Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi guzel guzel bakımlar sana ablaa.

Oh oh çok iyi vakit geçirmece

bana yollayabilirsin kuzum
pırasa bulamadım. bir de adam mevsimi geçti artık dedi. baktım ıspanak var. dedim ki ıspanak var ama haaa evet o baya iyi dedi. aldım ama adama da dedim bunun da mevsimi geçti haberiniz ola

Şişmanlayip geri verebiliyorsak bu işi biliyoruz demektir. Ömür boyu diyet mi yapılır kuzum...Ramazan'da çok yürüme yine de....iftardan sonra daha mantıklı.

canımın içiiiii

Lilim güzellik salonuna giden hatunu biliyor musun
Aaa ben bilmiyorum onu bakayim bir ara bdv de mi yoksa malum konuda mi

Gecmis olsun asibecik,Rabbim korktuguna ugratmasin cnm
Amin cnm sagol

Ne kaynattik abi
Ama iyi kaynattık
Evet fokur fokur masallah
Topic dedikodu topigine dondu

Günaydın canlar kız senin şu kız kardeşini kaç senedir senden dinliyorum ya evlerden ırak saçını başını yolasin gelmiyor mu :)

Kız yüzüne kaç kere dedim sen Anneme Babama dua et onlara birsey olursa ilk isim seni bir güzel yolmak sonra ister konuş ister konuşma diye
Hatta Annemin yanında bile dedim nasıl gülüyor birde söylüyorsun diye

Bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor bende inan 38 senedir anlamış değilim bebeklikten beri hep kıskanç hep fesat çocuklarını da aynı şekilde yetiştiriyor
Herkes ona göre onu kıskanıyor, herkes fesatlaniyor, herkes ondan daha aşağı diye düşünür ve 13 - 14 senedir evli daha 1 tane bile arkadaşı yok gerçekten içten severek görüştüğü bir iki kişi var görünce konuştuğu ama o kişiler yanından ayrıldığı An arkalarından konuşur yok ay bunu da hiç sevmem ama insan kitliginda çekiyorum der. Senede ancak bir iki kere gorusurler o arkadaslarla ama çok yüz vermem zırt pırt gelmek isterler der

Benim arkadaşlarımdan bir iki tanesi tanıştı onlara bile surat yapıp laf soktu eşşek benim misafirim oldukları halde hatta bir tanesi hala der o gün birlikte kurban Bayramında bizim köyde kurbanlarını keseceklerdi akrabalara da gelin hepsi çok misafir sever hem bayram dedik kadına ağzını burnunu yamultarak hoşgeldiniz dedi zorla sonrada devamli laf soktu unutamıyorum ve inan arkadaşım sen olmasaydin ben gereken cevabı verirdim dedi

Hepsi der senle kardes olduğuna inanmak güç diye

Kaptanım sen bence buraya eksik yazıyosun bu tarz menüleri çok sık görüyorum sende hemde çok hareketlisin yani kilo alman imkansız ama sen alıyorsun sanırım atladığın tatlılar ekmekler var ha ne dersin

Yok valla canım dün gram yazdiklarimin dışında bir lokma fazla yemedim
Suyumu yine içmedim dün
Heee yediğim zaman zaten itiraf ederim

İnşallah güzel haberler alırsın tahlillerden

Bir ara bende merak ettim baktim oraya ne yaziyorlar diye. Bazi konulari okuyunca dedim icimden Allah islah etsin 3 tane kizim var devir cok kotu. Insallah Allah'a layik kullar olarak yetistirebiliriz.

Okadar yazmışsınız ki valla ben bile merak ettim

Boşanmaya gerek yok balkondan direk aşağı sallandirmak lazım sonra da direk ay gece başı döndü düştü de gitsin
Ulen benimki sadece bir keresinde bana Annen gibi davranma dedi diye adamın anasını aglattim çoğu konuda Anneme kizdigimi ve asla beni kırmak için öyle soylememesi gerektiği konusunda uyardigim halde söyleyince dellendim sonuçta konuşurken benim geçmişte ne kadar üzüldüğümü hala da bazen en ufak şeyde beni uzdugunu bilé bile söylemesi
Böyle bir şey yaPSA daha cümlenin sonunda biletini kesmistim

Sagol cnm insallah

Hay bin kunduz
Yine omuzlarim tuttu ve kazık gibi kaldım Hesapta dip köşe temizlik yapacaktım baktım hafif ağrım var dünden beri zorlamayayim dedim
Hatta ufakliga odalarını toplaması için rüşvet verdim 5 TL karşılığında daginikligini toplamasini teklif ettim anında kabul etti hem düzenli olmak alışkanlık olsun hemde para kazanması için karşılığında birsey yapmasını öğrensin

Büyük kızda banyoya girerim ben dedi hatta ütü yapacaktım ya hesapta izin vermedi orda şimdi acil lazım olan bir şey yok ben cumartesi yaparım olmadi dedi cuma gününe kadar toparlanamazsam yemekleri de o yapacak ♡♡♡♡♡ sen dinlen o güne kadar toparlan yeter diyor

Gecmis olsun inşallah cumaya kadar iyi olursun

Ben cok fena haldeyim. Kizim iki gündür yedi bitirdi beni.
Menu vercem ama nasil bisey cikcak ortaya hic bilmiyorum

