• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağolasın canım demmeki ikinci olduk
sizde birinci tebrik ederim canım :hooray::hooray::hooray:
8.takima tebrikler gercekten bu hafta guzel kilo verdiniz kizlar devamini dilerim
tinkimicim canim arkadasim senide tebrik ederim canim basariyosun cok sevindim
saglikli kilo vermeler hanimlar bizim takimada beklerimkaydirigubbakcemile5 a.s.

8.takima tebrikler gercekten bu hafta guzel kilo verdiniz kizlar devamini dilerim
tinkimicim canim arkadasim senide tebrik ederim canim basariyosun cok sevindim
saglikli kilo vermeler hanimlar bizim takimada beklerimkaydirigubbakcemile5 a.s.

sağol canım benim zenancım darısı başınıza olsun tatlım
hemen geliyorum 5. takıma yerimsenibenyerimseniben

kızlar bukünkü raporum öğlendi nerdeyse kahvaltı ettiğimde
1 dilim kepekli ekmek yumurta peynir çay
ikindin bir kase tarhana çorbasım yanında
küçük kase makarna
akşam yemedim
bol bol çay içtim :1hug::1hug:

yorgunluktanda basmıyo özlem -tatlicadiarzu-
ama oğluşum çıktı yola 1.5 sat önce akşama burda olur umarım allahın izniyle :asigim:
bu arada ssite çok yavaşlamız
mesaj yaazamıyodur kesin kızlar :sm_confused:
gözün aydın ablam oğluşun gelmiştir şimdi ben yazını okuyana kadar senden mutlusu yoktur şimdi heralde en kötü günün böyle olsun inşallah
hepinize iyi haftasonlarııı kızlar gözlerim yanıo ateşim varr alerjim fırtladı yinee:)

ben yarın epey bi temizlik ve sewgilime pasta yapıcamm(doğumgünü ya :) )
öperim sizleri çok kaçırmayın ben kaçırmicamm söz
geçmiş olsun cnm acil şifalar sevdiğinle beraber nice yıllar geçirirsin inşallah
kıslar tebrikler sizede .
kardeş takımlar en üst sırayı almışız .....ne güzel hep öyle olur umarım ........
tebrikler aebencim inşallah daha da iyi oluruz
tebrik ederim kızlar süpersiniz,süperiz..hep böyle olalım...öptüüüümmmm.....

inşallah cnm hep böyle olur

günaydınnn herkeslere :teytey:
asayiş berkemal kızlar oğluş geldi
aman aman bir yakışıklıolmuş oğluşum saç sakal birbirine karışmış :asigim:
yatıyorlar şimdi

asi benimde kızda başladı öksürük
tümgece öksürdü sabahı etti ıhlamur bal çokta faydası olmuyor açıkçsı sanrım bizddede doktor gözüküyor :uhm:

sabah kahvaltımı etmedi daha çocuklar kalksın hep berabr ederiz :delphin:

ablacım gözünaydın kızına da geçmiş olsun...
bu aralar salgınmı var nedir..öksürük boğa ağrısı hep şikayetler..
benimde kızım uyuyor henüz..
sabah kalktığımda bir kayısı attım ağzıma hala bişi yemeim..evi toparlıyorum bi yandan da..
dünden buyana yağmur var burda..özellikle bugün karanlık gibi hava ve rüzgarda var çok olmasada...
dünden önce iki gün çok sıcak bir hava vardı burda montla dolaşımıyordu..demekki ardında yağmur varmış vede soğukkkk

ablacım gözünaydın kızına da geçmiş olsun...
bu aralar salgınmı var nedir..öksürük boğa ağrısı hep şikayetler..
benimde kızım uyuyor henüz..
sabah kalktığımda bir kayısı attım ağzıma hala bişi yemeim..evi toparlıyorum bi yandan da..
dünden buyana yağmur var burda..özellikle bugün karanlık gibi hava ve rüzgarda var çok olmasada...
dünden önce iki gün çok sıcak bir hava vardı burda montla dolaşımıyordu..demekki ardında yağmur varmış vede soğukkkk

aynen burasıda öyle akrep
dün bir anda rüzgar arkasından yağmur
halada yağıyor hava kapalı a.s
iyi dileklerin içinde sağol canım Şeniz
ciddi ciddi boğuluyor çocuk öksürürken yakında böyle bir şey gelmemişti başımıza :1no2:

geçmis olsun abla vallla doktordan ne kadar kaçsakta gitmek zorunda olmak allahımmm kimseyi hastaneye düsürmesin yokluklarınıda göstermesin amninnn..... abla bal çörek otu çok işe yarıyo aliş valla onunla kalktı:) ıhlamuru ben zencefil kara kök tarçın ve karanfilli yapıyorum ıhlamur biliyon gögüsü yumusatıyor zencefil öksürük azaltıp broşları açıyor karanfilde ağrıyı kesiyor... sen biliyosundur ablam bunları ama yazam dedim...

