- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Benimde babam senin gibi. Babannemlere karsi asla bisey demez ve hep bizi ezdirdi. Bende artik bazen laf soyluyorum, tabi yaslilar cokta takmamak lazim.
Bide bizimkiler halamin kiziyla beni kiyaslar hep. O daha iyi biz hep daha düşük.
İlk oturdugum ev 2. Katti bana dediki neden giris katta oturdun. Bende o zaman biraz terslercesine cevap verdim. Ben 2. Kattayim sen asansorle ciktigin icin anlamamissindir hangi kat dedim, kuzenimle bir ay arayla evlendik onun evi daha iyiymis gibi konustu...
Sonuc suan giriste kiradayim mutluyumd
Yarin sabaha wc temizleme ve mutfak angaryalari kaldi ama ben bittim. İnşallah oglene kadar yetistiririm. Kuran okutucam Allah kabul etsin
Bana diyet anlatın biraz da...temizlik güzel ellerinize sağlık... Milletin ağzı durmaz onlara bakarsak dertler elvan elvan boş verin gitsin. Yağlarinizdan kurtulmadikca bir şey yaptım demeyin....Hadi bakalım kaldığımız yerden devam... gülümsemeniz yüzünüzden eksik olmasın...her şey yoluna girecektir.
Bu aradazukkum Hilal bacimiz hasta arkadaşlar. Sürekli baş dönmesi var. Yatıyor arkadaşimiz Vertigodan şüpheleniliyor ama kesin değil. Bakalım tahlil sonuçları nasıl gelecek. Dua edelim kızlar morali çok bozuktu. Bilginiz olsun.
Bende asiri odem var cok korkuyorum tartidan. Ödemden ellerim kapanmiyomavimli
umutluanne83
Zarpy
Bulamiyorum
Birbardakcay
Amine Busra
H Herseyguzelolacak38
Kızlar yarın 12.00 'a kadar bildirim yapmayı unutmayalim. Geceniz güzel gecsin. Cuma sabahı tartıda güzel sonuçlarla karşilaşmanizi diliyorum.
Sorma valla evlat Candıryeri gelince kapisirim ama biri git öte demeyecek
Birde bizimkiler biraz Anneyi Babayiz evladimiza agzimiza geleni de soylesek de peki demek zorunda mantığında
Aynı şeyi torunlarına da bekliyorlar ama açıkçası benim büyük kız özellikle çok kızıyor hatta bana diyor nasıl müsaade ediyorsun seni bu kadar hakimiyetlerine almayıyeminle sen bana bu sekilde davransan asla kabul etmem resti çekerim sabrina hayranim diyor
Gerci kardeşim de aynı kendi çocuklarını simartir hani af edersin halıya miçsalar OH OH bağırsakları çalışıyor der ama en ufak şeyde benim kızı ( nedense büyüğüne daha çok takıyor ) en ufak şeyde bozmaya çalışır ama benimki anında cevap verirsonrada bana şikayet eder kızın bak ne dedi diye bende söyleme işitirsin diyorum
Benimde babam senin gibi. Babannemlere karsi asla bisey demez ve hep bizi ezdirdi. Bende artik bazen laf soyluyorum, tabi yaslilar cokta takmamak lazim.
Bide bizimkiler halamin kiziyla beni kiyaslar hep. O daha iyi biz hep daha düşük.
İlk oturdugum ev 2. Katti bana dediki neden giris katta oturdun. Bende o zaman biraz terslercesine cevap verdim. Ben 2. Kattayim sen asansorle ciktigin icin anlamamissindir hangi kat dedim, kuzenimle bir ay arayla evlendik onun evi daha iyiymis gibi konustu...
Sonuc suan giriste kiradayim mutluyumd
Yarin sabaha wc temizleme ve mutfak angaryalari kaldi ama ben bittim. İnşallah oglene kadar yetistiririm. Kuran okutucam Allah kabul etsin
Bu aradazukkum Hilal bacimiz hasta arkadaşlar. Sürekli baş dönmesi var. Yatıyor arkadaşimiz Vertigodan şüpheleniliyor ama kesin değil. Bakalım tahlil sonuçları nasıl gelecek. Dua edelim kızlar morali çok bozuktu. Bilginiz olsun.
mavimli
umutluanne83
Zarpy
Bulamiyorum
Birbardakcay
Amine Busra
H Herseyguzelolacak38
Kızlar yarın 12.00 'a kadar bildirim yapmayı unutmayalim. Geceniz güzel gecsin. Cuma sabahı tartıda güzel sonuçlarla karşilaşmanizi diliyorum.
Günaydın herkese birkaç gündür çok yoğundum misafir vs giremedim ama çok şükür bi grup daha gelecek ondan sonra misafir işi bitecek inşallah
Tabi bu kez de Ramazan geliyo aileleri davete çağırmadan olmaz neyse kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 73,5
Bu hafta 73.1
Fark 0,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?