Merhaba anneler,
Ben artık ne yapacağımı şaşırmış bi anneyim, sonum iyi olmayacak heralde. Bu oğlan beni delirtecek yahu. 2 ay önce kardeşi oldu, terazinin ayarı hepten kaçtı. Zeki bir çocuk, herşeyin farkında ama hiçbirşeyi anlamıyormuş daha doğrusu duymuyormuş gibi yapıyor. bütün gün evde terör estiriyor yahu
dün bütün gün olmadık şeyler yapıp duruyor. yemek yiyecek sofrada herşeyi kurcalıyor, bırak oğlum diyorsun inadına yapıyor. oturmuş ekmeği rendeliyor yemek yerken. bizi gerdiğinin farkında, daha da çok germek için uğraşıyor. oğlum yap şu dersini diyorum pazar akşamı saat 6 da anca oturuyor dersinin başına. öğretmeni de titiz, eğer dersini yapmazsa beni arayıp uyarıyor böyle böyle diye. kime yetişeceğimi şaşırdım. akşam banyo yaptırıyorum, kızdığımı bildiği için küvete işiyormuş numarası yapıyor, bebeğin bıngıldağına bastırıyor gibi yapıyor, bazen de bastırıyor, bebek uyurken koşup yatağına zıplıyor, kolunu bacağını çekiştiriyor. O kıskanmasın diye bebeği istedğimiz gibi sevmiyoruz yani o derece. Bi çok tatlı dimi anneee diyor, iki dakka sonra gebersin bu ölsün diyor. Tamamen şaşırdı ayarını. Okula başlayınca düzelir dedim ama düzelme falan yok. banyosunu yaptırdım, bağırış çağırış olmadan çok şükür, öptüm yatırdım, içimden de oh be dedim, atlattık. nerdeeee. kalkıp kalkıp geliyor, telefonla oynuyor yatağına gizlice kaçırıp, ya da gizlice oturma odasının kapısının yanında bekliyor öyle çıplak ayakla. ben kızdım, totoya da iki şaplak attım, bu yataktan çıkmak yok dedim, bu seferde babasının telefonunu almış, annemi arıyor beni şikayet ediyor. Çok kızıyor annem bana diye. saat 11 buçuk olmuştu telefonda konuşuyorlardı ya, bu ne dedim. Anneme de dedim anne niye konuşuyosun bu saatte, yarın okulu var uyuması lazım. O da beni arıyor ki torunum üzülmüş diye. Deli olucam, şimdi de bebek ağlıyor off offf.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, nasıl davranmam lazım ki bu çocuğa![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ben artık ne yapacağımı şaşırmış bi anneyim, sonum iyi olmayacak heralde. Bu oğlan beni delirtecek yahu. 2 ay önce kardeşi oldu, terazinin ayarı hepten kaçtı. Zeki bir çocuk, herşeyin farkında ama hiçbirşeyi anlamıyormuş daha doğrusu duymuyormuş gibi yapıyor. bütün gün evde terör estiriyor yahu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Tavsiyelerinizi bekliyorum, nasıl davranmam lazım ki bu çocuğa
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)