• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-75 arası bayanlar hadi diyete

Merhaba kızlar ben de kilo verme çabaları içindeyim umarım birlikte verebiliriz 1 haftada 4 kilo verdim çok vermişim gibi görünüyor ama kısa bir zaman içinde 7-8 kilo aldım deli gibi yiyordum şimdi 6 öğün yiyorum . 78 kilo ile başladım şu an 74 kiloyum hedefim 63 boyum 173...

canım öncelikle aramıza hoşgeldin.
6 öğün fakat nasıl besleniyorsun açıkcası ben 4 anca yiyebiliyorum şuan .bide spor yapıyomusun:nazar:

canım öncelikle aramıza hoşgeldin.
6 öğün fakat nasıl besleniyorsun açıkcası ben 4 anca yiyebiliyorum şuan .bide spor yapıyomusun:nazar:

hoşbuldum canım :) 6 öğünü açayım biraz
sabah
evden erken çıkacaksam 1 adet altın çörek(halk ekmekte satılan) arasına peynir koyuyorum ve 1 bardak süt ile yiyorum
ama eğer acelem yoksa 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, biraz peynir, 4-5 zeytin ve 1 bardak süt
ara
3 adet kuru kayısı
öğlen
yemekhane de ne varsa örneğin; 1 kase çorba, 4-5 kaşık et yemeği, salata, 1 dilim ekmek (yemekhaneye gitmeyeceksem 1 kaşarlı tost ve 1 ayran)
ara
2-3 tane diyet bisküvi
akşam
1 kase çorba, 1 tabak çok az yağlı salata(1 tatlı kaşığından bile az), 6 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 dilim ekmek, (bazen 1 kase yoğurt)
ara
1 porsiyon meyve (genelde elma yerim)
bir de bence çok önemli olan bütün bunları yedikten sonra gece geç yattığım için o zamana kadar bir acıkma duygusu oluyor onu kesmek için şekersiz 1 fincan 5'i 1 arada çay içiyorum iştah falan kalmıyor
Böyle yaparak ve haftada 5 gün tempolu 30 dk yürüyerek daha öncede verdiğim gibi kolay kilo veriyorum Umarım hepimiz güzel güzel zayıflarız ben epey kararlıyım :7:

4 kilomu evet hızlı vermişisniz umarım geri almazsınız. gerçi bende biraz daha boğazımı tutsaydım 4 değil 6 kilo vermiştim bir ayda ama neyse tutamadım:1:
bu hafta işi daha sıkı tutmak istiyorum.inş yağmur yağmaz ve ben yuruyuşlereime devam ederim kızlar
iş hareketde bitiyor unutmayın:34:

kızlar ben buğün
sabah
1 dlm çavdar ekmegi
yarım dlm peynir ince ama
1fincan şekersiz açık çay
4 zetin(genelde yememeye çalışıyorum:))
azar azar domates salata roka

öğlende
3ymk kaşığı yoğurt
1ymk kşığı keten tohumu
2 dlm kadar salatalık rendeledim tad olsun diye
az pul biiber az nane

akşam halanmış baget
2 ymk kaşığı kadar patates salatası yicem bu nkadar 3 lt su
ve akşam 3 fncan yeşil çay:24::24::24::24::24::24::24:

4 kilomu evet hızlı vermişisniz umarım geri almazsınız. gerçi bende biraz daha boğazımı tutsaydım 4 değil 6 kilo vermiştim bir ayda ama neyse tutamadım:1:
bu hafta işi daha sıkı tutmak istiyorum.inş yağmur yağmaz ve ben yuruyuşlereime devam ederim kızlar
iş hareketde bitiyor unutmayın:34:

evet hızlı verdim ama gayet sağlıklı besleniyorum ve hareketimi epey artırdım o yüzden böyle oldu ama sonra yavaşlayacak tabii... siz de çok güzel kilo vermişsiniz umarım böyle devam eder...
kızlar ben buğün
sabah
1 dlm çavdar ekmegi
yarım dlm peynir ince ama
1fincan şekersiz açık çay
4 zetin(genelde yememeye çalışıyorum:))
azar azar domates salata roka

öğlende
3ymk kaşığı yoğurt
1ymk kşığı keten tohumu
2 dlm kadar salatalık rendeledim tad olsun diye
az pul biiber az nane

akşam halanmış baget
2 ymk kaşığı kadar patates salatası yicem bu nkadar 3 lt su
ve akşam 3 fncan yeşil çay:24::24::24::24::24::24::24:

öğlen çok hafif olmuş ama lezzetli olmuştur :) keşke ara öğünler de olsa süper olurmuş...

ben de kendi menümü yazayım
Sabah
iki dilim tam buğday ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, yarım domates, 1 bardak light kola
Ara
3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba, yarım altın çörek
Akşam
2 çatal yağsız makarna, 6 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase çorba, 3 kaşık yoğurt
Ara
2-3 kuru kayısı, 1 bardak süt
Ara
1 bardak 5'i 1 arada çay :39:

evet hızlı verdim ama gayet sağlıklı besleniyorum ve hareketimi epey artırdım o yüzden böyle oldu ama sonra yavaşlayacak tabii... siz de çok güzel kilo vermişsiniz umarım böyle devam eder...

