Kolay gelsin canim. Eslerin hepsi ayni sanirim. Bazen erkegin is yaptigini okuyorum inanamiyorumIyi aksamlar kizlar mevlut hazirliklari yapiyorum affiniza siginiyorum kusura bakmayin pek gruba giremiyorum yarini bir atlatayim dua edinbugun menum sabah nesfit oglen 6 z.y.sarma 3 adet diyet biskuvi aksam ton balikli salata oglen fazla gibi geldi insallah bu bana + olarak donmez benim koca ayi isten gelir gelmez uyudu beyimiz pek yorgun dedim ben öleyim o zaman hem cocukla butun evi kaldirdim temizledim ve bitmedi hala kolay gelsin bana
Iyi aksamlar kizlar mevlut hazirliklari yapiyorum affiniza siginiyorum kusura bakmayin pek gruba giremiyorum yarini bir atlatayim dua edinbugun menum sabah nesfit oglen 6 z.y.sarma 3 adet diyet biskuvi aksam ton balikli salata oglen fazla gibi geldi insallah bu bana + olarak donmez benim koca ayi isten gelir gelmez uyudu beyimiz pek yorgun dedim ben öleyim o zaman hem cocukla butun evi kaldirdim temizledim ve bitmedi hala kolay gelsin bana
sosyal içici olmuşsun heeeBugün olmayan menümü de paylaşayım
Bir nevi ölüm orucu diyebilirsiniz ama cidden kendimi çok iyi hissediyorum ♡♡♡♡
Uyaninca; 07.00de
1 kupa sıcak su
Ara 08.00de
1 kupa limonlu yeşil çay
Ara 09.00da
1 kupa şekersiz sade filtre kahve
Kahvaltı 10.00da
1 kase bol naneli cacık
Ara 12.30da
1 kupa elmalı, limonlu ve tarçınlı socak suyumdan
Ara 15.00de
1 bardak az kahve sıcak süt
Akşam 19.00da
1 kavanoz bardak ayran
Ara 21.30da
1 şekersiz sütlü filtre kahve
Gün içinde 1.5 litre su ancak içtim
İnanmayacaksiniz belki ama cidden hiç canım bir şey istemedi birde hani evin işi bitsin diye odaklanırkenBenim icin bir nevi detoks oldu bugün
Yarın tabi normalde sağlıklı Kahvaltı ve öğünler olacak beslenmedetabi abartiya kaçmadan Carsambayi resmen iple çekiyorum ♡♡♡♡
Elma cayini sicak mi icmek gerekiyo. Ben 2 bardak ictim ama henuz bi gelisme yok :/Bugün olmayan menümü de paylaşayım
Bir nevi ölüm orucu diyebilirsiniz ama cidden kendimi çok iyi hissediyorum ♡♡♡♡
Uyaninca; 07.00de
1 kupa sıcak su
Ara 08.00de
1 kupa limonlu yeşil çay
Ara 09.00da
1 kupa şekersiz sade filtre kahve
Kahvaltı 10.00da
1 kase bol naneli cacık
Ara 12.30da
1 kupa elmalı, limonlu ve tarçınlı socak suyumdan
Ara 15.00de
1 bardak az kahve sıcak süt
Akşam 19.00da
1 kavanoz bardak ayran
Ara 21.30da
1 şekersiz sütlü filtre kahve
Gün içinde 1.5 litre su ancak içtim
İnanmayacaksiniz belki ama cidden hiç canım bir şey istemedi birde hani evin işi bitsin diye odaklanırkenBenim icin bir nevi detoks oldu bugün
Yarın tabi normalde sağlıklı Kahvaltı ve öğünler olacak beslenmedetabi abartiya kaçmadan Carsambayi resmen iple çekiyorum ♡♡♡♡
sıcak soğuk farketmez diye biliyorum benElma cayini sicak mi icmek gerekiyo. Ben 2 bardak ictim ama henuz bi gelisme yok :/
menümü vereyim
10:40 1.5 haşlama+1tam yumurtanın sarısı (kızlardan kalınca onlarıda yedim) 1 domates, 1 salatalık, 1 dlm tam tahıllı ekmek, 1 dlm az yağlı üçgen peynir (emine pembe ambalajlı inekli peyniri merak etti aldırdı sevmedi bana kaldı bir kaç tane daha var içinde) 5i bir yerde çay
11:30 kiraz sapı çayı
13:00 leslie (23 dk)
13:30 1 tk hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
15:00 450 ml ayran. ortaya karışık yemek (200 gr tavuk göğsü, 1 sb haşlanmış nohut, 1 çay bardağı haşlanmış maş fasülyesi, 100 gr haşlanmış kinoa. dondurucudan elime bunlar geçti hemen bir yemek yapayım istedim. tavuğu soteledim baharatladım. diğer haşlanmış malzemelerle karıştırıp ocakta bir kaç kez çevirdim. yarısını yedim yarısını yrn öğlene sakladım)
17:30 3 adet cakepops (kaçamaaakkkk instagramda ekli olanlar görmüştür)
19:00 1 kase taarhana çorbası, baamya yemeği ve 1 kase yoğurt
21:30 1 avuç içi çiğdem. parkta çitledik epeydir yemiyordum (kaçamaaakkkk)
Elma cayini sicak mi icmek gerekiyo. Ben 2 bardak ictim ama henuz bi gelisme yok :/
sıcak soğuk farketmez diye biliyorum ben
