bizim hikayemiz sizinkiler gibi güzel başlamadı... 8yıllık tedavi sürecinde 2düşük bi olumsuz tüp bebkten sonra 20 şubat 2012de 4.tüp bebek denemesinden sonra hamile olduğumu öğrendim hemde ikizde bebeklerimiz.... çok şükür ilk aylarda bi sorun olmadı ama 17. haftaya geldiğimizde gittiğimiz kontrolde rahim ağzında açılma olduğunu eğer dikilmezse bebekleri kaybedeceğimizi söyledi doktorumuz ve dünya başıma yıkıldı 8 yıl beklemiştik biz bu bebekleri ve buraya kadar gelmişken nasıl kaybederdik neyse hemen ertesi gün dükiş atıldı ve 2 ay hiç kalkmadan yattım evde... son haftalar kasılmalarım çoğalmıştı bir doktor bir ev derken birgün sancım ve akıntım fazlalaştı doktorumu aradım yine hemen gittik sancım çoktu hastaneye yatırdı ve 3 gece anca durdurabildiler 22 temmuz pazar günü sancımm nstde 100ü buluyordu ve tamamen açılmıştı rahim bu aradada 26 hafta yeni bitmişti üzüntümüz o yüzdendi çok küçüktü bebeklerim..... ya yaşamazlarsa ya ölürlerse nasıl doğururdum bile bile hala aklıma geldikçe göz yaşlarımı tutamıyorum..saat akşam üzeri 5de doktor geldi nöbetçi doktordu açılmam olunca hemşireler ona haber vermiş... geldi ve hemen seni doğuma almamız gerekiyor dedi yapcak başka bişey yok yoksa suyun patlıcak ve bebekler ters dedi almazsak sonuç daha kötü olabilir dedi annem bi tarfata ağlıyor ben bi tarafta elimiz mahkum ağlaya ağlaya girdim doğuma eşimde yeni gitmişti ve hemen geri döndü çok şükür yetişti son anda aptal gibi oldum hiçkimseye cevap veremiyorum ağlayamıyorum sabit bi yere bakıyorum sadece neyse hazırladılar beni ve aldılar doğuma.. doğumhaneye girdik doktorum nasılsın dediği anda başladım yine ağlamaya iyi değilim dedim elimizden geleni yaptık ama acele ediyorlar dedi doktorumuz hemen bayıltılar beni genel anestezi oldum saat 18.00de BERENİM 18.03de ARDAM dünyaya gelmiş 860 gr doğdular ve hemen küveze almışlar o gece bana göstermediler çok şükür bugün 24.gün ve direniyor kuzularım ama hala küvezdeler.... hep birgün buraya doğum hikayemi yazmak istemiştim çok iyi başlamasada yinede yazmak istedim ve şimdi yavrularıma sizden dua istiyorum teyzeleri çok acele etti benim kuzularım inşallah küvezden çıkmak içinde acele ederler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?