8 yıllık özlemimiz ve aceleci ikizlerimiz...

Çok duygulandım yüzünüzü bile görmeden bukadar içten yaşadım 41 kere maşallah demek istiyorum yazıyı okurken berenim ve ardam kısmında yazının önceki kısmını tamamen sildim ve çok mutlu oldum.çok güzeller.

maşallah bebekleriniz çok tatlı Allah ayırmasın... ben de sizinle aynı durumu yaşıyorum 26 haftalık ikiz doğum yaptım.25 gündür küvezde bebeklerim siz neler yaşadınız süreç nasıl ilerliyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim

RABBİM NAZARLARDAN SAKLASINNNN sana bağışlasın kuzularını.. güle güle büyüt canım..

Eki Görüntüle 591654 işte benim küçük mucizelerim rabbim cümlesine versin inş. kızlar kocaman bir maşallah istiyorum
işte benim küçük mucizel

maşallah maşallah rabbim cümlemizin evlatlarını korusun..kazalardan belalardan hastalıklardann
evlatlarını sana bağışlasın..
inan bana çok bebişlerinin sağlıklı olduklarını gördüğüm için çok mutlu oldum..
rabbim hiç keder yüzü göstermesin sana ve evlatlarına..

uzun zamandır takibimdeydi konun ama bakamamıştım son zamanlarda. çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.
maaşallah meleklerinede Rabb'im sizi birbirinize bağışlasın inşallah çok sevindim

uzun zamandır yazamamıştım inanın ikizlerle uğraşmak çok zormuş ama rabbim böyle günler göstersin çok şükür herşey yolunda güzel dilekleriniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık versin

ALLAH bağışlasın ikizlerinizi.
8 yıl beklemişsiniz o geçen 8 yılda çok üzülmüşsünüzdür muhakkak ama mükafatını almışsınız...
darısı benim ve tüm isteyenlerin başına diyorum.
ben 2 hafta önce 5.tüp bebek denememdende negatif sonuç aldım.....
çok üzüldüm bugüne kadar hiç hamile kalamadım....
dedim ki kendime pes et artık bak o kadar iğneler ilaçlar kullandın ,tedaviler gördün ne yaparsan yap olmuyo boşa çabalıyosun ama sonra biraz zaman geçince yılmak yok yola devam dedim......

inş bigün bende sizin gibi geç gelen bebeğimin hikayesini paylaşırım burada

Son düzenleme:
rabbim inşallah en kısa zamanda sizinde kucağınızı doldursun bende çok defa kendime tamam dedim ama aklınıza onun hayali ilk geldiğinde yıkılmak yok yola devam diyorum hiç ummadığım zamanda geldi benim küçük mucizelerim allahım en kısa zamanda size ve bebek hasreti çeken herkese göstersin

Allah yavrularina saglik.sihhat uzun ömürler versin melekler korusun onlari sana da sabir ve dayanma gücü versin Allah.. Sabret canim.. Geçecek.. Yavrularin kucaginda olacak.. Uyutmicaklar seni sabahlara dek :) yaramazliklar yapacaklar :) insallah bitecek bu zor günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…