- Konu Sahibi toysosyolog
-
Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Buralarda ya işin olacak ya esin,diğer türlü kapanmaz milletin çenesi.
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Bugünlerde ayrılmayı düşünüyorum çünkü daha fazla tasiyamiyorum..
Lütfen fikir verin,yerimde olsanız ne yapardiniz? ?
Vala kardeşim acık konuşcam hiç kusura da bakma sen 18 yasında bole bişey yasamıssın 8 yıl olmuş bida bişi yaşamadgına kimse inanmaz bu 1. Hdi yasadın diyelim biri de bir bini de bir değişmez 2.si ise 1 yıldır hyatında biri var ve onl hiç bişey yasamadın ole mi bu da inandırıcı değil 3.sü soyleme bi sürü caresi var ama bence soyleme ilerde yuzune vurmasından iyidirKızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
En dogrusunu bulacaginiza eminim burdaki kötü düşünceli düşünen arkadaşların yorumlarına üzülmeyin.kimsenin ne olacağı belli değil.haddini bilmeyen terbiye yoksunu insanlar bosbos konuşuyorlar.sallayin :)))hayat kisa❤Samimiyetin için ayrı teselli etmeye çalıştığın için ayrıca teşekkür ederim.. karar vermek üzereyim zaten, siz ve diğer arkadaşlar fikrimi sekillendirmemde çok etkili oldunuz teşekkür ederim hepinize..okullar açıkken onu üzme istemem, karnelerden sonra uygun bi zamanda ayrılmayı düşünüyorum..zaten yapamazdim hakkına girdim yeterince daha fazlasına cesaret edemem..
Eğer sevmiyorsan uzatma. Seviyorsan da onu anlat tabii guveniyorsan sanirim bulundugun yer kucuk zararli cikmani istemem. Ama seni bunun icin kabul etmeyen kisilikte bir adamsa onunla zaten sen olmq ayril...Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?