öğlen çok hafif olmuş ama lezzetli olmuştur :) keşke ara öğünler de olsa süper olurmuş...

ben de kendi menümü yazayım
Sabah
iki dilim tam buğday ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, yarım domates, 1 bardak light kola
Ara
3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba, yarım altın çörek
Akşam
2 çatal yağsız makarna, 6 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase çorba, 3 kaşık yoğurt
Ara
2-3 kuru kayısı, 1 bardak süt
Ara
1 bardak 5'i 1 arada çay :39:

canım bende arada bi form un kayısı çayını içiyorum ii oluyo dene i
stersen çokta lezzetli
bu arada tartıda tok karna 70 geldim çok mutluyum 14 günde 3 kilo harika

canım bende arada bi form un kayısı çayını içiyorum ii oluyo dene i
stersen çokta lezzetli
bu arada tartıda tok karna 70 geldim çok mutluyum 14 günde 3 kilo harika

benim içtiğim çayın tadı hiç iyi değil ama sonuçları iyi o yüzden katlanıyorum :) kayısılıyı da denerim mis gibi kokar muhtemelen. Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :46:

Şu saate kadar hiç bir şey yemedim kociş pizza ısmarladı ama incecik hamur olandan 2 dilim mi yesem 3 dilim mi bilemedim tam kalorisini de bulamadım bu konuda fikri olan var mı acaba :S

Şu saate kadar hiç bir şey yemedim kociş pizza ısmarladı ama incecik hamur olandan 2 dilim mi yesem 3 dilim mi bilemedim tam kalorisini de bulamadım bu konuda fikri olan var mı acaba :S

benim gibi bi oturuşta orta boy bi pizzayı bitirmede naparsan yap:53: o yuzden dışarda artık pizza yemiyorum çünkü yedim mi parça pizzayla doymuyorum:1: en iyisi pizzaya hiç bulaşmamak yada bir parça yeterli

Merhabalar bugün evdeydim ve çok geç uyandım daha doğrusu uyandım tekrar uyudum öğlen kalktım bu yüzden 6 öğün hayal oldu bugün yediklerimi yazayım

Öğlen
2.5 dilim incecik hamur pizza (kalın patates cipsi kadar inceliği)
1 bardak pepsi max
Ara
3 kuru kayısı
Akşam
2 çatal makarna, 4-5 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 bardak pepsi max(neredeyse 0 kalori)
Ara
1 bardak süt
Ara
1 bardak 5'i 1 arada çay (belki içmem)

Menim böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl?

kız o kocişine söle ne olursa olsun yeme napcan kalorisini çoktur onun kalorisi hııııı kızarım bak:)
ya eşin zayıfmı oda takılsın sana biz öle yapıyoz evde harika bi yarış içerisin deyiz
buğün iddaya girdik ilk 10 kilo veren kim olursa hediye alıcaz umarım ben olurum
şuan ben tam 70.4
eşim 102 yndi 2 haftada 97,4 oldu ama harika spor yapıyo ben onunkadar ii yapamıyorum ne olucak bakalım:43::43::43:

:22::22::22::22:

Merhabalar bugün evdeydim ve çok geç uyandım daha doğrusu uyandım tekrar uyudum öğlen kalktım bu yüzden 6 öğün hayal oldu bugün yediklerimi yazayım

Öğlen
2.5 dilim incecik hamur pizza (kalın patates cipsi kadar inceliği)
1 bardak pepsi max
Ara
3 kuru kayısı
Akşam
2 çatal makarna, 4-5 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 bardak pepsi max(neredeyse 0 kalori)
Ara
1 bardak süt
Ara
1 bardak 5'i 1 arada çay (belki içmem)

Menim böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl?

bak canım arkadaşım bu olya iiiyce adapte ol öyle pizzaymış 0 kalori kolaymış ya kendini düşün buğüne kadar yedikte ne oldu ben artık kimseye diyet yapıyorum demiyorum çünkü ben artık sağlıklı yaşıyorum ve hayat bana güzel:) çok mutluyum kaslarım hrika çalışıyor daha ne isterim allahtan sende yeme onları akşam tek çeşit yemek yap ve eşinide soğut yemekten ve yemeği az yap 2 tabak çıkmasın kızartma yerine fırın yemeği yap harika oluyor ben sana bişey söyliyim haftada en az 6 gün çok yağlı çok çeşitli ve tam faastfood çu ben bile bunu yapabildiysem sizde yaparsınız....

