Canım ben bursadayım jımerde dogum yaptım bebeklerımde orda bursada kuvez ıcın 2yer onerdıler jımer ve doruk galıba yada bahar hastanesı tam emın degılım bıze doktorumuz jımerı onerdı tabı önce allah sonra onlara emanetler... Sizin nıye erken dogum rıskınız var?rabbım ınsallah gununde dogurmayı nasip eder sana ve cumlesıne boylesı cok zor
sinemcim nasılsın ? ikizlerin nasıl ? inanki hiç aklımdan çıkmıyorlar elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum Allah kabul ederse bugün cuma inşAllah bugünde ramazanın son cuması hürmetine kuzularını sağlıkla kucağına almak niyeti ile yasin okuyacağım Rabbim dualarmızı geri çevirmesin sevdiklerimizin ve evlatlarımızın acılarını bizlere göstermesin .dilerim bu bayram senin için en güzel bayram olur hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.
ALLAH RAZI OLSUN CNM RABBİM SENİDE BİR NEFESTE KURTARSIN... OĞLUMUZ İYİ ÇOK ŞÜKÜR KIZIMIZ YİNE SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI Bİ KURTULSA MELEĞİM ŞU MAKİNEDEN RABBİM ACISI HERKESİ BENİDE YAVRULARIMA BAĞIŞLASINÇOK ÖZLÜyORUM ONLARI BURNUMDA TÜTÜYORLAR BİKERECİK KOKLAYAMADIM RABBİM BİRAN ÖNCE ŞİFA VERSİN EVLATLARIMA
Kızlar bugün güzel haber aldık damarında proglem varmış ama ameliyatlık bi durum söz konusu değilmiş %80 kapanıcakmış inşallah hemen sizlere haber vermek istedim çünkü biz çok mutlu olduk çok şükür allahıma
kızlar bu sabah doktorumuzla konuştuk 2 haftaya kadar 1800 olursalar çıkarıcaz dedi şuan sadece kilolarını bekliyoruz dedi inş. biran önce toparlanır yavrularım yeter artık bukadar hasret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?