- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Siralamada 2. Olmusum cok mutlu oldum
Zarpy bir dahaki analizde ayagini kaydircam haberin ola
Eki Görüntüle 2271146
Sende benim gibi yoğunsun
Hazır reglken bayram temizligini de aradan cikarirsin artık ♡
Bende Salonun camlarını sildim şimdi bir de çamaşırlar bitti onları asıp kız okuldan çıkana kadar süpürge faslini da bitirip bir güzel buharlı temizleyiciyle yerleri bir paspaslarim ♡♡♡♡ Anam bugün içimden temizlik manyakligi çıktıNormalde zor gelir ama hazır girismisken çoğunu hallederim dedim Akşam da artık oturur ütüleri de bitiririm hazır gaza gelmişken
Yarın da yatak odasını ve banyoyu halleder bitiririm bu haftalık dip köşe temizliğiNasılsa Bayrama daha var tekrar üzerinden geçerim
Hoşbulduk canim...unutmadan güncel kilomu bildireyim...şu anki kilom 68....hedef kilom 60Canım Hoşgeldin tekrar ♡
Senide tekrar burada gördüğüme sevindiminşallah birlikte tekrar veririz aldığımız kiloları gerçi Ramazanda zor ama Bayramdan sonra daha kolay olacaktır
Geçmiş olsun hepinize canım migren ağrısını çeken bilir çok zor gerçektenSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine aksiyonlu bir gün oldu
Öğlene doğru yine büyük kızın migreni tuttu ve stajdan erken çıktı ağlayarak. Ufakligi Babamla göz doktoruna goturecektim zaten Son anda Annemde eklendihepsi sırayla muayene olduktan sonra Babamın gözlüğünü de siparis verdikten sonra soluğu bu sefer de büyük kızla acilde aldık
Çok şükür fazla bekletmediler ve ağrı kesici iğne yapıldı da biraz rahatladı
Tabi ben oruçlu oruçlu kosturunca akşam 18.00de eve geldiğimizde ben bu sefer fenalık geçirdimresmen dilim uyusmaya başladı ve kafamı kaldiramadim Son 2.5 saat.
Bugün için de oruç tutmadim mecbur daha beter olmamak içinbüyük kızda zorla da olsa tutmadı bugün gerçi ona kalsa tutacakti da eşim bir gün ara verin diye tutturunca zorla da olsa kabul etti
Siralamada 2. Olmusum cok mutlu oldum
Zarpy bir dahaki analizde ayagini kaydircam haberin ola
Eki Görüntüle 2271146
tahtını vermeye niyetlisin yani kimseye kaptırmam vs yokAhahahha yazmasan haberim bile olmayacaktı bu birincilikten yalnızbakalım kim alacak tahtımı elimden
tahtını vermeye niyetlisin yani kimseye kaptırmam vs yok
Benim temizlikte bir tek kapilar ve mutfakta yemek masasinin uzerindeki dolap kaldi gerisini hallettim. Kalanlarida yarin yaparim bugun dinlenmeye aldim kendimi. Yemegimde var kafam rahat. Bayramada duzceye gitcez zaten ev kirli olmus temiz olmus fark etmiyor
Meryem uyaninca komsuma gecicem. Babamdan 1 hafta sonra onun oglu vefat etmisti 14 yasinda. Memleketlerine defnettikten sonra annesinin yaninda kaldi bir sure kocaelinde. Kocaeline taziyeye gitmistim ama kendi evindede bir gideyim. Diger oglida emineden 1 yas buyuk bebekliklerunden beri arkadaslar onlarda bi hasret gidersinler.
Nasilsiniz kızlar
Derin sularda yüzüyorum bebişimLilimam lilosummmmm neredesin
Ayy okadar uyuşuğum ki hiçbişey yapasım gelmiyor şekerim ,kendime gelmeliyim çok miskinleştim hiç sevmem bu hali püfffNasilsiniz kızlar
Günaydın hanımlar mutlu sağlıklı bir gün sizinle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?