Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol guzumm sanada gunaydinn.nordun bakemm
Nörüyüm uykusuzluktan buraya sardırdım bizim şapşik gece geç uyudu sabahta kargalar kahvaltı etmeden kalktı ben de zombiye dönüşmek üzereyim sen nörüyon nasılsın bağ evinde misin

Nörüyüm uykusuzluktan buraya sardırdım bizim şapşik gece geç uyudu sabahta kargalar kahvaltı etmeden kalktı ben de zombiye dönüşmek üzereyim sen nörüyon nasılsın bağ evinde misin
Yok cnm,dun ordaydik bugun esim iste,ondan evdeyim.
Erken uyanan cocuk malesef anayi ole yorar.benim de 3 dene,hepside sabah kusuydu

Yok cnm,dun ordaydik bugun esim iste,ondan evdeyim.
Erken uyanan cocuk malesef anayi ole yorar.benim de 3 dene,hepside sabah kusuydu
Bebekken daha beterdi hergün sabah namazıyla güne başlardı
Ayy dün herkes pikniğe falan gitti nasıl heveslendim yani annemlerden bahsediyorum oralarda hava güzelmiş burda hep yağmurlu kapalıydı

Bebekken daha beterdi hergün sabah namazıyla güne başlardı
Ayy dün herkes pikniğe falan gitti nasıl heveslendim yani annemlerden bahsediyorum oralarda hava güzelmiş burda hep yağmurlu kapalıydı
Olee dun cok guzeldi hava,bizimkiler camurdan kap kacak,ev yaptilar.ama bugun kapali yagmur yagcak galiba

Olee dun cok guzeldi hava,bizimkiler camurdan kap kacak,ev yaptilar.ama bugun kapali yagmur yagcak galiba
Hhehe bugün de burda hava güzel ama çocukla piknik yapacak kadar değil, napalım biz de ramazandan sonra gideriz ancak ısınır zaten

Hhehe bugün de burda hava güzel ama çocukla piknik yapacak kadar değil, napalım biz de ramazandan sonra gideriz ancak ısınır zaten
İnsallah cnm.memlekete bayramda gelirsin heralde demi

İnsallah cnm.memlekete bayramda gelirsin heralde demi
Gelirim gelmesine de ben kurban bayramını daha çok seviyorum bebişim o yüzden kurbana yakın gitmeyi tercih ediyorum , nedense kurban bayramında eş dost akraba daha çok biraraya geliyorlar

Gelirim gelmesine de ben kurban bayramını daha çok seviyorum bebişim o yüzden kurbana yakın gitmeyi tercih ediyorum , nedense kurban bayramında eş dost akraba daha çok biraraya geliyorlar
Hayirlisi cnm,gule gule gel insallah.işin rast gelsin

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bende gece bir ara sabaha karşı uyandım tabi tekrar yatınca sersem gibi uyandım 09.00 gibi Sol omuzumda agriyla
Sanırım 1 haftanın acısı çıkıyor birde bu halde gece kıl tüyle uğraşınca daha da zorlandim ister istemez ama yapmadan da olmaz

Kahvaltı faslı falan derken ancak fırsat bulabildim

Bahçeye gitmek istemedim diye eşim de hava güzel hem küçük kuzu park istiyor hemde cikmisken bir iki birsey eksik onları da alalım dedi

Canım moralini yüksek tutmaya çalış ♡ her evlilikte iniş çıkışlar olur heleki ilk senelerde
İnan biz 8 sene boyunca okadar çok yaşadık ki böyle durumlar ama hep sabırla yaklaşmaya çalıştım ve şükür karşılığını fazlasıyla aldim ♡♡♡♡♡
Bol bol dua et hatta biliyorsan Bakara süresini oku yada telefondan aç evde sesli dinle Bak mübarek Ramazan inşallah bereketiyle hem maddi hem manevi hepimize iyi gelecek ♡
Babannecigine de Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Şimdi ona üzüldüğün için biraz daha hassas da olabilirsin doğal olarak sakın bir anında eşinle oturup konuş duygularını anlat ♡ bu durumun seni gerdigini ve farkında olmadan arada aşırı tepki verebilecegini anlayış beklediğini en tatlı halinde söyle
Her insan öyle günlerde eşinden desteği daha fazla görmek ister

