Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım ve 8 senelik evliyim evliğimin ilk günlerinde 3 kere beyin ameliyatı geçirdim ve ameliyatlardan sonra adet olmamaya başladım anca ilaç yardımıyla oluyordum ama aynı ilacı daha sonraki ay kullandığım zaman etki etmiyor.Bu arada ameliyattan önce 48 kilodaydım ve birden 80 kiloya çıktım diyetisyene gittim anca 62 kiloya düşebildim.Bir çok doktora gittim ama çare bulamadık prolaktin hep yüksek çıkıyor ilaç veriyor düşüyor ama ilacı bırakınca tekrar yükseliyor.Doğal olarak adet olmadığım için çocuk sahibide olamıyoruz.Endokrinoloji bölümündede tedavi gördüm yine çare olmadı,hangi doktora gitsem başından savdı profösörlerde dahil.Tüp bebek için başvuru yaptık ilk başta hsg çekildi ve kanallarım kapalıydı açtılar daha sonra aşılama işlemine başladık fakat verdikleri ilaç işe yaramadı dozu arttıralım dediler bizde psikolojik olarak çok yorulduk ve 6 ay kadar ara verdik.benim gibi böyle sorun yaşayan ve çözüm bulan varmı yada önerebileciğiniz doktor varmı Kocaeli ve İstanbul sınırlarında.Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu sorunlarım devam ederken tüp bebek yöntemiyle veya normal yollardan çocuk Sahibi Olabilrmiyim..?
Bu sorunlarım devam ederken tüp bebek yöntemiyle veya normal yollardan çocuk Sahibi Olabilrmiyim..?