• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 8 yaşındaki oğlum çok huysuzlaştı

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
47
başlıkta okudunuz gibi oğluma ne desem tersini yapıyor kesinlikle söz dinlemiyor çıldırmak noktasına geldim okulda öğretmeni bile çok muzdarip söz dinlemiyor diye öğretmenine bile itiraz ediyorrmuş .tek tesellim derslerininbaşarılı olması ...lütfenne yapma mkonusunda fikir verebilirmisiniz artık benim bile sinirlerim harap olmaya başladı

uzman değilim ama bence onu şaşırtın.... '' hayır'' larınızı bir kenara bırakıp kontrolü ona bırakın... yani yaptığı işin sonu çok acı birşekilde sonlanmayacaksa susun, görmemezliğe gelin... siz bunu yaptıkça o dahada gözünüzün içine baka baka eskiden yapma dediğiniz herşeyi yapacaktır.. bırakın yapsın.. sonunda pes edecektir.... şöyle bir geçmişe dönüp onun bebeklik döneminde yani 2-3 yaş civarında '' hayır'' larınız çok mu fazlaydı hatırlayın... sanırım o yine kişiliğini ortaya koymaya çalışıyor... sabırlı olun.. onu ne olursa olsun kabullendiğinizi görünce bırakacaktır... bol bol sarılıp( içinizden '' ya sabır '' ) diyerek onu hoş tutarak bu süreci atlatabilirsiniz... bol şans.

benim oğlumu anlattın sanki...
uyumlu söz dinleyen çocuk uçtu herşeye karşılık veren dağınık bir çocuk geldi...
kreşte ana sınıfında tertip ve düzen konusunda sürekli takdir alan çocuk darmadağın biri oldu...

gerçi öğretmenine soruyorum problem yok diyor ama galiba okulda farklı evde farklı ne yapacağımı şaşırıyorum bazen...
:50:

uzman değilim ama bence onu şaşırtın.... '' hayır'' larınızı bir kenara bırakıp kontrolü ona bırakın... yani yaptığı işin sonu çok acı birşekilde sonlanmayacaksa susun, görmemezliğe gelin... siz bunu yaptıkça o dahada gözünüzün içine baka baka eskiden yapma dediğiniz herşeyi yapacaktır.. bırakın yapsın.. sonunda pes edecektir.... şöyle bir geçmişe dönüp onun bebeklik döneminde yani 2-3 yaş civarında '' hayır'' larınız çok mu fazlaydı hatırlayın... sanırım o yine kişiliğini ortaya koymaya çalışıyor... sabırlı olun.. onu ne olursa olsun kabullendiğinizi görünce bırakacaktır... bol bol sarılıp( içinizden '' ya sabır '' ) diyerek onu hoş tutarak bu süreci atlatabilirsiniz... bol şans.

anlaşmaya gittim oturup konuştuk benden neler istediğini birbirimize nasıl davranmamız gerektiğini konuştuk ve acı bir gerçek öğrendim ki babasını özlediğini anladım ve daha ılımlı olmaya karar werdim ve şuan görüyorum ki herşey çok daha iyi öğretmeni bile değişikliğin farkında şuan isteklerimizi birbirimize kırmadan iletebiliyoruz:ssz:

Back