Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Zaten o sözleri 2018 kışında soylemisti. İnadimdan daha cok yiyordum. Gecen yil hic kg vermedim. Bu kıs baktim ki almaya basladim. Kendim için ilk adimi attim. 25 yaşındayım, ve bu yil daha başka gozle bakmaya basladim hayata. Kendimi en degerli sey yaptim. Buna uymaya çalışıyorum. Bunun basinda da ne yazikki kg vermek var. Çünkü özgüven eksikligi illa oluyor kilolu olunca

Malesef aynen oyle ben alisverise cikmiyorum zaten yakismayacak diye hicbir pantolonum olmuyo 1 tane taytim var hep onu giyiyorum. Diyete baslamadan once birde lousalik pskolojisi onuda cok agir gecirdim evden cikmiyodum kimse gelsin istemiyodum surekli aglamalarim oluyor aynaya bakmaya tahamullum yok once.kendime dedim ne istiyosun zayiflamak istiyosan boyle kacarak olmaz hirsimdan oyle yiyodum ki anlatamam gunde 3 tam ekmek bitiriyodum yetmiyodu aburcubur ve gece yemelerim vardi. Artik dur demek gerekiyor du ve onu bu hafta yaptim suan daha iyi hissediyorum kendimi gidebildigi yere kadar gidecek kilolar sonuna kadar ve kendimi cok daha iyi hissediyorum ben hem yiyordum hem kendimi kotu hissediyodum herkez cok kilo almissin diyodu ben sanki bilmiyorum kilo aldigimi her kafadan bir ses bogasim geliyodu herkesi ama kararliyim ya gidecek ya gidece bu kilolar bu fptografim kalsin burada kurban bayraminda fark olacak arada

Insallah iyi sonuclar alir cnm

Allah zihin açıklığı versin. İnsallah istedigi yeri kazanabilir.

Benimde eşim gircek sinav oldugunu carsamba ogrendi gozlerini deviren emoji

@HasibeG aklima geliyosun

kiz o burda degildi 90 topigindeydi

Sen yeterki iste nasil bir fark goreceksin. 2.5 ayda 10 kg verdim. Şu 3 haftadir çok veremedim ama yeniden duzen kurmaya basladim bende

Sen yeterki iste nasil bir fark goreceksin. 2.5 ayda 10 kg verdim. Şu 3 haftadir çok veremedim ama yeniden duzen kurmaya basladim bende
Aynen oyle yapacagimiz kacamak bize zarar olarak donuyo o yuzden yapmayalim tam gaz ileri hic canini sıkma arkadasım oyle bir ders ver ki utansin
Hayirli geceler seviyorum hepinizi

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Karga kahvaltısını etmeden uyandım Hatta şu anda kampüse geldik bile
Büyük kız sağ olsun bir aksilik olursa diye erkenden bizi yollara döktü

Hesapta heycanlı değil ama deminden beri saçmalama derecesinde espiri yapiyor Sınav başına vurdu

İnşallah çok fazla sıkıntı yapmadan atlatir

Aminnnn canım inşallah ♡ Sanada kolay gelsin şimdiden

Basenlerim ayri bi organizma bagimsizliklarini ilan edecekler nerdeyse

Kız sen öyle diyorsan benimkiler ne yapsın Ayrı bir hükümet kuracaklar neredese

Allah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin kuzuya inşallah canım

Aminnnn canım cümlesine ♡♡♡♡♡

Ohhh iyi yapmışsın Arada böyle tek takılmak da iyi geliyor ♡

Allah zihin açıklığı versin. İnsallah istedigi yeri kazanabilir.

Benimde eşim gircek sinav oldugunu carsamba ogrendi gozlerini deviren emoji

@HasibeG aklima geliyosun

Aminnnn canım inşallah ♡ Rabbim eşinin de gönlüne göre verir inşallah

Gunaydin Allah zihin acikligi versin kiz oyle diyosun cok guluyorum hantal gibi tasimak istemiyorum artik ya

İİnsallahinsallah kimsenin emekleri boşa gitmesin ya. Ben asiri hazirlanmadigim hlde cok stresliydim, heyecanlanmistim 2012de lys ye girmedigime cok pismanim sadece

İİnsallahinsallah kimsenin emekleri boşa gitmesin ya. Ben asiri hazirlanmadigim hlde cok stresliydim, heyecanlanmistim 2012de lys ye girmedigime cok pismanim sadece
Aynen seneye tekrar deneyecegim ben sansimi aciktan bir bolum bitireyim hazir evde oturuyoken cocukla

Senin önerileri dikkate almanı Lilimam a benzetiyorum. Nescafe yarıya inmiş Harika. Lili çok çabuk hedefe ulaşmıştı sıra sen de

Bence güzeldi eksiler bekliyordum kaptan ben. Tebrik ederim..
Size simdi hamilelik oncesi zayiflamis halimi 60 kilo halimi ve dogum sonrasi forografimi atiyorum tabi tekrar verecegim

Basen var ama üst bence ince. Öyle ooo kollara bak denecek birşey yok. Zaten başladın sonu güzel olsun inş.

Allah zihin açıklığı versin. Eşimde sunan görevine gitti ne var acaba diyorduk demek ki önemli bir sınavmış. Gelmez o artık

Senin Azmin ve kararlılığın yerinde bence.kafada bitirmişsin zaten. Merakla sonucunu bekliyorum. Manda kimmiş asıl mandaya göster!

Az onun eşinin gönlüne göre değilde Amine Busra nun gönlüne göre verdin Allah. Sabah sabah sinirimi zıplattı

Son düzenleme:
Sınav başladı ♡
Çok şükür bende diledigim sureleri okuyabilir

Anam Lavabo durumunda nereye gidilecek bilmiyorum olmadı artık hemen yanda bir cafe var oradaki görevliye sorarim sonuçta velilerin o durumunu da göz önünde bulundurmuslardir

Okula almayacakları kesinde cafede vardir bence wc :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…