Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rabbim eksikliklerini göstermesin ama az daHa dikkatli olup kalp kirmasalar tam süper olacak

Yarin sabaha wc temizleme ve mutfak angaryalari kaldi ama ben bittim. İnşallah oglene kadar yetistiririm. Kuran okutucam Allah kabul etsin

Rabbim şimdiden kabul etsin....Aminnnnn
Bende aslında haftasonu yine hatime basliyayim istiyorum ♡ birde her gün hatim harici de fetih Suresi falan okumak istiyorum ♡
Çok şükür oruç tutamasamda her Ramazan 1 hatim yapabiliyorum ♡♡♡ Genelde Kadir Gecesinde de bağışlamyı nasip ediyor Rabbim ♡♡♡♡

Valla haklısın canım ama işte bazen insan çok daralıyor
Bu ara kosturmacadan inan sizden başkasına da dert anlatamıyorum iyiki varsınız ♡

Dediğin gibi Diyete dönelim

Anam geçmiş olsun bende kosturmacadan hiç yazmadım ona
İnşallah çabucak toparlanip aramıza döner ♡

Cok gecmis olsun cnm.insallah onemli birseyi yoktur zukkum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
Ramazanda önceki cuma♡ Rabbim gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Bugün yine çok yoğun bir gün beni bekliyor
Kızı okula bıraktıktan sonra elektrik idaresine gideceğim ( annemin kiraya verdiği evin elektrik aboneliği için )
Sonra kız okuldan çıkana kadar rahatım ama o arada da az temizlik yaparım malum Ramazanda ilk günler sıkıntı olmasın ♡
Öğleden sonra da kuzuyu arkadaşının doğum gününe götürüp çıkışta da büyük kızı alıp Ramazan için alışveriş yapacağım♡♡♡♡

Malum haftasonu çok fazla yoğunluk olur ve o iki gün de yine kalan temizliği bitiririm diye düşünüyorum

****8. TAKIM 620. ETAP****

mavimli ( 78 / / / %)
Umutluanne83 ( 84.5 / / / % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölündü
Zarpy ( 75.5 / / / % )
HasibeG ( 93 / / / % )
Birbardakcay ( 80 / / / %)
aijoo ( 94.8 / / / % )
adayaren38 ( 73.5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Gunaydin kizlar
Aksam islere dalmisim mutfak balkonundaki dolabi bosalttim temizledim tekrar yerlestirdim sonra uyumus kalmisim yazamadim

Dunku menumu vereyim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Sabah 2 yumurta maydanoz dereotu 2 yk lor domates salatalik 11 zeytin yesil cay
Ara sade kahve
Ogle dayanamadim cikolata yedim ondan yemek yemedim fazla gelmesin diye
Ara kiraz sapi cayi icecektim ama ise dalmisim unuttum
Aksam xls
Ara form cayi

Sabah sabah guldurdunuz kizlar beni

Yarin sabaha wc temizleme ve mutfak angaryalari kaldi ama ben bittim. İnşallah oglene kadar yetistiririm. Kuran okutucam Allah kabul etsin

Benimde mutfak dolaplarim banyo ve wc kaldi. Tabi bu arada utulerde birikiyor

Gecmis olsun zukkum insallah ciddi bir sey cikmaz

Insallah cnm
Birazdan tartilcam bakalim once size bakayim dedim

Günaydın herkese birkaç gündür çok yoğundum misafir vs giremedim ama çok şükür bi grup daha gelecek ondan sonra misafir işi bitecek inşallah
Tabi bu kez de Ramazan geliyo aileleri davete çağırmadan olmaz neyse kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 73,5
Bu hafta 73.1
Fark 0,4

mavimli ( 78 / / / %)
Umutluanne83 ( 84.5 / / / % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölündü
Zarpy ( 75.5 / / / % )
HasibeG ( 93 / / / % )
aijoo ( 94.8 / / / % )
adayaren38 ( 73.5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Az da olsa misafire rağmen gitmiş ♡ aynen devam canım Ramazanda da az dikkat edersen daha güzel sonuçlar kesin görürsün Tebrikler

mavimli ( 78 / 77 / 1 / 1.28 %)
Umutluanne83 ( 84.5 / 84.9 / + 0.4 / -0.47 % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölünmedi Son bildirime göre arti çıktığından
Zarpy ( 75.5 / / / % )
HasibeG ( 93 / 92.1 / 0.9 / 0.97 % )
aijoo ( 94.8 / / / % )
adayaren38 ( 73.5 / 73.1 / 0.4 / 0.54 % )

8. Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…