ilginiz ve alakanız için gerçekten çok teşekkür ederim.bugün hipofiz emarını çekildim salı günü nasipse sonuçları alcam bakalım ne diycekler ayrıca sizlerin söyledikleride benim için çok önemli.prolaktin içinde tahlil vermiştim 79 çıkmış sonuç yinede diğerlerine göre çok iyi bence çünki prolaktinim 350 yi bile gördü bu siteyi yeni farkettim ve belki bi umut bi fikir edinmek için.
rica ederim :) burda amacımız paylaşmak, birbirimizin tecrübelerinden yararlanmak. kendi kendine prolaktin bu kadar düştü mü? sevindirici bir durum :) hipofizde birşey olsa zannederim ki ilaçsız bu seviyeye düşmezdi. umarım ki sadece yaşadığın stesten dolayı yükselmiştir 350 ye ve mr sonucun temiz çıkar. o zaman tedavisi çok daha kolay oluyor. dilerim yakın zamanda sağlığına ve uzun zamandır özlemini çektiğin bebeğine kavuşursun. iyi haberlerini bekliyoruz.
canım nasıl oldun, merak ettim seni. sanırım salı gün mr çektirecektin. umarım temiz çıkmıştır. :)
ilginiz için teşekkür ederim salı günü aldım emarı ama daha gösteremedim nasipse pazartesi göstercem okudum ama bişey anlayamadım:)
canım nasıl oldun, merak ettim seni. sanırım salı gün mr çektirecektin. umarım temiz çıkmıştır. :)[/Q
doktordan daha iyi yardımcı olmuşsunuz...size teşşekür ederim...
Canım çokk çokkk geçmişş olsun.Allah acil sifalar versin.En yakın zamanda kucağına bebegini almayı nasip etsin.Ben sana dua edicem.Bende nörolojik rahatsızlıklar geçirdim.Seni anlıyorum bir ara benimde prolaktin yüksekti.Sonra hamile kaldım ama benimki cok yüksek degildi.Her neysee sözün özüne geleyim ben senin yaşadığın sıkıntıları tahmin edebiliyorum.
Söz sana dua edicem.Allahım sana en güzel en hayırlı evlatları nasip etsin.Rabbimm herseyi en doğru en hayırlı zamanda verir..[/QUO
Gerçekten öyle sevindim öyle mutlu oldumki bu güzel temennileriniz ALLAHım hepimize yardımcı olur inşallah pazartesiyi dört gözle bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?