benim cadı birazcık iyi öksürük aynı devam ediyo ama biraz gülmeye basladı:))) bu arada herkeze diyom:)) kızım hoşbuldum diyo :))

geçmis olsun abla vallla doktordan ne kadar kaçsakta gitmek zorunda olmak allahımmm kimseyi hastaneye düsürmesin yokluklarınıda göstermesin amninnn..... abla bal çörek otu çok işe yarıyo aliş valla onunla kalktı:) ıhlamuru ben zencefil kara kök tarçın ve karanfilli yapıyorum ıhlamur biliyon gögüsü yumusatıyor zencefil öksürük azaltıp broşları açıyor karanfilde ağrıyı kesiyor... sen biliyosundur ablam bunları ama yazam dedim...

benim cadı birazcık iyi öksürük aynı devam ediyo ama biraz gülmeye basladı:))) bu arada herkeze diyom:)) kızım hoşbuldum diyo :))

asicim ıhlamur haricindekileri bilmiyordum çok sağol canım Şeniz
sabah oğlan kalmadan gittik yenice geldik hastaneden
biraz öncede kahvaltımızı yaptık yerimseniben
1 simit yedim
kızın faranjitide azmış
bir sürü ilaç yüklendik işte -tatlicadiarzu-

öksürük çok feci yaaa..benim kızında ara ara devam ediyor öksürüğü ama buna şükür..sabah ballı sütünden sonra bi öksürük krizi ile çıkarttı..komple balgam çıkardı..süt yumuşattı herhalde..sonra rahatladı biraz..onunla uğraşırken bende üşüttüm herhalde sesim kısık gibi..boğazıma kum atılmış gibi..faranjit başlangıcı gibi..ilerlemez inşallah..anam ne bu böyle dönüyor dolanıyor uzaklaşmıyor yakınlaşıyor...herkes te bir öksürük..
yağmur haa devam ediyor burda.. aman devam etsin kuru gitmesinde...kuru hava hastalık ta getiriyor

lilicim gözün aydın canım
asiii çok geçmiş olsun melğine
akrepçim senin meleğinede geçmiş olsun
bugünde çok yağmur vardı burda pazara gittik bugün annemle
ordan yengeme geçtik

bugünkü raporum kızlar sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir çay
öğlen yengemde küçük bir tabak dolma yanında yoğurt
akşamada çocuklar börek istedi
mecburan yaptım 2 dlim börek yedim kızlar
görüşürüz çıtırlar :1hug:

merhaba güzeller...uğradım ama kimsecik yok,bizim takımda da var ama kimse yazmıyo tatil moduna girdik heralde..tinkimi ,akrep en son siz varmışınız..akerpçim geçmiş olsun canım...tinkimi fazla kaçırmamışın ki canım sen okadarda yemezsek gözümüz aç kalıyo... öptüüümmm....

herkese selam kızlarrrrrrrrrr!! nabersiniz..ben 2 gündür misafirle uğraşıyorum..oğlan da hiç durmuyor mahvoldum sizin anlayacağınız..diyet de bu arada gümbürtüye gidiyor arada ama napayım hayatımın düzeni yok anacımm..:utangac:

SLM ARKADAŞLAR LİLİ ABLAM GEÇMİŞ OLSUN KIZINA OĞLUNDA HOŞ GELMİŞ bende çok kötü nezle oldum hapşurum duruyorum ama çok şükür ağrım falan yok bu gün çarşıdaydım gün boyu sabah bir elma öğlen pide ayran akşam balık meyva suyu bitter çikolata yedim arada

bu arada arkadaşlar kızım teşekkür aldı ama dünden beri ağlıyor neden taktir alamadım diye üzüntüden ağlamaktan hasta olacak diye çok korkuyom ne dediysem fayda etmiyor ona hediye alacağım az yüzü gülsün diye kardeşinin hepsi 5 zannedersem birazda kıskanıyor kardeşinin karnesini bu seneye kadar oda hep 5 getirdi 4 de alışık olmayınca kendini çok üzüyor neyse a.e.olun

Back