Rabbim sizi feraha çıkarsın inşallah. ..Aminnnnn

Tünaydın iyi pazarlar. Benim icin yine yogun bir gün mevlide uğrayıp kursa gidicem :/

Rabbim şimdiden kabul etsin...Aminnnnn
Bu gece bende Allahın izniyle oturup Kuran okuduğumda Size de dua ederim ♡♡♡♡

Tamam bende "Melek" koyacak diye anladın sandım canikom cennette ki yavrusunun isminden bahsediyor.
Ah Lilim aynen sandığın gibi anladım. Seroşun cennetlik yavrusunu hatirlamadim ki o an....zaten hatirlasam şaşardin

Herkes Son pazar gezmesinde mi yoksa ♡
Ben gündüz ufakligi eşimle biraz Parka çıkardım
ŞansaAnneme den geldik veotururken kilcik kizkardesimde gorumcesiyle geldi
Malum geçen pazar bir kapistik hanımefendi sanki ben ona bagirdım da alınmış gibi bütün hafta hiç aramadi bende inat ettim ki zaten kosturuyordum

Bizi görünce bozuldu hatun geldi Annemin elini öpüp hal hatır sordu bende o An gorumcesi hal hatır sonuca ona cevap verdim ve hatun hiç yüz vermedi ( gerçi benimde çok umurumda ya )
Sonra biz kızı göremeyince onu sorduk cevap bile vermeden Anneme neyse biz çocuklarin yanına gidelim durmuyorlar dedi ( yeğenim de hiç yüzüme bile bakmadan kuzeniyle ileri doğru gitti )
Direk yanimizdan ayrıldılar bakalım yakında Annem başlar yok iki kardeş niye böyle yapıyorsunuz demeye bakalım yine bana patlayacak mi olay çünkü genelde bana olay döner

Bir keresinde benim kızla onun oğlu kapismislar yeğenim benim ufakligi hep dövüyordu ve hep benimki ağlayarak şikayete gelirdi ama bir gün canına tak etmiş ve kuzenini parmağından isirmis
Anam bir kiyamet kopardı sanirsiniz parmağı koptu Benimkini tabi kalayladim o An sonra dönüp yegene bakayım dedim damat benden önce fırladı başladı bagirinmaya yok efendim çocuğun parmağı kopsaydi falan diye
Hayır baktık diş izi bile yok sadece hafif kızarmış
Kizkardesim de saydirinca bende sinirlendim o An sonuçta hep benimki dayak yerken bir kere çocuklara yapmayın günah sizden 2 yaş ufak diyen olmadı
Söylediğimde evet yaptığı yanlış ama abartmayın sizin evlatlar degerliyse benimki de değerli ve kabul edin artık cocuklariniz zarar veriyor yaramazlık yaparken
15 gün görüşmedik sonra Annemle babam araya girince ben sulu oldum ya yine Neymiş niye onlar bana bagirinca karşılık vermişim
Bakalim bu kez ne olacak suçum

Bu gece ilk sahur ♡
Eşim 5 - 6 sene aradan sonra ilk kez oruç tutmak istiyor ♡
Büyük kızım zaten her sene hiç ara vermeden tutuyor
Minik kuzu da 2 senedir haftasonlari tekne orucu tutuyordu ama bu sene okulda olsa tutmak istiyor ♡ haftasonu ama ancak tam gün dene dedik sonuçta okulda zor olur daha çok ufak

Bende tutarım diye umit ederken ilk günden tutamayacagim regl başladı başlayacak

Neyse yinede sahurda kızlara sadece çay ve su içerek eşlik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…