Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

****8. TAKIM 623. ETAP****

mavimli ( 78 / 78 / / %) Sabit
Zarpy ( 73 / / / % )
HasibeG ( 92.2 / / / % )
aijoo ( 93 / / / % )
adayaren38 ( 72.6 / 72.3 / 0.3 / 0.41 % )

8. Takım Ortalaması; %
Aaaa kac kisi kalmışız boyle

Slm kizlar
Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.

Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.

Yok yok ablacım tubacim fırını ne lezzetli olur o fırın yemeği benim kide oldu ama tabi taş fırını gibi değil
Görümce dünyanı kararttı

Zarpy ( 73 / / / % )
HasibeG ( 92.2 / / / % )
aijoo ( 93 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %
Anammm bir elin parmagi kadar kalmisiz.
Kilom 92.0 cnm adet sisligim yeni inmeye basladi. Insalah hurma yogurtla haftaya guzel bir eksiyle donerim

Ay çok geçmiş olsun hasibecim dikkat et kendine bebeklerine

Çok geçmiş olsun canım görülmez kaza

Zarpy ( 73 / / / % )
HasibeG ( 92.2 / 92 / 0.2 / 0.22 % )
aijoo ( 93 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Aaaa kac kisi kalmışız boyle

Merak etme Bayramdan sonra hemen taze kan da toplar o listeyi de canlandırıriz

Çok çok geçmiş olsun yine verilmiş sadakan varmış ♡ Allah korumuş

Anammm bir elin parmagi kadar kalmisiz.
Kilom 92.0 cnm adet sisligim yeni inmeye basladi. Insalah hurma yogurtla haftaya guzel bir eksiyle donerim

Harikasın canım Ha gayret bayrama 8i goreceksin bu gidişle ♡♡♡♡

Geçen cuma 80 kusurdum tam hatirlayamadim

Müthiş bir sonuç canım tebrikler ♡♡♡♡

Vay vay vay bu harika işte

Ay valla bende çok şaşkınım sanki tartı yanlış gibi geliyor inanamadım

Çok geçmiş olsun canım görülmez kaza
Sagolun kizlar
Cok sukur milim oynasa goz gidecekti neyseki kastan olduk
Bayrama inermiyim bipmiyorum ama izmire gidesiye 85 olmayi hedefliyorum bakalim ne kadar yaklasicam.

Bu arada esimle hayatimizda degisiklik yapalim dedik duzceye tayin istedim. Bakalim 26 haziranda belli olacak. Esimde temmuzdan sonra duzceden is bakacak. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim mubarek gunlerde insallah dogru karar vermisizdir Allah utandirmasin amin.

aleyküm selam cnm. durduramıyorsan uzak durmak en iyisi bencede. benim de ilkti ve son olacak sanıyorum..
teşekkürler iyi dileklerin içinde tatlım

geçmiş olsun cnm. sana da minnoşa da . nazar diyelim.

zukkum kuzum listeye girip hem kendini daha iyi motive edip hem de gruba destek olabilirsi.
MaşAllah 90+ lardan enrelere geldin. azmin daim olsun

Sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…