O nasıl bir dudukluymus markası ne benimki karacaGeceden ıslatınca benim düdüklüm 15 dakikada pişiriyor yani 17-18 yapsam dağılmış buluyorum
Şaşırtıcı ama gerçek, Hisar benimki de çok çok memnunum bozulur diye korkuyorumO nasıl bir dudukluymus markası ne benimki karaca
Bu arkadaslariyla iki yildir samimi. Zaten benimle tanisinca eski arkadaslarindan kopmuştu. Beni suçluyor. Bunlardan kopmaz, kopsunda istemem. Tamam arada ciksin bana da iyi oluyorda her aksamda nedirki
Annem ev işi yapmayi daha 2009 senesinde bacagindan ameliyat olunca bana devretti. Sonra evlendim hastaliklari artti. Komple birakti. Tansiyon, seker, egzama ne ararsan var. Bana dediki mutfakla oturma odasini kaldir. Bir gittim hic bi yeri toplamamis. Zaten her zaman oyledir. Once evi toplarim, sonra temizlik. Tezgah carsamba pazarı. Birsey desem sekeri yukselebilir. Sabır ceke ceke yaptim eve geldim iftara bile kalmadım. Bazen cok bunaliyorum. Tek kız olmakta zor. Birde annem daha genc 49 yasinda ama yaklasik 10 yildir buyuk temizlik işi bende..
Kaptanım ramazanda bir gün önce iftar öncesi tartılmak gerekmiyormuydu oruç tutanlar içinoynakbasi34 ? Sen unuttun mu söylemeyi yoksa kural mı değişti ya da böyle bi kural hiç yokmuydu?
Banucum geceden nohutu ıslat yarın çok rahat pişer 45 dk da düdüklüde lokum gibi oluyor
Duduklunun resmini atsana canım benimkine bişey olursa ondan alayım :))Şaşırtıcı ama gerçek, Hisar benimki de çok çok memnunum bozulur diye korkuyorum
Ben annemden alışmışım düdüklüye, nohut fasulye mercimek başka nasıl pişer hiç tecrübe etmedim ama düdüklü büyük rahatlık mesela doğal tavuk 3-4 saatte pişiyor tencerede düdüklüde ise 40 dkBence hanımlar olarak güçleri birleştirinkahvede oturacaklarina arada ailecek bir araya gelin kafalar uyuşuyorsa
Sen yazınca direk eşimin rahmetli Ananensi geldi aklıma
Oda çok gençken kizlarina ev işlerini devretmisti hatta evlendikten sonra kayinvalide her gün 30 dakika yol otobüsle gidermiş işini yapmaya
Sonra bize yakın bir yere tasimislar zor da olsa ikna edip bu sefer de sabah gidip akşam dönermis KVbizimki tabi kraliçe modunda hiç bir şeye elini surmezdi inAn evlendigimde bile sırf tuvalete kalkar her şey önüne gelirdi birde iyisini isterdi öyle ucuz sebe meyve alanı terslerdi bunları kendin ye diye
Ölene kadar bakıldı ama sonraları tabiki de söylene söylene baktıdoktor hiç bir şey yok yürümesini engelleyecek dediği halde bacaklarım kötü benden iyi ki bilecek diye eve gelen doktoru bile azarlardi
İnsallah sonu aynı olmaz cidden bakana çok çok zor öylesineAllah yardımcın olsun....aminnnn
Ay Geçen hafta paylaşım alanına yazdım soran birine ama buraya yazmayı Unuttum ya lâ
Öğleden sonra geç saatte de olur bildirim yeter ki unutmayın ♡
Kız bende düdüklü yok kihem korkarım hemde baştan almamistim ya patlar diye
Pisti şükürsabah okula gitmeden soganlarim ki aksilik olmasin
Ay ilahi banucum hiç güleceğim yoktu neyse artık hayrınız olsun :))Bu arada kızlar bugün akşam eşim yanında çalışan arkadaşına kontur yuklesene internetten dedi
Adam 50 tlyi de peşin peşin vermis karttan ödeme yapacağım diye
Bir güzel kontürü yükledim arayıp esimgeldi mi diye sorunca adam yok demezmi
Allah Allah nasıl olur ancak düşecek herhalde derken bir de ne göreyimbir rakam yanlış Artik kime gittiyse 50 tl yuklemesini görünce dua eder inşallah
Eşim hayrimiz olsun boşver arayıp gönder demenin alemi yok dediTabi öbür arkadaşına tekrar yukledik çok dikkatli bir şekilde tabi
Ay ilahi banucum hiç güleceğim yoktu neyse artık hayrınız olsun :))
Duduklunun resmini atsana canım benimkine bişey olursa ondan alayım :))
Benimde hisar gercekten geceden islatinca 15dk da pisiyorŞaşırtıcı ama gerçek, Hisar benimki de çok çok memnunum bozulur diye korkuyorum
Gunaydin ilk bildirim benden gelsin
Gecen hafta 80
Bu hafta sabit
Cook mutluyum sabit oldugum icin cunku bu hafta 2.5 kilo alip geri verdim veremeyecegim diye de cok korktum
InsallahSüpersin canım demekki haftaya eksiye calisabileceksin ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?