Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür sabah faslı bitti de koltuğa uzanabildim felaket uykum var aslında ama uyuyabilirmiyim bilmiyorum

Kızları okula bıraktıktan sonra kiracının evine gittim Allahtan dogalgazi açmaya çabuk geldiler de fazla beklemek zorunda kalmadım

Şimdi bir tek aksam iftara ne pişirsem derdi var birde göz doktoru muayenesi var öğleden sonra Kafadan Mercimek çorbası yaparım diye düşünüyorum evde kabak var olmadı birde onları yağsız tavada pisirir sarımsaklı yoğurtlu yaparım

Selam. Bende sabah ancak uyudum. Kizima süt verdimde oyle uyuduk biraz. 12de kalktik kizimi doyurdum, bulasiklari topladim. Simdi bezelye yemegi koydum. Birde seftali kaynatiyorum suyunu iceriz diye :)

Ohhh ellerine sağlık Bakalım ben hala karar veremedim Yarım saat de olsa uyudum gerciyes daha yarım saatim vardı aslında ama sağ olsun büyük kızım aradı uykumu böldü

Ohhh ellerine sağlık Bakalım ben hala karar veremedim Yarım saat de olsa uyudum gerciyes daha yarım saatim vardı aslında ama sağ olsun büyük kızım aradı uykumu böldü
Pazara gidip geldim bende. İstanbul acayip sikintili mahvoldum. Pancar gibi kızarmışım eve zor attım kendimi. Şimdi seftaliyi kaynatmaya devam ediyorum hic koyulaşmamış

Selam menü bildireyim
Sahur
Kepek ekmeği almistik ama bulamadim gece beyaz ekmekten kucuk bir tost yaptim
Salata
1 salam
1 yumurta

İftar
Bol suu
Ezogelin corba az
Bezelye yemeği 1 kepce
1 parca tavuk
2 yk patlican yogurtlamasi
Selam
Bu menü çok az gibi geldi bana iyi dayanıyorsun öaaşallah

Menüm gelsin

Sabah
2 dilim tahıllı ekmek ile yağsız tost
Domates salatalık
Bol yeşillik
3 zeytin

Ara
5 kuru kayısı
10 badem

Öğle
Yeşil mercimekle yapılmış salata
2 küçük kabak dolması

Ara
3 üçgen dilim karpuz

Akşam
5 yk et sote
1 dilim ekmek
3 üçgen dilim karpuz
3 tane yaprak sarması

2 lt su

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yine aksiyonlu bir gün oldu
Öğlene doğru yine büyük kızın migreni tuttu ve stajdan erken çıktı ağlayarak. Ufakligi Babamla göz doktoruna goturecektim zaten Son anda Annemde eklendi hepsi sırayla muayene olduktan sonra Babamın gözlüğünü de siparis verdikten sonra soluğu bu sefer de büyük kızla acilde aldık
Çok şükür fazla bekletmediler ve ağrı kesici iğne yapıldı da biraz rahatladı

Tabi ben oruçlu oruçlu kosturunca akşam 18.00de eve geldiğimizde ben bu sefer fenalık geçirdim resmen dilim uyusmaya başladı ve kafamı kaldiramadim Son 2.5 saat.
Bugün için de oruç tutmadim mecbur daha beter olmamak için büyük kızda zorla da olsa tutmadı bugün gerçi ona kalsa tutacakti da eşim bir gün ara verin diye tutturunca zorla da olsa kabul etti

Hayirli Ramazanlar hanimlar...nasilsiniz..iyisinizdir inşallah..ben bu 8 ci takimin eski bir üyesiyim..1 sene önce kizimi evlendirmiştim...ayrilmak durumunda kalmiştim ..uzun zamandan beri buraya katilamadim...72 kilodan 58 kiloya inmiştim...ne yazikki bazi sıkıntılardan dolayi stressden iştahim açildi ve tekrar aldim kilolari..yeniden araniza katilmak istiyorum beni kabul ederseniz...

Canım Hoşgeldin tekrar ♡
Senide tekrar burada gördüğüme sevindim inşallah birlikte tekrar veririz aldığımız kiloları gerçi Ramazanda zor ama Bayramdan sonra daha kolay olacaktır

Bende hazır bugün pek bir sey yokken biraz temizlik yapayım dedim ♡
Mutfak temizlendi birazdan da salona girisecegim ♡ ogleden sonra da tullerimi suya basar geç saatte de makineye atarım
Hava hazır çok sıcakken camlarimi da silip birazda çamaşır yikarim
Yarında artık utulerimi yaparım ♡
Hani ufaktan Bayram temizliği gibi olsun halilarimi da önümüzdeki hafta yıkamaya veririm ki sonra nasılsa dip köşe tekrar girdiğimde daha iyi olur

Slm kizlar sabah saglik ocagina gittik geldik meryemin takibi vardi kan verdik. Ortaligi toparladim yemekleri kaldirdim. Meryemi uyuttum. Emineyi aldim. Mutfagi topladim. Simdi oturdum dinleniyorum biraz.Gece yatmadan once adet oldum. Cok sukur iftrdan sonra oldum 10 gunluk arada cok hafif beslenip 89u gormek istiyorum. Hadi bakalim hayirlisi

Sende benim gibi yoğunsun
Hazır reglken bayram temizligini de aradan cikarirsin artık ♡
Bende Salonun camlarını sildim şimdi bir de çamaşırlar bitti onları asıp kız okuldan çıkana kadar süpürge faslini da bitirip bir güzel buharlı temizleyiciyle yerleri bir paspaslarim ♡♡♡♡ Anam bugün içimden temizlik manyakligi çıktı Normalde zor gelir ama hazır girismisken çoğunu hallederim dedim Akşam da artık oturur ütüleri de bitiririm hazır gaza gelmişken
Yarın da yatak odasını ve banyoyu halleder bitiririm bu haftalık dip köşe temizliği Nasılsa Bayrama daha var tekrar üzerinden geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…