- Konu Sahibi hayatezgim2010
-
canım basrmamız dıleğiyle bende uc aoluyo 85 le basladım sımdı 72 yım ve 65 sonra 60 olmayı ıstym ama ıstemek basrmanın yarısıymıs yarısını basrdım bı yarısı kaldı ve bende senın yanındayım ızmırden yazıyorum vede boy 1 65 ım hepmıze cok cabuk kılocuklarımızdan kurtulmamız dıleğiyle canım
canım cokta zor olmadı hatta tartıya cıkınca hep sok olurdum eskıden alıyom kılo dıye bu sefer ayda bır kere sporda tartıldım ve olcm yapıldım ve gıden kıloyu gormekte suprız oldu her seyı cok azaltım az yedım ve spor sabahları sarellelımıde yedım boreğimide kek te yedım tam dıyet değil ama ben kafama gore her sey yedım valla ama spor a gıdıp ıkı saat her gun spor yaptım ve bol su ıctım uc lıtre ve yesıl cay ıctım boyle ozel bısey yok yanı her gun tartılma bence benım evde tatım yok ama kapı dıbı komsum un var cık dıyo her gun bakalım dıyo yok cıkmam suprız oluyo bana ayda bır toplu gıdınce dıyom yanındayım canım beraber zayıflıcaz sen napıyon dıyet ıcın
sende bendensin canım. bende herşeyi yiyorum ama az. yuruyuşu bırakmadığım surece kilo veriyorum. çünkü iş hareketde bitiyo arkadaşlar. bu arada bende 2 haftada bir tartılıyorum . nasıl sabrediyosun diyolar ama 2 haftada eksilen kiloyu görmek daha mutlu ediyo beni
evet canım 72 yle başladım hedefim 58 benimde. aynıyız sayılır. tabi ben hala bekarım (nişanlıyım) evlenmeden bu kadar kilo yaptım kendime
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-32323.html burdan yapabilirsin cnm
ben 27 yaşındayım bundan 4 yıl oncesine kadar 62 kiloydum boyuma göre iyiydim sadece basenlerim vardı ama o dönem sevgilimden ayrıldım ve 78 e kadar çıktımyani strestenkilo aldım. sonra geçen yıl yediklerimi kısarak ve hergun yuruyerek 7-8 kilo kadar verdim. bu sene tekrar 19 martta başladım yurumeye ve yediklerimi kısmaya . 1 ayda 4 verebilidm. tabi boğazımı tutsaydım eminim 6 olurdu o
sabahları ve oğlen 1 aydır sadece 2 dilim kepek ekmeği ve peynir domates yiyorum. 1 aydır en fazla 2-3 kere dışardan soylemişimdir. akşamları annem ne yemek yaptıysa 1 dilim ekmekle yiyorum canım ama 1 tabakla doymuyorum 2 tabak oluyor çoğu zamanona rağmen yururduğum için kilo kaybediyorum. mecburum çunku yaza düğünüm var.
senin yaşın kaç cnm
ama ben doymuyorum 1 tabakla ya iştahım yerinde yanibide ben çok yemek seçiyorum oyle olunca işim daha da zor oluyo. ama işte hani canın tatlı felan çekerye gidip almıyorum onları diyetteyim diye kendimi frenliyorum. okadar yuruyorum yabana gitmesin diyorum bakalım artık ...
bu arada yaş kaç demiştim unuttun galiba
haklısın cnm biraz daha az yeseydim mesela geçen ay 4 değil de 6 kilo kaybetmiştimama ah şu irade...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?