80-75 arası bayanlar hadi diyete

hayatezgim2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
228
1
46
İstanbul
slm arkadaşlar ben 73 kloyum ve 10gündür diyet spor gidiyorum ama daha1,5 kilo vermişim çünki beynimden atamıyorum bunu eger forumda hep beraber olursak
aşarım diye düşünüyorum amaç olucak benim için hadi burdan yakalım kilolarımızı katılanlar yazsın kilo boy ve hedeflerini birlikte yol alalımteytey

ben 1,68 boy
73 kiloum
hedefim 59

canım sana az gibi görünsede bu sağlıklı kilo verdiğinin işareti. bende geçen yıl 78-79 lardan 72 inmiştim. şimdi bir aydır diyetteyim 68 e indim. bakalım devamıda gelcek inş. sanada başarılar canım ol iradeler

canım basrmamız dıleğiyle bende uc aoluyo 85 le basladım sımdı 72 yım ve 65 sonra 60 olmayı ıstym ama ıstemek basrmanın yarısıymıs yarısını basrdım bı yarısı kaldı ve bende senın yanındayım ızmırden yazıyorum vede boy 1 65 ım hepmıze cok cabuk kılocuklarımızdan kurtulmamız dıleğiyle canım

harikasın canım nasıl başardın bunu yazarmısın bende buğün tartıldım 71,2 geldim umarım giderler en kısa zamnda ama midem küçüldü sanırım yiyemiyorum istesemde

canım cokta zor olmadı hatta tartıya cıkınca hep sok olurdum eskıden alıyom kılo dıye bu sefer ayda bır kere sporda tartıldım ve olcm yapıldım ve gıden kıloyu gormekte suprız oldu her seyı cok azaltım az yedım ve spor sabahları sarellelımıde yedım boreğimide kek te yedım tam dıyet değil ama ben kafama gore her sey yedım valla ama spor a gıdıp ıkı saat her gun spor yaptım ve bol su ıctım uc lıtre ve yesıl cay ıctım boyle ozel bısey yok yanı her gun tartılma bence benım evde tatım yok ama kapı dıbı komsum un var cık dıyo her gun bakalım dıyo yok cıkmam suprız oluyo bana ayda bır toplu gıdınce dıyom yanındayım canım beraber zayıflıcaz sen napıyon dıyet ıcın

sende bendensin canım. bende herşeyi yiyorum ama az. yuruyuşu bırakmadığım surece kilo veriyorum. çünkü iş hareketde bitiyo arkadaşlar. bu arada bende 2 haftada bir tartılıyorum . nasıl sabrediyosun diyolar ama 2 haftada eksilen kiloyu görmek daha mutlu ediyo beni

ay ben neler yapmıyorumki bak yazıyım
sabah 1 dlm çavdar
azıcık diyet peynir
yarım salata
1 domates
ve yeşillik arada 2*3 zeytin
ama bugün ekmegi bile btiremedim canım istemedi

arada acıkırsam elma yada portakl

öglen yulaf kepekli yoğurt

ara yine aynı

akşam ne yemk varsa azıcık azıcık ekmek yok
günde:100 mekik
100 twist
20 şınav
ve germe hareketleri ya arkadaşlar kilo vermesem bile hayatında ilk kez spor yapan biri olarak kaslarımın çalıştığını hissediyorum ewlendiğimden beri çok hamlamışm e bebekte gelince kendime vakit ayıramadım ama herşey değişt inş kurtulucaz bu yükten

canım hedeflerimiz aynı sanırım 3 den 59 a bende

evet canım 72 yle başladım hedefim 58 benimde. aynıyız sayılır. tabi ben hala bekarım (nişanlıyım) evlenmeden bu kadar kilo yaptım kendime

evet canım 72 yle başladım hedefim 58 benimde. aynıyız sayılır. tabi ben hala bekarım (nişanlıyım) evlenmeden bu kadar kilo yaptım kendime

hım ewlenince dikkat et o zaman bende bekarken aynı kilolardaydım ama ewlenicem diye hiç kasmadım kendimi ne biliyim hata yaptım belkide amaan şimdi dank etti bak sen gene erken uyanmışsın veririz ya inş canım mesajın altında kaç kilo verdiğinmle ilğili bi çizelge varya onu nasıl yapıyorsun

canım sen tam olarak nasıl besleniyorsun ve kaç yaşındasın

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-32323.html burdan yapabilirsin cnm
ben 27 yaşındayım bundan 4 yıl oncesine kadar 62 kiloydum boyuma göre iyiydim sadece basenlerim vardı ama o dönem sevgilimden ayrıldım ve 78 e kadar çıktım yani strestenkilo aldım. sonra geçen yıl yediklerimi kısarak ve hergun yuruyerek 7-8 kilo kadar verdim. bu sene tekrar 19 martta başladım yurumeye ve yediklerimi kısmaya . 1 ayda 4 verebilidm. tabi boğazımı tutsaydım eminim 6 olurdu o
sabahları ve oğlen 1 aydır sadece 2 dilim kepek ekmeği ve peynir domates yiyorum. 1 aydır en fazla 2-3 kere dışardan soylemişimdir. akşamları annem ne yemek yaptıysa 1 dilim ekmekle yiyorum canım ama 1 tabakla doymuyorum 2 tabak oluyor çoğu zaman ona rağmen yururduğum için kilo kaybediyorum. mecburum çunku yaza düğünüm var.
senin yaşın kaç cnm

olmaz canm ya 2 tabak olmuyo
bende senin gibi 2. tabak yiyerek bölyle oldum hatta fazlası sana yemin ederimki şuan ikinci tabağı bırak tabağımdakiler bile bi yerden sonra miğdemi ulandırıyo hatta yanımda yemek yiyen insanlar bile beni doyuruyo lütfen yeme kız düğününe fit gir

ama ben doymuyorum 1 tabakla ya iştahım yerinde yani bide ben çok yemek seçiyorum oyle olunca işim daha da zor oluyo. ama işte hani canın tatlı felan çekerye gidip almıyorum onları diyetteyim diye kendimi frenliyorum. okadar yuruyorum yabana gitmesin diyorum bakalım artık ...
bu arada yaş kaç demiştim unuttun galiba

yaş 22 canm ya sen yemektede kendini frnle

haklısın cnm biraz daha az yeseydim mesela geçen ay 4 değil de 6 kilo kaybetmiştim ama ah şu irade...

ay nerde o mide cnm...
iştahım hep yerinde oldu bugune kadar. ama kısmadan olmuyo işte. düğüne kadar bi on kilo versem ne guzel olur. 7 si alttan gitsin ama

Merhaba kızlar ben de kilo verme çabaları içindeyim umarım birlikte verebiliriz 1 haftada 4 kilo verdim çok vermişim gibi görünüyor ama kısa bir zaman içinde 7-8 kilo aldım deli gibi yiyordum şimdi 6 öğün yiyorum . 78 kilo ile başladım şu an 74 kiloyum hedefim 63 boyum 173...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…