Eki Görüntüle 2259006
Hilalcim bu çayların çok faydasını gördüm. Özellikle yağ yakıcı çayı tavsiye ederim.
Kızlar tam 04:30 saattir hastanedeyiz
Küçük kuzum kalbim deli gibi çarpıyor diye tutturunca hastanede aldık soluğu
Evde tansiyon aletiyle olctugumde yattigi halde 115 çıktı nabız
İnanılmaz kalabalık var ama sağ olsunlar yinede hemen ekg ve röntgen istedilertekrar kan tahlili yapıldı şimdi de sonuç göstermek için bekliyoruz
Gerekirse tekrar ekg istenebilirmis bu gece
İnşallah önemli değildir ama yarını bekleyemezdim bu halde
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün sabah kızı okula götürüp ogretmeniyle konuşur eve dönerim diye düşünüyordum ama okulda sınıflar arasında yarışmalar varmış ve Öğretmen bana yardımcı olurmusun diye rica ettihem kuzuyu kollamam için razı geldim
Normalde ip Atlama yarisindaydi ama öğretmen durumu öğrenince yarıştan çıkaralım Buse Cereni deditabi bizimki fena bozulunca çok hafif kendini zorlamadan yapmasına izin verdik şükür o An bir sıkıntı olmadı ama ya olursa diye tedirgin olup erken pes etti ( normalde deli gibi ip atlar )
Diğer yarışlarda değildi zaten.
Bir ara baktim benden uzakta gözleri dolmuşarkadaşı gelip söyledi Buse Cerenin yine kalbı deli gibi atiyormus diye )
Tabi ben yine gerildim ve eve geldiğimizde birden kendimi kötü hissettimmeğer yine tansiyon düşmüş ( büyük 9 küçük 5 olmuş )
Bütün gün o tansiyon yukselmedi gitti
Su anda bile baş ağrısı devam ediyor tansiyon düzeldiği halde
Bu arada cumartesi günü kuzum Holter takılacak 24 saatlik ( sağ olsun büyük kızın Nöroloji Doktorunun eşi PROF. DR. Ve Çocuk kardiyolojisi ♡ Gece onunla haberlesip durumu izah edince sağ olsun hemen ilgilendi )
Demir eksikliği de yapabilirmis ama oda Hotel takilmasini bir an önce yapalım dediAslında araba bugün bende olsaydı hemen bile goturebilirdim bugün ama asistaniyla sabah eşim gittikten sonra konuşunca mecbur cumartesiye erteledik
Hayırlı sonuçlar alın inşallahSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün sabah kızı okula götürüp ogretmeniyle konuşur eve dönerim diye düşünüyordum ama okulda sınıflar arasında yarışmalar varmış ve Öğretmen bana yardımcı olurmusun diye rica ettihem kuzuyu kollamam için razı geldim
Normalde ip Atlama yarisindaydi ama öğretmen durumu öğrenince yarıştan çıkaralım Buse Cereni deditabi bizimki fena bozulunca çok hafif kendini zorlamadan yapmasına izin verdik şükür o An bir sıkıntı olmadı ama ya olursa diye tedirgin olup erken pes etti ( normalde deli gibi ip atlar )
Diğer yarışlarda değildi zaten.
Bir ara baktim benden uzakta gözleri dolmuşarkadaşı gelip söyledi Buse Cerenin yine kalbı deli gibi atiyormus diye )
Tabi ben yine gerildim ve eve geldiğimizde birden kendimi kötü hissettimmeğer yine tansiyon düşmüş ( büyük 9 küçük 5 olmuş )
Bütün gün o tansiyon yukselmedi gitti
Su anda bile baş ağrısı devam ediyor tansiyon düzeldiği halde
Bu arada cumartesi günü kuzum Holter takılacak 24 saatlik ( sağ olsun büyük kızın Nöroloji Doktorunun eşi PROF. DR. Ve Çocuk kardiyolojisi ♡ Gece onunla haberlesip durumu izah edince sağ olsun hemen ilgilendi )
Demir eksikliği de yapabilirmis ama oda Hotel takilmasini bir an önce yapalım dediAslında araba bugün bende olsaydı hemen bile goturebilirdim bugün ama asistaniyla sabah eşim gittikten sonra konuşunca mecbur cumartesiye erteledik
Bugun sabah cuma sanip tartildim. Tam yazacaktim persembe oldugunu farkettim
Yarin niyetlenmeyi dusunuyorum tarti isini nasil yapcaz @ oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?