Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Beykoz çok guzel bir yer ya istanbulda en yasanilcak yerlerden bence. 1 sene okula gittim geldim oraya 4 vesait ile

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
1 yumurta
1 parça beyaz peynir
1/3 domates
1/3 salatalık

Ara 10.00de
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 12.00de
1 kupa kiraz saplı çay

Öğlen 14.00de
1 büyük bardak Ayran
2 avuç kabak çekirdeği ( garip ama sınırsız serbest olanlar listesinde )

Ara 16:00da
1 kupa sade filtre Kahve

Akşam 19.00da
2 kepçe tavuk suyu çorbası ( dünden kalan )
3 kaşık çoban salata

Ara 21:00de
1 madensuyu

Gün içinde 2.5 litre su içildiğinde devamı da gelecek
Nasilimmmmmm ♡♡♡♡

Beykoz çok guzel bir yer ya istanbulda en yasanilcak yerlerden bence. 1 sene okula gittim geldim oraya 4 vesait ile

Bende çok severim özellikle sahili ♡♡♡ Bu sefer gidecegimiz yeri bilmiyorum ama navigasyon sağ olsun
Biz arabayla gidecegiz o yüzden sabah erken trafik olmaz da 40 dakikada gideriz sanırım

Menun guzel ben bisey itiraf ediyim kabak cekirdegi yiyemiyorum ben kabuguyla yiyiveriyorum hahaha

Menun guzel ben bisey itiraf ediyim kabak cekirdegi yiyemiyorum ben kabuguyla yiyiveriyorum hahaha

Aman dikkat et fazla yiyince çıkışı fena Ben ufakken hep kabuğu ile yerdim bir gün miktar fazla kaçınça ne aglamistim anam o zaman bile bağırsaklar fazla calismiyordu daha beter olmuştum

Aman dikkat et fazla yiyince çıkışı fena Ben ufakken hep kabuğu ile yerdim bir gün miktar fazla kaçınça ne aglamistim anam o zaman bile bağırsaklar fazla calismiyordu daha beter olmuştum
Uzun zamandir yedigim yok zaten :))

Kızlar ne durumda herkes

Ben biraz aç ama mutlu ♡♡♡♡
Benim şu akupunktur iğnelerden birinin yapiskani minik açılacak gibi olacaktı üzerine yara bandı yapistirdim Eşimde hayırdır diyor
Valla Carsambayi iple çekiyorum bakalım ne çıkacağız

Kaptanım o akupunkturu belli bi kilonun üzerine mi yapıyorlar yoksa bende yaptırabilirmiyim merak ettim

Stres yapma inşallah guzel sonuc alacaksin. 1 kg vermis bile olsan sevinmelisin. Ben oyle oyle yaklasik 3 ayda 12 kg attim uzerimden.

Aç ama mutlu bunu sevdim bende acikmaya dogru gidiyor gibiyim o sebeple yaticam. Eger cok acikirsan yogurt ya da süt tuketebilirsin bence yasakli degilse

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Baya oldu uyanalı hatta yanımıza almak için cayimizi da demledim çıkarken termosa koyarım ♡ Güzelce kahvaltimizi orada yapacağız hatta birazdan da yumurta haslarim ♡

Küçük kuzum gece uyuyamadi heycandan biraz sonra uyandiririm ki hemen giyinip çıkarız ki hadi ne zaman çıkıyoruz cümlesini çok fazla duymayayim

Kaptanım o akupunkturu belli bi kilonun üzerine mi yapıyorlar yoksa bende yaptırabilirmiyim merak ettim

Yapıyorlar canım hatta benim gittiğim yerde birde daha etkili olsun diye bölgesel de yapabiliyorlarmis hani normal akupunkturu yapıyor diyelim zayıflamak için göbekte yağlar daha fazla o yüzden oraya daha çabuk etki etsin diye fazladan iğne takılabilir
Sırf kol sarkması için yaptıran bile vardı biz gittiğimizde ♡
Hatta eşim göbek ve basen için extra taktir daha çabuk sonuca ulasirsin dedi de önce biraz gitsin de öyle yaparız dedim

Aslında bende yatmadan bir düşündüm ayran icsem mi diye ama o aç ama mutlu halim çok hoşuma gitti
Hem 100 gramda olsa fazla gitse kardır
Uzun zamandan sonra ilk kez cidden odemsiz uyandım bugün ♡♡♡♡

Slm kizlar
Duzceye geldik bugun. Aksam giremezsem yarin aksam donunce girerim insallah.
Pazartesi karpuz diyetine baslamayi dusunuyorum ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Lilimam senin nasil gidiyor hala devam mi karpuza

Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7

Insallah bir daha 90 yuzu gormezsin cnm ❤

Amin cnm insllah
Akapunturla iyi toparladin sende cok guzel gidiyorsun

Cumartesi gunahiyla geldim

Sabah 9.20
Yogurtlu baharatlk yulaf

Öğlen
Patlican kabak sote
Ayran
Dondurma

16.00
Avucici cips, yarim dondurma [annemlere ugradim (((( ]

18.00
Yarim kase mercimek
3 kofte
Oglenden kalan soteden 2 yk
Salata

Toplamda 45 dk leslie+ egzersiz

Yatmadan yesilcay

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı aksamlar

Kizcemle eve geleli 1 saat olacak neredeyse ama hala kendime gelemedim
İnanılmaz keyifli ve bir okadar yorucu bir etkinlik oldu hem kuzulara hemde bize
Orman içinde çok güzel bir yer ♡♡♡♡ ve mutlaka bir ara yine gidelim diyoruz

Etkinliğe gittiğimiz halde asla Beslenmeme zarar verecek şekilde beslenmedim ♡♡♡♡

Hatta birazdan yediklerimi de paylaşayım
Gerci pek bir sey yememissin diyeceksiniz ama cidden hiç aç değilim

Eşimde çok dusuncelidir sağ olsun Yarın için arkadaşlarla piknik ayarlamis bizim bahçede
Ben ne güzel evde keyif yaparım diyordum Neyse sağ olsun gelecek olan arkadaşlar çok sevdiğim insanlar ve Allah razı olsun eşi de hep bana yardımcı olur birlikte yapar birlikte keyif yaparız diye ♡
Yarini da inşallah kacamaksiz ve guzel bir şekilde atlaririm

Yarin cok dikkat kaptanim, ben ettim sen etme

Merhaba canım
Karpuz peynir yarı zamanlı devam şöyle ki kahvaltıyı öyle yapmışsam yani karpuz peynirle akşama yok denecek kadar az yağ ile pişmiş sebze oluyor ya da tavuk,köfte... bu şekilde yine eksi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…