SAĞOL CANIM İNŞALLAH SENİN FISTIKTA BÜYÜRo günlerin mutluluğunu herkes yaşar inşallah güzel bir duyguGELDİMM :)) tinki kızım eh iste simdilik iyi lakin mukus basladı çıkarmayı bilmedigi için yutuyor yavrum midede biriktiriyor bi mideyi bosaltsa iyiçi rahatlıcak...
geçmis olsun hasibe abla ıhlamur iyidir ve ayrıca elma sirkesi ile gargara yapsın ece iyi ğelir...
akreppppp yine kim hastaaaa........?
asu kızını tebrik ederim :) üzülmesin önünde daha çokkkk karneler var insallah o zaman gelince taktir alır...
bana gelince dün mutfagı ayağa kaldırdım herbi yanini sildim temisledim lakin domestos kokusu beni yedi bitirdi( ve kıyamadıgım örtülerimi serdim :)) annem serme dedi tabi:)) gittigin yerde serersin dedi :))
dünün raporu:
sabah: 2 dilim ekmek 5 zeytin 2 çatal peynir fasulye kavurması (belki bilmezsiniz çankırılılar sülük fasulyeyi kurutup kısında haslayıp kavururlar yumurtalı veya sarımsaklı yoğurtla yenir)
ögle: kasarlı tost 2 dilimli ekmekle yapıldı
aksam: çay ve patates piyazı(salata) herkez yemegini yedi bende işi bırakıp yemege gitmedim ama iyi oldu makarna köfte vardı...
yaptıgım spora gelince...
60dak 5,6 hız yürüyüş
30 dak stepp shape
ve bebeğim tuğba ile fitnes 60dak..
ve koca mutfakla ahasırnesir oldum:)
geçmiş olsun akrep bende senin gibiyim canım şiddetli nezleyim ve sanki boğazımda ceviz var yutkunmak istemiyorum mevlam kötüsünden korusunasi yürü şeker kim tutar seni..bravo sana
kızım hala hasta canım birde benim boğaz başladı..yarın görünürüm doktora..öksürükte var..ama kendime iyiyim deyip duruyorum işte..
bende temizledim mutfağımı balkonumu yıkadım.salonla koridoru da sildim ve epey yoruldum..
iyiyiz cnm sağol o dönemlerde bebekle spor yapmak baya zordur cnm 24 saat spor yapıyor gibi oluyor insan bebek de uyuyunca ev işleri yapıyor insan zor yani özel bi zaman ayırmak ben öyleydim bebek uyudumu ev işi yapardım ama çitoscum nasıl büyüdüğünü anlamazsın cnm ben anlayamadım şimdi kocaman oldularTakıma hafta sonu sessizliği hakim sanırım bugün...nabersiniz şekerler?ben spor yapamıyorum ama valla billa totom yer görmüyor..pardon bi oğlanı emzirirken görüyorsırnaşık şey
iyi tatiller cnm dikkat et kendineçorumdayım kızlar
çevirmeli ağla bağlandım 1 sayfayı 10 dk da açtım
herkesi öpüyom daha gelemem cuma bildirimde beni sabit geçin
diğer hafta toptan götürürüma.s.
akrepçim 2 gündür burdada yağmur var ben sevmiyorum yağmuru
kötü oluyorum içim sıkılıyor panik atağım artıyor boğuluyorum sanki
nefes alamadığımı hissediyorum offff çok zor panik atakla yaşamak
bugün kalbim hep kuş gibi çırpındı hep bu hastalık yüzünden
kurtulamadım gitti
tinkicim allah şifa versin cnm :Saruboceq: