Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

umarım şekerpare yememişsindir cnm. çünkü genel menünde fazla olmuş.

geçmi,ş olsun cnm. akşam yemediysen sıkıntı yok. ama böyle gıdları zayıflama döneminde tüketmeyelim. ben pek fazla sevmem ama arada bir yiyincede tartım +1 oluyor resmen

günaydın kızlar..
dün iftara ıspanak niyetlenmiştim. ama cnm sarma dolmada istiyordu. ıspanağa azıcık pirinç sarımsak soğan koyunca dolma gibi olur dedim ve öyle yaptım. yanına da bir kase yoğurt bir kaşık pilav koydum.
zilll çaldı. anam alt komşum bir tabak dolma yollamış yedim gitti.
iftardan önce gündüz 1,5 saat falan yürüdüm. ama iftardan sorna yine sızdım
üstelik 1 bardak su içmiştim. sahur yapmıyordum ama su ve kahve içecektim o da kaldı. eşim nöbetteydi.

sabah çok moralsiz kalktım. ama tartım -1 di şükür keyfim düzeldi biraz.

Eve gelince güzelce kahvaltı yaptım gerçi pek kahvaltı denemez ama sağlıklı
Aksam yazınca menü fikirlerinizi alirim ♡

1 saat sonra okulda seminer var o arada kendime güzel şekersiz bir Türk Kahvesi yapıp içerim ki öğlene kadar tikasin
Artık büyük ihtimalle kızı alıp da gelirim
Regl yarın biter inşallah baya bir azaldı şükür ♡ sonra bende inşallah oruçlar kervanına katılırım ♡♡♡♡♡

Benim büyük kız da diyor sahurda yedigimi eritmeye fırsat olmayacak diye Allahtan dün teraviye gitti hem sevap hemde yediklerini bir kısmı ermiştir
Bakalim ben ne yapacağım
Bu arada iftar menüsü süper ♡♡♡♡ Allah kabul etsin ....Aminnnn

Ya inan normalde kızlara bile pek aldirmam ama büyük canım çok çekti diyince hadi alın dedin eskiden çok severdim hatta kendime hep 1 koca paket alırdım şimdi cidden midem bulandı şaşırdım
Bir daha tövbe ağzıma sürmem
Biraz reglin göz döndürmesi sebep oldu sanırım normalde çikolata krizi tutardı ama markette o An bakınca onları canım istemedi kalktım evde cips yedim

Bilmiyorum ama sanki beynim ufak ufak düzene giriyor gibime geldi dünkü o vicdan azabıni yaşayınca ♡

Aman iyi bari eksi gelmiş moraller duzelmis ♡ Hep bol eksiyle devam et inşallah

Tunaydin hanimlar ben geldim artik ozledim hepinizi annemle 3 hafta guzel diyet yaptik son hafta ipin ucu biraz kacti bugun zor toparladim.oruc tutmuyorum suan kahvalti yapmayacagim simdi sade kahvemi iciyorum oglen de xls e baslayacagim Bulamiyorum naptin kilo verebildin mi xls le faydasini gordun mü canim

Sabah kahvalti normal yaptim ogle ve aksam xls ictim. Ogle ve aksam arasinda 1 ara ogun yaptim 1 haftada 900 gr verdim. Normal beslenerekte ayni performansi gosterebilirim. Yani mucizevi bir sey degil her sey bizde bitiyor. Tek avantaji ne yemek pisirsem derdin olmuyor karistir sute ic. Yalniz yasayanlar icin ideal birde diyete ilk kez baslayanlar daha cok kilo verebilir ama zaten normaldede oyle olur. Ilk gunler odem gittigi icin kandirabilir bizi. Bu yuzden bu surecin ortasinda kullaninca mucizeler olusturmadigini goruyorsun

Anladim canim cidden az gitmis benim suan elimde 1.5 paket var ilkinin kargoda yarisi dokulmus 2.yi gonderdiler.20 gun falan gider sanirim ikisi gunde tek ogunle insallah bende bi mucize olur

Anladim canim cidden az gitmis benim suan elimde 1.5 paket var ilkinin kargoda yarisi dokulmus 2.yi gonderdiler.20 gun falan gider sanirim ikisi gunde tek ogunle insallah bende bi mucize olur
Insallah cnm

,saol cnm hep birlikte kiloları eksiltelim inş..

Oyyyy seminer bitti eve geldim koştur koştur hazır vakit varken oralarda 2 saat oyalanmak saçma olurdu
Gelir gelmez aksamlik baklami ateşe koydum ve kendime tekrar şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım ♡ Hazır canım birsey istemezken biraz karatay dediğini yapıp Leptini calistirayim dedim

Kızın çıkmasına nasılsa 2 saat var o arada dünya kadar ütü yaparım öğleden sonra da yerlestiririm ki yarına sadece salonu ve banyoyu sil süpür kalsın Ufaklık dün odasını toplamadi bugün toplayacakmis ama 5 lirami isterim diyor para biriktirip kendine birseyler alacakmis bende tamam hem para biriktirmeyi de öğrensin ♡

Tekrar aramıza hoşgeldin canım ♡ Ozlettin kendini

Tunaydin. Sabah iyi uyandık. Kizimda sahura kalkinca ona tekne orucu tutturdun dd

Oyyyy yesinler onun orucunu Allah kabul etsin ...Aminnnn

Sahura kalkan orucunu tutsun ben mi dedim kalk diye şimdi yedi birseyler. Bugun keyfi bir tık daha iyi gibi

oğlanla dün okuldan eve geldik. biraz atıştırdı o.

sonra iftarda oturdum sofraya tek başımayım.
ben ve oğlum arasında ki muhabbet:
-gelsene çocuğum. yemek yiyelim.
-hayıy gelemem uykum geldi.
-oğlum saat daha erken(19.30) ne yatması gel çabuk.
-aaaahhh kalkamyorum. halim yok yardım ett..
-gel çabukkkkkk
-orucum ben oruç! yersem bozulur

Kızı da okuldan aldım geldim gitmeden ütüleri de neredeyse bitirdim sadece 4 gömlek kaldı sepette ama daha camasirlikda bir kaç parça Daha var
Az dinlenip biraz birşeyler atistirip kalanları da ütüler akşam da kaldiririm ki tam OH çekeyim ♡

Anam onun orucunu yesinler maşallah kuzuya

Ütüler bitti çok şükür hatta yarısını yerleştirdi sayılır ♡♡♡♡
Birazdan kalanları kaldırıp mutfağa girerim iftarı corbamizi falan hazırlamaya birde evdekilere erişte yapacağım

Selam. Bugun diyetisyen gunumdu. Sabah guzel bir eksi vardi pazartesi tartima gore. Ama burda sadece 300 gr yağ vermisim. Cok moralim bozuldu. Şimdi iki hafta ayni liste ile devam edicem hedef 91 gormek

Tebrikler canım inşallah önümüzdeki hafta daha fazla yağdan gitmiş olacaktır cumaya da bol eksileri gör inşallah ♡♡♡

İnşallah ya

Ben icine yag kiymadim ve 250 ml sut ile yaptim icimi daha rahat oldu
Ben yag koyuyorum o da muhtemelen bagirsaklarin daha rahat calismasi icin koyuluyor bi de sutu cok az ilittim daha iyi cozulsun diye.bakalim hergun tartilcam yarini iple cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…