Sahurda
İki kepek ekmekli tost
1 2 catal domates salata
Cay

Sabah 11.00
Kizimla ortak,2 yumurta az peynirden omlet
Domates salata

14.20
Dunden kalan patlican yogurtlama, et 6 yk kadardir tahminen

Sonraaa 1 kinder sut dilimi, ceyrekten az kefir

İftarda
Yesil mercimekli sehriyeli corba
Cok cok az salata
1 catal yogurtlu
1 yk kadar sekerpare
1 tencere kaşığı pilav
3 orta boy sulu kofte, az patates
2 ayran

Aksam yemegi nasil yedim, nereme yedim anlamadim. Kizim mahvediyor beni. Suan asiri mutsuzum. Kalan sekerpareyi gommemek icin buralarda takiliyorum

Gecmis olsun inşallah cumaya kadar iyi olursun

Sağ olasın canım
Evdekiler iptal et iftarı dediler ama gelenler hem yabancı değil hemde ertelersem daha sonra yine ben ugrasacagim sonuçta bari aradan çıksın en kötü ihtimalle büyük kız yapar yemekleri

Gerci şu halde bile biraz evvel banyo ve mutfağı temizledim Anneme telefonda yamuldum yine dedim de belli olmaz yarın gelmeye kalkisir sonra bin tane laf söyler koca kızın var niye yapmadı diye eskiden daha beterdi gelip hadi yardım edeyim diyip gelince evi kaldirir ama bir yandan da bin tane laf söylerdi hani neredeyse aglatacak kıvama getirirdi beni ( ona göre evde çocuk da olsa bir yer dağınık olmayacak hatta lavaboya 1 tane bile birsey bırak anında söylenir şunu yikasaydin ya iki dakikada diye anam biz korkumuzdan dagitamazdik anında kaldır onu yoksa camdan atarım derdi benim kızlara desem atttt yenisini alırsın derler zaten öyle bir ilişkimiz olsun da istemem cenemle biktirip onları kısıtlamak istemiyorum

Aman canım sakin yeme o tatlidan Biraz evvel eşimde tatlı bulamamış daha önce aldığı cici bebeleri yerken bana ikram etti ama ağzıma surmedim ♡ biliyorum 1 tane alırsam devamı gelir

Bende bugünkü saçma menumu paylaşayım bari

Sabah uyanınca yine kızlara kosturdum ( okula ve staja bırak buda yeni çıktı 2 gündür yoksa büyük kendi gidiyordu zaten ufakligi da zaten yürüyerek okula bırakıyorum 10 dakikada )

Kahvaltı; 09.00da
1 büyük bardak ayran
2 haşlanmış yumurta

Ara 10.00da
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 11.45de ( çok açıktım )
Dünden kalan 3 kaşık kadar tavuk sote
2 kaşık pilav

Ara 17:30da ( işte şimdi geliyor bomba )
2 avuç kadar cips
Kızlar kendilerine kırk yılın başı aldılar dayanamadım ortak oldum

Akşam yemeği yemedim daha doğrusu kendimi halsizlik ve mutsuz ( yediğim cipsin vicdan azabı ) hissedince yemek yemek istemedim
Hala da psikolojik midir nedir aç değilim aksine midem bulanıyor

Ne deseniz yeridir bu saçma menüye karbonhidratın resmen gözünü çıkardım

Neyse bu halde de olsa asilmasi gereken camasirlarim var
Sağ Olsun eşim ben mutfak ve banyoyu kaldirirken hiccccccc istifini bozmadi heee günahını da almayayim bir kere ağrı var belli biraksana şu temizliği dedi ama ucundan tutayim diyen olmadı

Kızlar da abla kardes Teraviye gitti yeni geldiler ♡♡♡♡
Ablamız her sene gidiyor ( valla bu kız benden daha imanlı ) ama ufaklık fena yorulmuş Ben terviyi bu kadar uzun biliyordum çok yoruldum Anneeee diyor
Eminim uzun süre Teraviye bende geleyim demez

Bugün yine sahura kadar oturacagim yoksa yine uyanmak sıkıntı olur gerçi arkadaşımla anlaştık 02.45 - 03.00 arasında birbirimizi arayacagiz olurda uyuya kalırsak ( oda oturuyormus inşallah ikimizde uyuya kalmayız dermisim )

Kendime şekersiz bir kahve daha yaptım
Büyük kız gelip benim yaptiklarimi görünce temiz bir fırça attı ağrı var niye bana bırakmadı canına yazık diye hatta yatarken de tembihledi sakin iş yapma diye

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bir kaç saatlik uykuyla da olsa uyanabildim yine kızları bırakacağım sonra da biraz evde dinlenip tekrar ufakligin okuluna gidip seminere katilacagim
Öğleden sonra da artık oturup ütülerimi yaparım nasip olursa

heheh tabi ben de kaynar suyu başından aşağı dökerdim de orda haunu gazlamak istemedim
yazık zaten 8 aylık falan evliymiş. Allah yardım etsin ne biçim aileye düşmüş..

Slmlar dun sahurda abdest alip tekrar niyet ettim oruca,aksama kadar bisey gelmedi.yani tuttum insallah.
sahurda 1 haslanmis yumurtaa ve cay icmistim.nede olsa tutmauycam diye ama tuttum
İftardada 1 kase yogurt corbasi
2 kasik pilav
3 kasik tavuk gogsu kavurma garniturlu
2 kofte 2 kasik patates.
Bugun de aksam yedigimle dogdugumdan sahurda sadece salatalik domates ve eksimen yedim.
Yine gelen giden yok.bakalim bugun de tutabilicemmi
@oynakbasi34 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…