Beykoz çok guzel bir yer ya istanbulda en yasanilcak yerlerden bence. 1 sene okula gittim geldim oraya 4 vesait ileSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Yarın için hazırlıklar bitti sayılıryedek kıyafetleri de sırt cantasına koyarım taşıması kolay olur
Beykoz'a gecicegiz çocukları macera parkuruna götürmek için ♡ Nasıl heycanlı kuzular
Gören tatile çıkacağız sanıroturup aaa onuda koyayım lazım olur diyorum
Beykoz çok guzel bir yer ya istanbulda en yasanilcak yerlerden bence. 1 sene okula gittim geldim oraya 4 vesait ile
Menun guzel ben bisey itiraf ediyim kabak cekirdegi yiyemiyorum benBende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
1 yumurta
1 parça beyaz peynir
1/3 domates
1/3 salatalık
Ara 10.00de
1 kupa limonlu yeşil çay
Ara 12.00de
1 kupa kiraz saplı çay
Öğlen 14.00de
1 büyük bardak Ayran
2 avuç kabak çekirdeği ( garip ama sınırsız serbest olanlar listesinde)
Ara 16:00da
1 kupa sade filtre Kahve
Akşam 19.00da
2 kepçe tavuk suyu çorbası ( dünden kalan )
3 kaşık çoban salata
Ara 21:00de
1 madensuyu
Gün içinde 2.5 litre su içildiğinde devamı da gelecek
Nasilimmmmmm ♡♡♡♡
Menun guzel ben bisey itiraf ediyim kabak cekirdegi yiyemiyorum benkabuguyla yiyiveriyorum hahaha
Uzun zamandir yedigim yok zaten :))Aman dikkat et fazla yiyince çıkışı fenaBen ufakken hep kabuğu ile yerdim bir gün miktar fazla kaçınça ne aglamistim anam o zaman bile bağırsaklar fazla calismiyordu daha beter olmuştum
Kaptanım o akupunkturu belli bi kilonun üzerine mi yapıyorlar yoksa bende yaptırabilirmiyim merak ettimKızlar ne durumda herkes
Ben biraz aç ama mutlu ♡♡♡♡
Benim şu akupunktur iğnelerden birinin yapiskani minik açılacak gibi olacaktı üzerine yara bandı yapistirdimEşimde hayırdır diyor
Valla Carsambayi iple çekiyorum bakalım ne çıkacağız
Stres yapma inşallah guzel sonuc alacaksin. 1 kg vermis bile olsan sevinmelisin. Ben oyle oyle yaklasik 3 ayda 12 kg attim uzerimden.Kızlar ne durumda herkes
Ben biraz aç ama mutlu ♡♡♡♡
Benim şu akupunktur iğnelerden birinin yapiskani minik açılacak gibi olacaktı üzerine yara bandı yapistirdimEşimde hayırdır diyor
Valla Carsambayi iple çekiyorum bakalım ne çıkacağız
Bugün regl oldum ondan malesefAdayaren kaldı onna da mesaj atayım da bildirimi unutmasin
Canım lavaboya çıktıktan sonra tekrar tartilsaydinbence ödem vardır
Kaptanım o akupunkturu belli bi kilonun üzerine mi yapıyorlar yoksa bende yaptırabilirmiyim merak ettim
Stres yapma inşallah guzel sonuc alacaksin. 1 kg vermis bile olsan sevinmelisin. Ben oyle oyle yaklasik 3 ayda 12 kg attim uzerimden.
Aç ama mutlu bunu sevdimbende acikmaya dogru gidiyor gibiyim o sebeple yaticam. Eger cok acikirsan yogurt ya da süt tuketebilirsin bence yasakli degilse
Masallah cnm bu ara iyi spor yapiyorsun tebrik ederim30 dk leslie yapildi :)
Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7
Amin cnm insllahInanmayacaksin ama cidden hiç açlık hissetmiyoruz ♡♡♡
Bakalim carsambayi iple çekiyorumbakalım oradaki tartiya göre ne kadar eksi çıkacağız evdeki fazla agirliktan midir nedir bor öyle bir böyle
Kizcemle birlikte olunca çok daha zevkli hem birbirimize destek oluyoruz ♡
İnan onun zayiflamasina çok daha fazla sevinirim ♡
Harikasın canım ♡♡♡♡ inşallah yakında 6li rakamları da görülecek
Kız az mı sankibence harika bir sonuç üstelik regl yakın diyorsun demekki şişlik de gidince daha da güzel sonuç olacak ♡♡♡♡
Tebrikler
Tebrikler canım az da olsa gitmiş ki senin Kilo fazla değil o yüzden çok iyi en azından duraklama yok
Sanada Hayirli cumalar canım
Nasılsın bugünbeslenme nasıl gidiyor
İnşallah bir daha cikmazlarCidden sinir bozucu bir şey ama oldurmek de istemiyor insan
Canım hiç bozma moraliniokadar koşturmaca temizlikle uğraşırken şu eksik kalıyordu belki
Eminim haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün ♡♡♡♡♡
Tebrikler canımharika bir sonuç ve 8ler hayırlı olsun bayrama kadar inşallah 7ler ge göz kirpar ♡♡♡
Darısı başımaAminnnnn
Sagol canim tam gaz devamSlm kizlar
Duzceye geldik bugun. Aksam giremezsem yarin aksam donunce girerim insallah.
Pazartesi karpuz diyetine baslamayi dusunuyorumElhan Lilimam senin nasil gidiyor hala devam mi karpuza
Insallah bir daha 90 yuzu gormezsin cnm ❤
Amin cnm insllah
Akapunturla iyi toparladin sende cok guzel gidiyorsun
Yarin cok dikkat kaptanim, ben ettim sen etmeSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı aksamlar
Kizcemle eve geleli 1 saat olacak neredeyse ama hala kendime gelemedim
İnanılmaz keyifli ve bir okadar yorucu bir etkinlik oldu hem kuzulara hemde bize
Orman içinde çok güzel bir yer ♡♡♡♡ ve mutlaka bir ara yine gidelim diyoruz
Etkinliğe gittiğimiz halde asla Beslenmeme zarar verecek şekilde beslenmedim ♡♡♡♡
Hatta birazdan yediklerimi de paylaşayım
Gerci pek bir sey yememissin diyeceksiniz ama cidden hiç aç değilim
Eşimde çok dusuncelidir sağ olsunYarın için arkadaşlarla piknik ayarlamis bizim bahçede
Ben ne güzel evde keyif yaparım diyordumNeyse sağ olsun gelecek olan arkadaşlar çok sevdiğim insanlar ve Allah razı olsun eşi de hep bana yardımcı olur birlikte yapar birlikte keyif yaparız diye ♡
Yarini da inşallah kacamaksiz ve guzel bir şekilde atlaririm
Merhaba canımSlm kizlar
Duzceye geldik bugun. Aksam giremezsem yarin aksam donunce girerim insallah.
Pazartesi karpuz diyetine baslamayi dusunuyorumElhan Lilimam senin nasil gidiyor hala devam mi karpuza
Insallah bir daha 90 yuzu gormezsin cnm ❤
Amin cnm insllah
Akapunturla iyi toparladin sende cok guzel gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?