8 yıldır seviyorum :(

Sizce oda bir şeyler hissediyor mu

• Evet

OY: 3 27,3%
  • Hayır

OY: 8 72,7%

• Ankete Katılan
    11
keske biri alinti yapsaymis gicik oluyirum boyle oluncs
eski konularını aratın 2014 tarihli benzer konusu var neredeyse aynı. 6. sınıftan beri seviyorm diye giriş yapmış orada ek grlişme çocuğun içip içip bunu yanına çağırması. ve neden sarhoşken aklına geliyor?

Umitlendirmek gibi olmasın ama benim yakın arkadaşım aynı durumdaydı 6 sene filan arkadaş gibi gel git yaptı çocuk başkalarıyla çıktı en son arkadaşıma evlendi şimdi çocukları bile var hakkında hayırlısı olsun.

İşte bende en çok bundan korkuyorum ve konuyu sildim Çünkü insanlar gerçekten anlamıyor yok kullanıyor yok şöyle böyle yorumlar yapıyorlar ben zaten seviyor demiyorum ama ikimizde birbirimize gayet masumca safça yaklaşıyoruz ve ben gerçekten ileride biriyle evleneceksem bu o olsun istiyorum onu başkalarıyla görüp keşke Zaman'ında konuşsaydım demek istemiyorum en kötü ihtimal sevmiyorum seni öyle düşünmüyorum der ama ben söylemiş olurum yine silmeye çalışırım aklımdan

Nasıl gelişti peki arkadaşın bir şey söyledi mi sevdiğine dair

Yani konuş sevmiyorsa da boşver için rahat devam edersin

Herkeste bir kullanıyor lafıdır almış yürümüş arkadaşlar bu çocukla 8 yıldır aramda hiçbir şey olmadı çocuk elimi tutmaya dokunmaya bile çekinir ki birlikte büyüdük gerçekten biz hiçbir kötü şey düşünmez Hakkımda ki çocukta zaten öyle biri değil hele bana hiç yapmadı da yapmazda nedir bu kızlarımızıb kullanılıyorsun kompleksi anlamıyorum

Sonradan silecekseniz, neden konu açıyorsunuz ki
Meseleyi hallettiyseniz, konuyu kapattırmak lazım, silmek değil...
Hem konu silmek yasak değil mi

Sonradan silecekseniz, neden konu açıyorsunuz ki
Meseleyi hallettiyseniz, konuyu kapattırmak lazım, silmek değil...
Hem konu silmek yasak değil mi
Çok saçma ve önyargılı yorumlar geldiği için kaldırma gereği duydum kapattırmak Hakkındada bir bilgim olmadığı için kapattıramadım sorunda çözülmüş değil fakat yorumlar bu şekilde önyargılı ve anlamadan dinlemeden yapılacaksa bana kalırsa hiç yapılmaması daha iyi konunun hassasiyetine karşın yapılan yorumlar çok çirkin

Anlıyorum ama burada konu açılınca her zaman o risk var. Konunuz neydi nasıl anlatmıştınız bilemiyorum ama her yazan da eleştirebilir, onu göze almak lazım.
Eğer bir hakaret, polemik ya da yersiz yere ve çirkin biçimde konu sahibinin üzerine gidilmesi söz konusu olursa, o kişiler banlanır, yani ceza alır zaten. Hakaret olunca hakaret içeren mesajın altındaki K.İ.B. 'e tıklayarak mesajı yöneticilere şikayet edebilirsiniz. Hakaret gibi haklı bir neden varsa da ceza alırlar.
Kapattırmak için Mune yi etiketleyerek kapattırmak istediğinizi konunuza yazarsanız da, konunuzun yoruma kapattırılması için ilgilenirler, hemen olmasa da gördüklerinde. Ama dediğim gibi konu silmek forum kurallarına göre yasak diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…