ben bu sabah kahvaltıyı herzamnki gibi yaptım ve küçücük muz yedim cadı kızım yemedi bana kaldı..
öğlen yoğurtlu karışımdan:)
akşamda ıspanak çorbası az sulu

kızlar size bi diyet sıırrıı vericem istermisiniz:)
gerçi yapıyosunuzdur belki:18::18::18:

kız o kocişine söle ne olursa olsun yeme napcan kalorisini çoktur onun kalorisi hııııı kızarım bak:)
ya eşin zayıfmı oda takılsın sana biz öle yapıyoz evde harika bi yarış içerisin deyiz
buğün iddaya girdik ilk 10 kilo veren kim olursa hediye alıcaz umarım ben olurum
şuan ben tam 70.4
eşim 102 yndi 2 haftada 97,4 oldu ama harika spor yapıyo ben onunkadar ii yapamıyorum ne olucak bakalım:43::43::43:

:22::22::22::22:

Hayır eşimde zayıf sayılmaz o da evlendikten sonra çok kilo aldı ve onunla beraber dikkat ediyoruz aslında o 8 kilo falan verdi , birlikte veriyoruz yani :)

bak canım arkadaşım bu olya iiiyce adapte ol öyle pizzaymış 0 kalori kolaymış ya kendini düşün buğüne kadar yedikte ne oldu ben artık kimseye diyet yapıyorum demiyorum çünkü ben artık sağlıklı yaşıyorum ve hayat bana güzel:) çok mutluyum kaslarım hrika çalışıyor daha ne isterim allahtan sende yeme onları akşam tek çeşit yemek yap ve eşinide soğut yemekten ve yemeği az yap 2 tabak çıkmasın kızartma yerine fırın yemeği yap harika oluyor ben sana bişey söyliyim haftada en az 6 gün çok yağlı çok çeşitli ve tam faastfood çu ben bile bunu yapabildiysem sizde yaparsınız....

Ben olaya hiç olmadığım kadar adapteyim zaten :) pizzanın kalorisini araştırdım ve 120 kalori bile değil benim yediğim 1 dilim yani öğlen toplamda 300 kalori civarı yedim bu yüzden içim rahat ... Dediğiniz gibi ben de kızartma yapmıyorum fırın kullanıyorum , yemeklere çok çok az yağ koyuyorum ve genelde sağlıklı şeyler pişiriyorum (tabii sadece 1 haftadır ondan önce bol kalorili şeyler olmazsa olmazdı :) ) ama canımın hiçbir şey yapmak istemediği zamanlar oluyor eşim de tam pizza manyağı incecik hamurlu ısmarlamasını sağlayabiliyorum ancak :)

ben bu sabah kahvaltıyı herzamnki gibi yaptım ve küçücük muz yedim cadı kızım yemedi bana kaldı..
öğlen yoğurtlu karışımdan:)
akşamda ıspanak çorbası az sulu

kızlar size bi diyet sıırrıı vericem istermisiniz:)
gerçi yapıyosunuzdur belki:18::18::18:

diyet sırrını dört gözle beklliyorum...

Hayır eşimde zayıf sayılmaz o da evlendikten sonra çok kilo aldı ve onunla beraber dikkat ediyoruz aslında o 8 kilo falan verdi , birlikte veriyoruz yani :)

Ben olaya hiç olmadığım kadar adapteyim zaten :) pizzanın kalorisini araştırdım ve 120 kalori bile değil benim yediğim 1 dilim yani öğlen toplamda 300 kalori civarı yedim bu yüzden içim rahat ... Dediğiniz gibi ben de kızartma yapmıyorum fırın kullanıyorum , yemeklere çok çok az yağ koyuyorum ve genelde sağlıklı şeyler pişiriyorum (tabii sadece 1 haftadır ondan önce bol kalorili şeyler olmazsa olmazdı :) ) ama canımın hiçbir şey yapmak istemediği zamanlar oluyor eşim de tam pizza manyağı incecik hamurlu ısmarlamasını sağlayabiliyorum ancak :)

diyet sırrını dört gözle beklliyorum...

sende benim gibi bende 15 gndür dikkat ediyorum:)
canım yemeklerde ne kadar yağ kullanıyorsun

tadı nasıl oluyor bidenem eşimde 1 kaşık koy diyor ama bi kitapta diyet uzmanı 2 ymk kaşığından bişi olmaz diyodu bide biz tuzu bayaa bi kestik un zaten yok sadece sabahları 1 dlim çazdar eşim 1,5 dlm:42:

Back