- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam. Bende sabah ancak uyudum. Kizima süt verdimde oyle uyuduk biraz. 12de kalktik kizimi doyurdum, bulasiklari topladim. Simdi bezelye yemegi koydum. Birde seftali kaynatiyorum suyunu iceriz diye :)
Pazara gidip geldim bende. İstanbul acayip sikintili mahvoldum. Pancar gibi kızarmışım eve zor attım kendimi. Şimdi seftaliyi kaynatmaya devam ediyorum hic koyulaşmamışOhhh ellerine sağlıkBakalım ben hala karar veremedim Yarım saat de olsa uyudum gerciyes daha yarım saatim vardı aslında ama sağ olsun büyük kızım aradı uykumu böldü
Gorursun cnm insallah.bayrama amaSelam . Kg bildirimine geldim.
Cuma:93 idim sanirim
Bugün:92.6 geldim. Bir haftadir ayni yerlerde sayıyorum. Cok moralim bozuk. 89 gormek istiyordum :/
Zaten bayram hedefimdi ama motivasyonum çok düştü. Toparlayabilecek miyim emin degilimGorursun cnm insallah.bayrama ama
İnsallah cnm aclik suresi uzun.birazda dikkat edersen gider emin olZaten bayram hedefimdi ama motivasyonum çok düştü. Toparlayabilecek miyim emin degilim
SelamSelam menü bildireyim
Sahur
Kepek ekmeği almistik ama bulamadim gece beyaz ekmekten kucuk bir tost yaptim
Salata
1 salam
1 yumurta
İftar
Bol suu
Ezogelin corba az
Bezelye yemeği 1 kepce
1 parca tavuk
2 yk patlican yogurtlamasi
Ay ne diyosun, akşam fenalaştim uzandim biraz. Bir corba yetiyo inankiSelam
Bu menü çok az gibi geldi bana iyi dayanıyorsun öaaşallah
Hayirli Ramazanlar hanimlar...nasilsiniz..iyisinizdir inşallah..ben bu 8 ci takimin eski bir üyesiyim..1 sene önce kizimi evlendirmiştim...ayrilmak durumunda kalmiştim ..uzun zamandan beri buraya katilamadim...72 kilodan 58 kiloya inmiştim...ne yazikki bazi sıkıntılardan dolayi stressden iştahim açildi ve tekrar aldim kilolari..yeniden araniza katilmak istiyorum beni kabul ederseniz...
Slm kizlar sabah saglik ocagina gittik geldik meryemin takibi vardi kan verdik. Ortaligi toparladim yemekleri kaldirdim. Meryemi uyuttum. Emineyi aldim. Mutfagi topladim. Simdi oturdum dinleniyorum biraz.Gece yatmadan once adet oldum. Cok sukur iftrdan sonra oldum10 gunluk arada cok hafif beslenip 89u gormek istiyorum. Hadi bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?