Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün hello

Bayramda gelemezsem diye garantiye alıyorum şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarken sıkı sıkı, sımsıkı kucaklayıp şap şup öpüyorum ..
Herşey gönlünüzce olsun,sevdiklerinizle nice kalabalık bayramlar görmeniz dileğiyle esenkalin :)

Kolay gelsin canım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Öğleden sonra eşim eve geldikten sonra kendimizi alışveriş için sokağa döktük
Sağ Olsun eşim baştan biraz mizikti kıyafet deneme konusunda kabinlerin önünde çok fazla kalabalığı görünce ama sonuç benim dediğim oldu

Küçük kuzum zaten aynı ben elinde olsa 9 gün tatile ayrı kıyafetaldıracak
Neyseki büyük kuzu da kendine 1 pantolon 2 tshirt de olsa aldı ♡
Eşimde pantolon ve 2 tshirt aldı kendine
Benim zaten giyeceklerim belli diye pek bakmadım ama aslında eve gelince aklima geldi en azından yeni bir pantolon alsaydım diye ama artık onu da pazartesi hallederim nasılsa eşimle bizim buradaki sosyete pazarına da gideriz dedik hem kendime bir de çanta bakarım ordan ♡

Alışveriş bahanesiyle 70 dakika yürümüşüm

Selamlar kendi koyumdeyken internet cekmiyodu. Simdi esimin koyune geldik. Elekçi gibi geziyoruz :/ full temizlik yapiyorum bayramada kadarda boyle sürer

Allah yardımcın olsun bende yarın tekrar kızla üstten biraz temizlik yapacağım
Ne kadar yapmış olsam da kav gün oldu ister tekrar biraz elden geçirmek

Bizde seni kocaman öpüyoruz canım Sanada iyi bayramlar
Umarim hepimiz kaçamaksiz yada az kacamakla atlatiriz bayramı

Iyi geceler kizlar
Sabah valiz hazirlayip duzceye gitcez insallah. Orda cok giremem ama yatmadan once girip bakmaya calisirim.

Sagol cnm bendende sana kucak dolusu sevgiler muck muck muck. Iyi bayramlar

Merhaba Yenacim....sana da mutlu sağlıklı bayramlar dilerim .Senin deyiminle şap sup bol bol öperim seni....

Iyi geceler kizlar
Sabah valiz hazirlayip duzceye gitcez insallah. Orda cok giremem ama yatmadan once girip bakmaya calisirim.

Hayırlı yolculuklar canım. Bu yıl takımla ilk bayramımız. Umarım herkesin bayramı güzel geçer. Sağ salim tekrar buluşuruz.

Slm canlarim,izinde olsam da heep buralardaydim.okudum begendim sizleri
Mubarek ramazan geldi gidiyor,insallah bizden memnun kalmistir.Rabbim tekrarina kavusmayi hepimize nasip etsin.
81 gordum bugunramazan bende 3 kilocuk goturdu,insallah korurum ve almam.beni goren yuzun cöktü artik yeter desede 79 gormeden rahat etmiycemherkezi bool boll öpümmmm.hayirli bayramlariniz olsun simdiden.buyuklerin ellerinden,güccüklerin yanaklarindan operim

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayirli sabahlar

Evdekiler miskin miskin uyurken ben yine sabahın köründe pazar olmasına rağmen hortladım
Kaç gündür yine şu hiç içmiyorum desem yeridir bileklerimdeki ödem resmen ağrı yapıyor hemen kendime kiraz saplı çay yaptım ve bugün çıkıp kendime bir detoks şişesi alacağım hem bayram sonrasında elimde olsun devamli hemde aromalı su yapar daha fazla icebilirim diye

Iyi geceler kizlar

Sana hayırlı yolculuklar canım ♡♡♡♡♡
Simdiden iyi bayramlar

Gözün aydın canım 7lere az kalmış
Bencede kesinlikle hedefinden bir iki Kilo asagisina bile in en ufak şeyde en azından 1 kg bile alsan 8leri tekrar görüp Moral bozukluğu yaşamamış olursun
Sanada iyi bayramlar kuzum ♡♡♡♡Seni de şap sup öpüyoruz ♡♡♡♡

Bugün iyice sersem gibiyim sanırım şekerim ya yükseldi yada düştü
Bayram sonrasını iple çekiyorum hemen tahlillerimi yaptirabilmek için

Kız yüzün gözün kapalı geldi yoksa vukuatlı misin daha şimdiden
Ozlettin kendini ♡
Nasılsın görmeyeli ?

Selam. Bugün canakkale yagmurlu oh serin serin ne guzel. Ama kızı zapt etmek zor olcak evden yine uykulardan uyku eksik yarın arefe ertesi bayram çok şükür

Ohh ne güzel serin burada da hava kapalı ama inanılmaz kasvetli ve sıcak
Hani bir yağmur yağsa rahatlayacagiz sanki ♡

Orda ce eee demek istemiştim halbusi

Hamdolsun bademcik tuttu yine 2 gündür iğne oluyorum bugün daha iyi sayılırım eksikleri aldım. Çorabı tokası donu hiç bitmiyor.

Orda ce eee demek istemiştim halbusi

Hamdolsun bademcik tuttu yine 2 gündür iğne oluyorum bugün daha iyi sayılırım eksikleri aldım. Çorabı tokası donu hiç bitmiyor.

Geçmiş olsun canım
Benim ufakligin da kaç gündür hep eksikleri var bugün ablası diyor bunları Ana kız baş başa alışverişe salmayalim valla batiracaklar bizi diye
Kime niyet cikarsak çıkalım en az 1 parça kendine bulur

Bağda Pürpürümler (semizotu) olduEki Görüntüle 2275519

Oyyyyy en sevdiğim ♡♡♡♡
Yemeği de mayhos güzel oluyor ama ben çiğden salatasına bayılırım ♡♡♡♡♡♡
Söyle güzel domates salatalık ve bol soğan ile müthiş oluyor ve cok tok tutuyor

Sana afiyet olsun

Selamlar. Yarın arefe. Arefemiz mubarek olsun. Diyet miyet kalmadi bende şu 3 gündür Allah sonumu hayr etsin. Başkasının evinde hiç olmuyor malesef :'(

Çaktırmadan devam et sende zararlı olanı tadımlık yerken salataya yoğurtla şiştim ayağına yat Ha gayret eve dönünce toparlarsin ama o arada bol su iç ve yeşil çay sallama da olsa

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah erkenden bizim meşhur sosyete pazarınagittik eşimle ♡ kendime bayramlik çanta aldım ♡ kuzu aslında sandalet almıştım ama bulursam bir de düz beyaz spor ayakkabısı alayım diyordum bulamadık gerçi hatunun bir sürü ayakkabısı var

Büyük kıza da 2 tshirt buldum
Hem Son eksikleri aldık hemde sabah yürüyüşü oldu ♡
30 dakika da olsa yürümüş oldum

Tunaydin. Bizde kizimla 8.30 gibi kalktık. Esimin ananesindeyiz. Makinaya camasir attin 2.5 saatte yikadi. Çatlicaktim simdi onlari astım. Kuruyunca ilçeye inicez, bugun arefe pazarı var. Alincak bisey yok ama merak ediyorum. Belki kizimla kendime şalvar alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…