• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık özlemimiz ve aceleci ikizlerimiz...

Bu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur ve en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz güzel bebeklerinize.

Sinemcim dualarım sizinle.. Allah' ın izniyle kucağına alıp hastaneden çıkacağın günde gelecek inşallah.. Sen içini ferah tut..

Gözyaşlarımi tutamadım:( yerim ben o fındıkları.Rabbim size bagislasin hayırlısıyla.Vatana,millete,ümmete hayırlı evlatlar olsun minikleriniz,kocaman olsunlar yüreğiniz gibi.

bizim hikayemiz sizinkiler gibi güzel başlamadı... 8yıllık tedavi sürecinde 2düşük bi olumsuz tüp bebkten sonra 20 şubat 2012de 4.tüp bebek denemesinden sonra hamile olduğumu öğrendim hemde ikizde bebeklerimiz.... çok şükür ilk aylarda bi sorun olmadı ama 17. haftaya geldiğimizde gittiğimiz kontrolde rahim ağzında açılma olduğunu eğer dikilmezse bebekleri kaybedeceğimizi söyledi doktorumuz ve dünya başıma yıkıldı 8 yıl beklemiştik biz bu bebekleri ve buraya kadar gelmişken nasıl kaybederdik neyse hemen ertesi gün dükiş atıldı ve 2 ay hiç kalkmadan yattım evde... son haftalar kasılmalarım çoğalmıştı bir doktor bir ev derken birgün sancım ve akıntım fazlalaştı doktorumu aradım yine hemen gittik sancım çoktu hastaneye yatırdı ve 3 gece anca durdurabildiler 22 temmuz pazar günü sancımm nstde 100ü buluyordu ve tamamen açılmıştı rahim bu aradada 26 hafta yeni bitmişti üzüntümüz o yüzdendi çok küçüktü bebeklerim..... ya yaşamazlarsa ya ölürlerse nasıl doğururdum bile bile hala aklıma geldikçe göz yaşlarımı tutamıyorum..saat akşam üzeri 5de doktor geldi nöbetçi doktordu açılmam olunca hemşireler ona haber vermiş... geldi ve hemen seni doğuma almamız gerekiyor dedi yapcak başka bişey yok yoksa suyun patlıcak ve bebekler ters dedi almazsak sonuç daha kötü olabilir dedi annem bi tarfata ağlıyor ben bi tarafta elimiz mahkum ağlaya ağlaya girdim doğuma eşimde yeni gitmişti ve hemen geri döndü çok şükür yetişti son anda aptal gibi oldum hiçkimseye cevap veremiyorum ağlayamıyorum sabit bi yere bakıyorum sadece neyse hazırladılar beni ve aldılar doğuma.. doğumhaneye girdik doktorum nasılsın dediği anda başladım yine ağlamaya iyi değilim dedim elimizden geleni yaptık ama acele ediyorlar dedi doktorumuz hemen bayıltılar beni genel anestezi oldum saat 18.00de BERENİM 18.03de ARDAM dünyaya gelmiş 860 gr doğdular ve hemen küveze almışlar o gece bana göstermediler çok şükür bugün 24.gün ve direniyor kuzularım ama hala küvezdeler.... hep birgün buraya doğum hikayemi yazmak istemiştim çok iyi başlamasada yinede yazmak istedim ve şimdi yavrularıma sizden dua istiyorum teyzeleri çok acele etti benim kuzularım inşallah küvezden çıkmak içinde acele ederler....

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim... Rabbim kimseyi böyle sevdikleri ve yavruları ile imtihan etmesin..

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MELEKLERİMDEN NAZLI KIZIMI YİNE MAKİNEYe BAĞLAMIŞLAR BU SABAH SOLUNUM SIKINTISI YÜZÜNDEN İNŞ. BİRAN ÖNCE İYİLEŞİR MELEĞİM......:43:

Rabbim en kısa zamanda ,sağlıklı bir şekilde kucağına versin şirin ve şirineni:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: onlar çok güçlüler emin ol
çok geçmeden alacaksın kucağına inşallah dularım bebişlerinle :16::16::16:.
bende ekim annesiyim bu arada

Son düzenleme:
canım inşallah ikisinide kucaklayıp evine gideceksin en kısa zamanda benimde kuzenim erken doğum yaptı geçen sene ama oğlu şimdi kocaman oldu maşallah sende iyi düşün hep onlarla eve döneceğin anı düşün herşey güzel olacak Allahın izniyleee:16::16::16::16:

Canım benim o kadar beklemişsin..Tam 8 yıl dile kolay..Biraz daha dayan..Kucağına gelecek miniklerin..Nasıl da güzel kokarlar şimdi o melekler..Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.Çabucak iyileşsinler inşallah..Sağlıkla büyüsünler..Aminn..

çok geçmiş olsun. dilerim Rabbim sağlıklı bir şekilde hayata tutunmalarına izin verecektir.

2012 kasım annelirnde de bir arkadasımızın bebekleri sizinkiler gibi acele ettiler ve şuan onlarda kuvezdeler. inşallah tüm evlat yolu bekleyen anneler mutlu bir şekilde evlatlarına kucak açacaktır.

dualarım sizinle...:emir_bebek:

sinemcim..hayırlı olsun bebeklerin..
içini ferah tut..allahın izni ile o hastaneden evlatlarınla birlikte çıkıcaksınız..rabbim o güzel günleride göstericek..dualarımız seninle.. bu mübarek günlerde heleki hamilelerin duaları geri çevrilmez inşallah..allah yüzünüzü güldürsün meleklerini korusun canım..kötü şeyler düşünme hiç, moralini yüksek tut olur mu?herşey yoluna girecek emin ol..

