Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah kolaylik versin kaptanim.sen bu tempoyla nasil kilo veremiyorsun aklim almiyoorr

Valla bende anlamıyorum kosturdugumda ödem oluşuyor hani hiç bir şeye kosturmayip evde olunca beslenme de daha kolay oluyor ve kilolar gidiyor

İnan çevremdekiler senin kadar koşturan iğne ipliğe donerdik diyorlar

Son düzenleme:
Annemle iki dakika gidip hazır anahtari da kombiciye teslim edecekken Parkeleri de görelim dedik
Çok güzel olmuş ama Annem tutturmaz mi ille cumartesi gidip sabahtan evi temizleyelim diye
Eşimin arkadaşının yanında çalışan iki İranlı tuttular daireyi ( çok efendi insanlar diye eşim verelim dedi )
Aslında cumartesi öğleden sonra eşim biz ( kiralayanlarla ) gidip yaparız temizliği diyordu ama Annem erkek adamın yapacağı temizlikten ne olur diye tutturdu
Dedim valla gidip kendimi köprüden atacağım senin yüzünden ölüyorum umurunda değil nasıl gülüyor yok yok birsey olmaz sana diye

sonundaoldu canım geçmiş olsun. İyi misin şimdi...mesajını alıntılarda gördüm. Uzun zamandır görünmüyordun demek bundanmış. Allah acil şifalar versin. İyi bak kendine.

saol cnm. eh işte.. tam iyi olamadım ya. inş Ramazandan önce toparlarım. sen nasılsın??

bunu aniden gördüm cevap evresim geldi

çingeneler dağınıklığı kiri severler.
eşim sormuş neden bu kadar kokuyorsunuz diye. çünkü girdikleri mekanda duramamışlar çekinmeden sormuşlar. onlarda banyo yaparsak bereketimiz kaçar falan demişler
ben şok oldum.

cnm eşin çok terbiyesizmiş.
konuşma adabı diye birşey var ama eşinde yokmuş.
5 kg çok ciddi bir rakam. zaten fazla fazla versen çok sarkasın ve ek hastalıklar oluşabilir. sen çok gençsin. çalış böyle bir insanın eline bakma. hee bu arada hıncını yemekten alma çünkü zararı yine sana.

Yok artik yemem zaten kendime yaptim zarari bu zamana kadar.
Bu laflar ne ki. Adam sozuyle dövüyor

Babam kızıma hişştt dedi diye kizim ağladı, gozlerim doldu zor tuttum kendimi. Anne baba başka evlat baska gercekten

Bende temizligin dibine vuruyorum bugün. Dün gezersen böyle olur :/
Sabah 9da kalktik. Kizimi anneme goturdum 11de geldim. Geliş o geliş. Mutfakla salonun halilarini yaydim bir nebze toplandi. Ama o odalarda bile iş var daha. Bu gece yattigim yerden kalkabilirsem cok iyi. Simdi kiraz sapi cayi molasi verdim

Babam kızıma hişştt dedi diye kizim ağladı, gozlerim doldu zor tuttum kendimi. Anne baba başka evlat baska gercekten

Sorma valla evlat Candır yeri gelince kapisirim ama biri git öte demeyecek
Birde bizimkiler biraz Anneyi Babayiz evladimiza agzimiza geleni de soylesek de peki demek zorunda mantığında
Aynı şeyi torunlarına da bekliyorlar ama açıkçası benim büyük kız özellikle çok kızıyor hatta bana diyor nasıl müsaade ediyorsun seni bu kadar hakimiyetlerine almayı yeminle sen bana bu sekilde davransan asla kabul etmem resti çekerim sabrina hayranim diyor

Gerci kardeşim de aynı kendi çocuklarını simartir hani af edersin halıya miçsalar OH OH bağırsakları çalışıyor der ama en ufak şeyde benim kızı ( nedense büyüğüne daha çok takıyor ) en ufak şeyde bozmaya çalışır ama benimki anında cevap verir sonrada bana şikayet eder kızın bak ne dedi diye bende söyleme işitirsin diyorum

Benimde babam senin gibi. Babannemlere karsi asla bisey demez ve hep bizi ezdirdi. Bende artik bazen laf soyluyorum, tabi yaslilar cokta takmamak lazim.

Bide bizimkiler halamin kiziyla beni kiyaslar hep. O daha iyi biz hep daha düşük.
İlk oturdugum ev 2. Katti bana dediki neden giris katta oturdun. Bende o zaman biraz terslercesine cevap verdim. Ben 2. Kattayim sen asansorle ciktigin icin anlamamissindir hangi kat dedim, kuzenimle bir ay arayla evlendik onun evi daha iyiymis gibi konustu...
Sonuc suan giriste kiradayim mutluyum d

Bana diyet anlatın biraz da...temizlik güzel ellerinize sağlık... Milletin ağzı durmaz onlara bakarsak dertler elvan elvan boş verin gitsin. Yağlarinizdan kurtulmadikca bir şey yaptım demeyin....Hadi bakalım kaldığımız yerden devam... gülümsemeniz yüzünüzden eksik olmasın...her şey yoluna girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…