Bi ilik bi soğuk ictim. Bir etki olmadi henuz. Saat 11de ilaç aldim kan verene kadar yeme içme yok. Yarin da sicak icerim bakalim bide oyle deniyim :) doktor işlerim bi bitemedi ya. Surekli yeni tahlilKız vari bir adet cakepops yeseydingerçi menu güzel bence kötü değil
Afiyet olsun ♡
Ben genelde sıcak içiyorum bağırsakları yumuşatır diyeama soğuk da olur
Aynen canım ama işte benim mantigim yağ ancak sıcağı görünce çözülürgece yatmadan içince sabah direk lavaboya gidebiliyorum yoksa önceden hem 1 saatten fazla bekliyordum hemde maşallah ebedi çağırın moduna giriyordum
Günaydın. Saat 9 da açken kan vermem lazım. Bilin bakalim ben kaçta kalktim :/ ağlamak istiyorum ya nolur uyusa şu çocuk sütüde birakti hala 5 saat uyuyup uyaniyor ya
dün yalan oldu temizlik işimizAnam okurken bir An gözümün önüne geldi de hakikaten cinnet sebebi
Erkekler o konuda biraz daha rahat ama aksam geldiğinde ona en pis işi yaptır ki bir daha tövbe desin
Ben ilk evlendigimde 3 ay sonra Almanya'ya Annemler ziyarete gitmiştim de evi çiçek gibi bırakıp gittim döndüğümde işe resmen evde bomba patlamiş gibiydi
Eşimin bekar arkadaşı ben gelmeden 2 gün önce bize gelmiş ve eşşek hem halimi bir yerini sigarayla yakmış hemde sabaha kadar oyun konsolunda oyun oynamislar ( her yerde oyun CD'leri çekirdek çöpleri bulaşık )
Resen iki gün evin ağzına miçmişlarsonra tabi ben eve gelince ağladım durdum bizimki de tövbe bir daha eve bile sokmam o arkadaşı diyip bütün evi tek başına temizledi birde disarda yemek ısmarlama zorunda kaldı protesto ettim diye Sonuçta 1 hafta ayrı kalmisiz ve bunun gecesi de var
Bir daha o oldu ben Almanya'ya giderken öyle dip köşe temizlik yapmadım ama geldiğimde ev gittigimden daha temizdiResmen adam bal dök yala yapardı gerçi artık rahat pek umursamiyor ama dagitmiyor da
Geçte yatsa erken de yatsa farketmiyo illa uyaniyo. Kesintisiz uykumuz yok. Gunduz zaten deli gibi gezmekten yoruluyo ama yine faydasi yokSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bende erkenden uyandım hatta birazdan sıcak suyumla güne başlıyorum ♡
Büyük kız gece poğaçaları yaptı maşallah hem kabardı hem de mis gibi kötü ama asla aklımdan bile geçmedi kalite kontrolünü yapmak
Evden cikmadan da yumurta haşlar yerim ki orada çok açlık kalmamış olsunbirde hatunlar bir kısmı 10a doğru gelimiz demişti o yüzden birde güzel bir filtre kahve yapar yanıma alırım termos bardagima ♡
Kesinlikle bu günü de çok güzel geçireceğim ki gelsin eksileri
Hala alışkanlık devam ediyordur kuzunungece biraz daha geç yatırım yada az daha uyku öncesi yor kuzu ki iyice baygın düşsün ♡
Belki o zaman biraz daha geç uyanır
Meryemi uyuttum simdi filtre kahve yapiyorum kendime. Sonra mutfak toplayip yemek yapcam aksama. Bugun program dolu meryem uyaninca kizlari yedircem sonra pazara migrosa ve bime gitcez.
Geçte yatsa erken de yatsa farketmiyo illa uyaniyo. Kesintisiz uykumuz yok. Gunduz zaten deli gibi gezmekten yoruluyo ama yine faydasi yok
Temizlik yaparken gumuslugun icinde ne varsa indi asagi cogu sey kirildi her yer cam oldu ve dee yusra yanimdayken. Hemen onu gonderdim obur odaya tv actim yarim saate camlari zor topladim. Bugunluk temizlik benim icin bitti((
Amin amin sagolasin bende ona sukrettimSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Sabah kahvaltı faslı çok güzel geçti ve cok şükür beni vicdanen rahatsız edecek hiç bir şey olmadı ♡♡♡♡
Öğlene kadar oturduk parkta ve çocuklar da doya doya eğlendiler ♡
Tam eve gececekken bir arkadas benide şuraya birakirmisin diyince hadi birakayım dedimEve geçerim diyordum ama arkadaşlardan biri ille bana kahveye gel diyince de onada tekrar bir kapı yaptım
Şükür bu saate kadar kaçamak yok sıkı bir şekilde devam ♡
Allah yardımcın olsunsabır beli ufak ufak duzelmeye başlar uykuları
Oyyyy çok geçmiş olsun Şükür sizlere bir şey olmamış
İş cikmış ama kuzu özellikle bir şey olmadığına şükür ♡♡♡
Rabbim esirgesin.....Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?