- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Sarkma bende de var canim. Evde duzenli spor olmuyor. Arastirip bayramdan sonra salona gitsem diyorum. Bide arkadas bulabilsem kendime harika olur
Canım benim kizkardeşime kizmamin sebebi devamli arkalarindan atıp tutar ( sağ olsun yengem de cins hem can ciğer gibi davranır hemde herkesin açığını arar ve laf sokar )
Ne zaman bir araya gelsek hep bir sidik yarısı aralarinda ve ister istemez geriliyor ortam üstelik Ramazanda önce muhabbeti olduğunda ben resmen de dedim bak yengem bizi ikinci haftaya davet ettiannemin babamın hatrına gidiyorum ama ondan sonra uzun bir süre görmesem de olur diye
Hatta kizkardesim kız sonra sıra bende iftara davet bekler dedi ( yengemde nasıl bir hafıza varsa hatun hepimize sırayı bozmadan gelmek ister kendi de senede 1 bizi toplu halde alırözledim diye mesaj atar ve sonrasında sıra Annendeydi söyle şu günü gelmek istiyoruz der ben omuzlarında bir kere alamadım Annem aldı diye durup durup aslında sıra sendeydi ama kaytardin dedi ve sonunda dayanamayıp yenge neyin kafasından benim canım yanıyor sen sıra sendeydi diyorsun ne fark eder Ha bende Ha annemde dedim )
Devamlı böyle şeyler olunca kizkardesime o zaman sen iftara alacaksan alırsın ben gelmem sonuçta çok sık çekilmiyor dedim ama ben öyle dememisim sanki hesapta oyun yapip çocuk kandırıyor ve bana söylemiyor onları da çağırdığını
Dalga geçer gibi de gülüyor nasıl süpriz ama diye
Benim kizdigim ağırlama değil ama beni niye zorunda tutuyorsun kardeşimsiz oturun körler sağırlar birbirinizi ağırlayan laf sokun ama benim o ikiyüzlü ortamda sinirlerim bozuluyor
Gerci pişman olmuş sanırımben konuşmuyorum ya pek Anneme dert yanmış ay ilk defa bukadar yoruldum diye Tabi enayi Banu kalkıp bütün işlere atlamadi
Annemde diyor keşke senin kız teyzesine yardım etseydi oda oturdu diye bende dedim birincisi kızım sormuş yardım lazım mi diye oda yok demiş hem bana yada kızıma mi güvendi cagirmasaydi bizi en azından dedimses kesildi tabi sonuçta hanim bana geldiğinde asla bir bardak bile kaldırmaz değil benim onda yaptığım gibi mutfağı paklasin Ders olmuştur
Oyle insanlar gordumki instada sporla sekil degistirmisler. Caba şart malesef. Ben daha yeni basladim sarkmaya. Daha doğrusu dogum sonrası gobegim sarkik etlerim biraz gevsekti ama 10 kg verince daha bi sarkti sanki. Acil önlem şart. Gobek icin korse bakcam bideAmine Busra sarkmalar sporla gidermiki geç mi kaldım acaba
Aynen öyle. Benim de eşim ve yakın arkadaşım bu hafta sonu ayrı zamanlarda sen kilo aldın gene dediler haklılar. Bu kadar boş bulunduğuma ve 73e kadar inmişken 80i gördüğüm için bugün çok kızdım kendime. İrademi göstermem gerek kendime. Başarabilirim.Boş buldugum bir güne hemen randevu alıp doktora da gideceğimhatta boşluk bulursam bayram sonrasını da beklemeden şeker ve diger tüm değerlere baktiriyorum ben iyi olursam hem kendime hemde çevreme daha fazla hayrim dokunur
Eminim bazı ağrılar da kilolar gidince bir daha olmazlarsonuçta çoğu hastalığın sebebi de fazla Kilo ♡
Ucunu birakinca tekrar aliniyor malesef.benim bi akrabam varda,64 den 45 e kadar dustu ve dediki 2 sene verdiginiz kiloda kalabilirseniz metobolizma alisiyor sonrada almiyorsunuz dedi.ve simdi herseyi yiyor almiyor ve hala 44 kiloAynen öyle. Benim de eşim ve yakın arkadaşım bu hafta sonu ayrı zamanlarda sen kilo aldın gene dediler haklılar. Bu kadar boş bulunduğuma ve 73e kadar inmişken 80i gördüğüm için bugün çok kızdım kendime. İrademi göstermem gerek kendime. Başarabilirim.
