettim acep

öglen yoğurt yicem yulaflı akşamda

mercimek çorbası
4 tavuk köftesi ızgara
havuç tartor ve haşlanmış patates

tabi hepsi yağsız

bence yediklerinde bir sıkıntı yok gayet güzel ...

benim menüm:
sabah
1 adet altın ekmek arası penir
öğle
1 küçük tost (sucuklu)
akşam
balık, salata, biraz patates, 1 kase çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara
meyve yerim belki
bugün çok pis ev işi yaptım ara mara yok o yüzden :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…