Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

offff canım makarna çekti

Beğenip nere kaçıyorsun sen bakeeemmm gelen benn yapam utulerini sen yorulma ciğerim ❤❤❤
Tatlışım yapmış kadar oldun.... tesekkür ederim. Yarinlik ne giyeceksek onu utuleyeceğim ...az zaten...neee canın makarna mı çekti.... Hayda Atilla maydaa....gece gece menüde gördün tabi.....bırak totoşun şişsin....

Kız aksi gibi çoğu şarkılar Ayşelere yazılıyor Bende çok severim Ali Ayşeyi seviyor şarkısını ♡ birde Kıraç'ın Ayşem şarkısı

Bazen eşimle konuşunca ne gülüyoruz yeni evliyken yaptığımız saçma kavgaları yada yaşadığımız şeyleri konuşunca

Çok şükür her zaman bir birimize hep dürüst davrandik ve her şeyi konusabiliyoruz

çekti valla yarın oruç tutacağım ya birde ama neyse salatam yeter bana

çekti valla yarın oruç tutacağım ya birde ama neyse salatam yeter bana
Allah kabul etsin tatlım.... makarna yarışmasında enfes tarifler var ben bir tane seçtim kendime... Ramazan'da yapacağım...sen de bak istersen....

Allah kabul etsin tatlım.... makarna yarışmasında enfes tarifler var ben bir tane seçtim kendime... Ramazan'da yapacağım...sen de bak istersen....

Ay abla oraya girersem duramam yarın iftara yaparım

Kızlar bu arada seneye 4 Nisan'da eşimin halasinin küçük kizida nasip evleniyor ( şimdiden düğün salonunu tutmuşlar daha isteme olmadan gerçi aileler görüşüyor hatta ev bile döşenmeye başlandı isteme nasipse 2 ay sonra olacak Eylül'de de nişan

Bir yandan çok sevindim ama bir yandan da kendi kendime bak millet düğün için gün belirledi o düğünde sen hala toparlar mi olacaksın diye kendime kizdim
Dün gece gittiğimizde Yengecigim bak gün belli oldu ona göre kıyafet bak kendine dedi ♡
Eve dönerken eşime dedim o düğünde benim kesinlikle eski halime dönmüş olmam şart valla krize girerim yoksa diye
Hatta benim kızın mezuniyetinde giydiği kırmızı bir elbise vardı içine girebilirsem onu giymek istiyorum dedim gerçi bizimki biraz kiskanclik yapti duyunca hemen işte bir dur bakarız falan dedi ama indim inat o elbiseye gireceğim
Gerci büyük kızım da Anne sen ver de yenisini alalım, ne yapacaksın eski elbiseyi dedi

Tabi o güne kadar verebildigimi verip duruma göre bakarım ama o elbiseye girmek hedefim olsun hem bana da motivasyon olur belki ♡

Az makarna, bol salata yiyeceğine inanıyorsan yapabilirsin nolcek ki

cumaya 79 lar gelsin istiyorum yememeliyim cumaya kadar da oruç tutmalıyım

Ayşe düğüne gelir seni tosbik görürse vay haline....beni almadı ohhh olsun...ohhlar olsun der valla...ne yapıp edip girmelisin o kırmızı elbiseye...diyim yani....

Masallah epey Ayse muhabbeti gecmis
Okulda ogretmenler hep ornekleri ayse ve aliden verirlerdi.sinfta herkez bana bi bakardi gulusurdukk.hey gidi gunlerr heyy.en cok ta ortaokul zamanlarini severim,hicte unutamam arkadaslarimi,ogretmenlerimi.kulaklari cınlasinortaokuldan bi kare

Ayşe düğüne gelir seni tosbik görürse vay haline....beni almadı ohhh olsun...ohhlar olsun der valla...ne yapıp edip girmelisin o kırmızı elbiseye...diyim yani....

Kız bizim akraba düğününde Aysenin ne işi var Kadını 19 yıldır görmedik ( hatun mahallede oturmuyor gerçi görsemde tanımam ya artık ) ama kesinlikle o düğünde tospik olan tek hatun ben olmayacağım

Eşimle birlikte kampa girelim de oda göbişinden kurtulsun gerçi arkadaşının yanında çalıştığından beri fazla yiyemiyor aksamlari da piskevit yerine az çekirdek citliyor

Yarın kendime yeni bir şişe almam lazım benim akıllı kız iki sisemi de bir iki hafta arayla bulaşık makinesine atıp resmen büzüşmesine sebep olmuş şu suyu içmem şart yoksa boşa debelenirim yerimde

Ya durup durup bu saatlerde ceneniz açılıyor ... gidin yatın bakim...

Sorma hesapta deli gibi uykum var ama esnerken dur bir mesaj daha diye diye saati kaç yaptık

Bizimde bir Asli belasi vardi. Onda da ayni senin ayşe misali biz cikinca eşim kiymete bindi. Arkadas araciligiyla haber yolladi, bana sataştı. Ama bizde +1 fark oldu. Eşim onla buluşma ayarlamiş ben yakaladim, arkadasim mesaj atmis vs dedi inandirdi(inanmak istedim). Sonra o arkadasiyla gorusmesini kisitladigim icin herseyi itiraf etti. Bu sefer ikna olmadim. Arkadasinin asliyla mesajlasmalarini gosterdi. Kiz gercekten bulusma yerine gitmis. Esim gelmeyince (o gun aksama kadar beraberdik) evine gecikmiş ve yurttan atilmis. İntikam alma sebebide esimi aldatmis olmasiymis. O bulusmaya geldiginde kizin sevgilisi vardı, esiimin telefonundan ben arayıp sen kimsin diye sormustum yine de bulusmaya gelmis ne cesaret :))
Biz çok kavgalar ettik bu sebeple. Ozellikle evlenene dek. Cunku cok zaman acaba benle olduguna pisman mi, kiza donmek istemis miydi diye dusundum.
Birde benim eski sevgilim var ki o daha fena. Aynı koydeniz, ayni mahallede yasiyoruz. Ve esimle muhtemelen tanisiyolardi. Bizim esimle oldugumuzu duyunca o kişi de benim etrafimda cok dolandi. Neyseki telefon nolarimizi silmişizde ulaşmadi hiç. Evlendi de kurtulduk, esim dugunune gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…