Kesinlikle doğru söylüyor. Vermesi başka serüven, o kilo da kalabilmek ayrı serüven. Bu iş iki aşamalı ve buna göre davranış geliştirmek gerekiyor. Arkadaşını takdir ettim darısı bizim başımızaUcunu birakinca tekrar aliniyor malesef.benim bi akrabam varda,64 den 45 e kadar dustu ve dediki 2 sene verdiginiz kiloda kalabilirseniz metobolizma alisiyor sonrada almiyorsunuz dedi.ve simdi herseyi yiyor almiyor ve hala 44 kilo
Hayirlisi olsun.Almanca bilmeden almanyada yasamak zor olmali.ama orda yasayinca cabuk ogreneceginden eminim.bizim burdaki suriyeliler gibiKızlar bugün bana bir şeyler oldu. Sanki hayatımda yarım kalmış ciddi ne iş varsa bitirmek üzere uyandım. Kilo vermek bir, kitabımı yazmak iki, Almanca öğrenmek üç.
Ne deyim anacım sen daha iyi bilirsin bacını bizden ben sadece düşüncemi yazdım ama içini bilemem tabi kardeşinin allah huy güzelliği versin inşallah
Sarkik göbeğim oldugu icin iki yildir pişik oluyor dikiş yerim. Temmuzda kizim 2 yasini bitircek. Ben hâla dikiş pişiği yasiyorum. Buna son vermem lazım.. dogumdan sonra ayak tirnaklarimi zor kesiyordum. Şükür baya yol katettim bagdas kurabiliyorum en azından.
Ay bide bu aksam gelen misafirim yuzun cok guzel olmus farketmis kg dedi. Bu bayanda 40li yaslarda 2 sene once benim diyetisyene basladi. 25 kg ya yakın vermiş. 5 kg daha verip birakcakmis suan duraklamis. Diyetisyende stres yapma bayram sonrasina kadar serbest takıl demiş. Ogluda 135 kgdan 95 kgya düştü 6 ayda. Cocuk degistirme gibi olmuş. O koca gobekten eser yok. Ss atcam bekleyin
Bu kişi verdi 40 kg
Aynen öyle. Benim de eşim ve yakın arkadaşım bu hafta sonu ayrı zamanlarda sen kilo aldın gene dediler haklılar. Bu kadar boş bulunduğuma ve 73e kadar inmişken 80i gördüğüm için bugün çok kızdım kendime. İrademi göstermem gerek kendime. Başarabilirim.
Ucunu birakinca tekrar aliniyor malesef.benim bi akrabam varda,64 den 45 e kadar dustu ve dediki 2 sene verdiginiz kiloda kalabilirseniz metobolizma alisiyor sonrada almiyorsunuz dedi.ve simdi herseyi yiyor almiyor ve hala 44 kilo
Kızlar bugün bana bir şeyler oldu. Sanki hayatımda yarım kalmış ciddi ne iş varsa bitirmek üzere uyandım. Kilo vermek bir, kitabımı yazmak iki, Almanca öğrenmek üç.
Azmin daim olsun ne guzel :)Kızlar bugün bana bir şeyler oldu. Sanki hayatımda yarım kalmış ciddi ne iş varsa bitirmek üzere uyandım. Kilo vermek bir, kitabımı yazmak iki, Almanca öğrenmek üç.
Kesinlikle tatlım katılıyorum. Ben kilo verdikten sonra bile aldım ki kilo verme aşamasında daha çabuk alınıyor salınca. Lütfen hedeflerinize ulaşın. Şişman olmak çok çok zor. Ben 78 kiloda bile uyurken tıkanıyordum üstelik kilolu kısmındaydım. kendinizi sevin ve kendiniz için birşeyler yapın. ben bugün kendim için psikoloğa gitmeye karar verdim. kendi içimde kaygılarım var. kendi kendime yenmeye çalıştığım panik atağım var. artık bana yük olmaya başladı bunlar. inş faydalı gelir bu görüşme.Hayırlı sahurlar kızlar...Bereketli olsun s9fralariniz.