Rabbim ikizlerini size bağışlasın canımmmm inşallah sağlıcakla iyileşip aranıza katılacaklar...Mübarek gün yüzü suyu hürmetine..

Arkadaşlar 1 ayetel kürsi okuyalım arkadaş için...:16::16::16:

sinemcim cok gecmis olsun. Allahin izniyle bebeklerinide sag salim kucaklicaksin ve hastaneden bebislerle cikicaksiniz. benim bir arkadasimda 26 haftalikken dogum yapti, bebisi kuvezde kaldi ama simdi bebisi yaninda cok sukur ve normal zamaninda dogsaydi suan daha 2 aylik olucakti, cok sukur cokta saglikli, sende bebislerinde o hastaneden cikicaksiniz canim, Allah yar ve yardimciniz olsun dualarimiz bebislerinle.

rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah
hayırlısıyla sağlıkla kavuşun hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim baht açıklığı versin
bende 6 yıllık evliyim 4 tüp bebek denememiz oldu ama maalesef hiç gebelik olmadı
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

Sinem hayırlı olsun, bebeklerini Allah sana bağışlasın...
Benim de erken doğum riskim var...
Sürekli dua ediyorum, senin bebeklerin için de dua ederim.

Hangi hastanede bebeklerin şimdi?
Ben de hastane araştırıyorum şimdi, büyük ihtimalle ihtiyacım olacak.

Sinem hayırlı olsun, bebeklerini Allah sana bağışlasın...Benim de erken doğum riskim var...Sürekli dua ediyorum, senin bebeklerin için de dua ederim.Hangi hastanede bebeklerin şimdi?Ben de hastane araştırıyorum şimdi, büyük ihtimalle ihtiyacım olacak.
Canım ben bursadayım jımerde dogum yaptım bebeklerımde orda bursada kuvez ıcın 2yer onerdıler jımer ve doruk galıba yada bahar hastanesı tam emın degılım bıze doktorumuz jımerı onerdı tabı önce allah sonra onlara emanetler... Sizin nıye erken dogum rıskınız var?rabbım ınsallah gununde dogurmayı nasip eder sana ve cumlesıne boylesı cok zor

bizim hikayemiz sizinkiler gibi güzel başlamadı... 8yıllık tedavi sürecinde 2düşük bi olumsuz tüp bebkten sonra 20 şubat 2012de 4.tüp bebek denemesinden sonra hamile olduğumu öğrendim hemde ikizde bebeklerimiz.... çok şükür ilk aylarda bi sorun olmadı ama 17. haftaya geldiğimizde gittiğimiz kontrolde rahim ağzında açılma olduğunu eğer dikilmezse bebekleri kaybedeceğimizi söyledi doktorumuz ve dünya başıma yıkıldı 8 yıl beklemiştik biz bu bebekleri ve buraya kadar gelmişken nasıl kaybederdik neyse hemen ertesi gün dükiş atıldı ve 2 ay hiç kalkmadan yattım evde... son haftalar kasılmalarım çoğalmıştı bir doktor bir ev derken birgün sancım ve akıntım fazlalaştı doktorumu aradım yine hemen gittik sancım çoktu hastaneye yatırdı ve 3 gece anca durdurabildiler 22 temmuz pazar günü sancımm nstde 100ü buluyordu ve tamamen açılmıştı rahim bu aradada 26 hafta yeni bitmişti üzüntümüz o yüzdendi çok küçüktü bebeklerim..... ya yaşamazlarsa ya ölürlerse nasıl doğururdum bile bile hala aklıma geldikçe göz yaşlarımı tutamıyorum..saat akşam üzeri 5de doktor geldi nöbetçi doktordu açılmam olunca hemşireler ona haber vermiş... geldi ve hemen seni doğuma almamız gerekiyor dedi yapcak başka bişey yok yoksa suyun patlıcak ve bebekler ters dedi almazsak sonuç daha kötü olabilir dedi annem bi tarfata ağlıyor ben bi tarafta elimiz mahkum ağlaya ağlaya girdim doğuma eşimde yeni gitmişti ve hemen geri döndü çok şükür yetişti son anda aptal gibi oldum hiçkimseye cevap veremiyorum ağlayamıyorum sabit bi yere bakıyorum sadece neyse hazırladılar beni ve aldılar doğuma.. doğumhaneye girdik doktorum nasılsın dediği anda başladım yine ağlamaya iyi değilim dedim elimizden geleni yaptık ama acele ediyorlar dedi doktorumuz hemen bayıltılar beni genel anestezi oldum saat 18.00de BERENİM 18.03de ARDAM dünyaya gelmiş 860 gr doğdular ve hemen küveze almışlar o gece bana göstermediler çok şükür bugün 24.gün ve direniyor kuzularım ama hala küvezdeler.... hep birgün buraya doğum hikayemi yazmak istemiştim çok iyi başlamasada yinede yazmak istedim ve şimdi yavrularıma sizden dua istiyorum teyzeleri çok acele etti benim kuzularım inşallah küvezden çıkmak içinde acele ederler....

canım allah ikizlerini sana bağışlasın. seninle aynı zamana geliyordu doğumumuz.senin bebişler acele etmişler inş. bir an önce toparlanacaklardır ben buna yürekten inanıyorumm:nazar::16:

Back