Günaydın şekerler
Nörüyüm uykusuzluktan buraya sardırdımSagol guzumm sanada gunaydinn.nordun bakemm
Yok cnm,dun ordaydik bugun esim iste,ondan evdeyim.Nörüyüm uykusuzluktan buraya sardırdımbizim şapşik gece geç uyudu sabahta kargalar kahvaltı etmeden kalktı ben de zombiye dönüşmek üzereyim sen nörüyon nasılsın bağ evinde misin
Bebekken daha beterdi hergün sabah namazıyla güne başlardıYok cnm,dun ordaydik bugun esim iste,ondan evdeyim.
Erken uyanan cocuk malesef anayi ole yorar.benim de 3 dene,hepside sabah kusuydu
Olee dun cok guzeldi hava,bizimkiler camurdan kap kacak,ev yaptilar.Bebekken daha beterdi hergün sabah namazıyla güne başlardı
Ayy dün herkes pikniğe falan gitti nasıl heveslendim yani annemlerden bahsediyorum oralarda hava güzelmiş burda hep yağmurlu kapalıydı
Hhehe bugün de burda hava güzel ama çocukla piknik yapacak kadar değil, napalım biz de ramazandan sonra gideriz ancak ısınır zatenOlee dun cok guzeldi hava,bizimkiler camurdan kap kacak,ev yaptilar.ama bugun kapali yagmur yagcak galiba
İnsallah cnm.memlekete bayramda gelirsin heralde demiHhehe bugün de burda hava güzel ama çocukla piknik yapacak kadar değil, napalım biz de ramazandan sonra gideriz ancak ısınır zaten
Gelirim gelmesine de ben kurban bayramını daha çok seviyorum bebişim o yüzden kurbana yakın gitmeyi tercih ediyorum , nedense kurban bayramında eş dost akraba daha çok biraraya geliyorlarİnsallah cnm.memlekete bayramda gelirsin heralde demi
Hayirlisi cnm,gule gule gel insallah.işin rast gelsinGelirim gelmesine de ben kurban bayramını daha çok seviyorum bebişim o yüzden kurbana yakın gitmeyi tercih ediyorum , nedense kurban bayramında eş dost akraba daha çok biraraya geliyorlar
Amin tatlım teşekkür ederimHayirlisi cnm,gule gule gel insallah.işin rast gelsin
Geldiği gibi de gitmiş
Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...
Tünaydın iyi pazarlar. Benim icin yine yogun bir gün mevlide uğrayıp kursa gidicem :/
Pro üye olsaydim burada olduğunu görürdüm...Geldiği gibi de gitmiş
Ah Lilim aynen sandığın gibi anladım. Seroşun cennetlik yavrusunu hatirlamadim ki o an....zaten hatirlasam şaşardinTamam bende "Melek" koyacak diye anladın sandım canikomcennette ki yavrusunun isminden bahsediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?