Aklınızda şu an agirlayacağiniz misafirler için yemekler ve diğer hazırlıklar var. Hem bahar hem bayram temizliği ya yapıyorsunuz ya planliyorsunuz her neyse buna da kolaylıklar diliyorum. Amma velakin takım kan kaybediyor motivasyon adına çok az muhabbetler dönüyor cuma takımı değil de başka bir sayfadaymisim gibi hissediyorum bazen. Hatunlar kilo vermezseniz oklavalar totoslarinizla buluşur bak...Ramazan'ın bitmesine az kaldı şimdiden onlemlerinizi alın. Bayram kabus gibi tepemize iner bak...Yaza daha hafif girelim Altı ayım dolsun listeye tekrar girmeyi düşünüyorum. Takım olmadan anladım ki kilo veremiyorum disipline olamıyorum.sonundaoldu Tuğbacim, @Lilimam @YENA cim sizler de aynı fikirdesiniz değil mi mezun bacılarim. Ben korkmaya başladım oynakbasi34 kaptanım beş kişi kalmış listede bir şeyler yapman lazım canım. Ben gelene kadar takım diye bir şey kalmayacak. Canınızı sıktıysam özür dilerim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah iz falan kalmaz
Ayy şahanesin Dilantoşdüğüne kadar daha da verirsin,gelinlik bakıyo musun? 6 lı sayılara inip öyle bak bence
sonundaoldu miniğim sana da geçmiş olsun iyi bak kendine sen bize lazımsın
zukkum şekerim seni de görmedim sanma çok iyi gidiyosun,eşin gidip gelene kadar mikemmelll olacaksın
Dun aksam ailesi geldi bu çocuk gelmedi. Diyetten sapamam demiş. Ramazanda 5 kg daha vermiş. Bu haftada 2 kg verirsem deyip bayramlik almamişSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese günaydın
Bu sabah bende daha dinç uyandımHazır bugün de oruçlu değilken hem çok sağlıklı beslenecegim hemde bol su icecegim
Kızı okula bırakıp güzel bir kahvaltı yaptımakşam toplu bir Aferin alırım artık
Aminnnn canıminan bunu okadar içten söyledim ki ama hani derler ya 7sinde neyse 70inde aynıdır bizimki o hesap
Farkında ama bile bile yapıyor
Bir insan kardeşine senin sevilmene tahammül edemiyorum der miresmen dedi hatta açığını yakaladigim an Anneme söylerim bile dedi Neymiş Annemin gözünden dusecekmisim Keşke tek çocuk olsaydım dediği de çok oldu ama ben artık sırf Annemler için idare ediyorum yoksa inan asla çekilecek gibi değil he ne olursa olsun ben yinede kötü olsun istemem
Boyun fıtığı yoksa mekik çekme yapsanbirde karın için duvara yaslanarak wall - sit yapabilirsin inanılmaz faydası varmış ♡
Helallllll valla yaaaa ♡ inşallah dahası gelir
Ahhh ahhh keşke bir iki Kilo alınca o jeton bende dusseydiinan benimki kadar kizmazsin kendine
Allahimmmmmmm bu kullarını da gör ve bizlere de nasip et ya Rabbim. ...Aminnnnnnn
Süpersin canım
Bende de var o bir şeylerDaim olur inşallah
İnşallah fayda gorursun. Benimde ihtiyacim var anksiyete hastasiyim. Ama gidemiyorumKesinlikle tatlım katılıyorum. Ben kilo verdikten sonra bile aldım ki kilo verme aşamasında daha çabuk alınıyor salınca. Lütfen hedeflerinize ulaşın. Şişman olmak çok çok zor. Ben 78 kiloda bile uyurken tıkanıyordum üstelik kilolu kısmındaydım. kendinizi sevin ve kendiniz için birşeyler yapın. ben bugün kendim için psikoloğa gitmeye karar verdim. kendi içimde kaygılarım var. kendi kendime yenmeye çalıştığım panik atağım var. artık bana yük olmaya başladı bunlar. inş faydalı gelir bu görüşme.
İnşallah fayda gorursun. Benimde ihtiyacim var anksiyete hastasiyim. Ama gidemiyorum
Benim boyut surekli degisiyobende de var o. vazgeçmem umarım. artık canıma yetti ve gitmeye karar verdim. umarım sen o boyuta gelmeden gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?