Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eki Görüntüle 2259006
Hilalcim bu çayların çok faydasını gördüm. Özellikle yağ yakıcı çayı tavsiye ederim.

tamam abla sen öyle diyorsan yapıyım geçen hafta dukan yaptım oersembe günü akşam çok kötü şekilde istifra ettirdi daha yapmicam dukan falan

geçmiş olsun banucum inşallah temiz çıkar hersey

Sabah 8
1 bardak kefir

Saat 11.30
Cilekli yogurt 1 bardak

13.00
Karnabahar cok az yarim tabak
Kiraz sapi cayi

16.30
2 yumurtadan menemen
4 parmak kadar ekmek(kepek yoktu günün günahı)

Aksam 18.30
3 kasik corba
6 kasik yesil mercimek
Yogurt

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Merhaba kızlar menümü beğenmesem de paylaşmak zorundayım

11.00
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
2 ceviz
2 burgu peynir

15.30
5 büyük dilim kıymalı pide
1 büyük bardak ayran
Bol yeşillik

17.00
Az şekerli kahve
2 hurma

20.30
İkisi bir arada kahve

Şimdiye kadar 1.5 lt su 2 ye tamamlarım

İyi akşamlar kızlar çok kosturmacali gün ardından ancak geldim

Sabah 9.00
3 zeytin
1 parça peynir
1 dil tb ekmek

Aksam 18.30
1.5 kepçe mantar çorbası
1 kaşık patates yemeği
4 tane karalahana dolması bulgurlu
Salata

Şu 2 lt

30 dakika yürüyüş tempolu

Saat 00.05 sadece bir kişinin menüsünü işaretleyebildim. Tembelliğe alıştırmayin beni. Tüm mesajlarınızı okudum, hastalara şifa, morali bozuklara Allah'tan ferahlık huzur diliyorum. Asli görevimiz yağ yakma meselesini aklımızdan çıkarmayalim. Allah hepinize rahatlık versin. Güzel bir gece geçirin inşallah.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün sabah kızı okula götürüp ogretmeniyle konuşur eve dönerim diye düşünüyordum ama okulda sınıflar arasında yarışmalar varmış ve Öğretmen bana yardımcı olurmusun diye rica etti hem kuzuyu kollamam için razı geldim

Normalde ip Atlama yarisindaydi ama öğretmen durumu öğrenince yarıştan çıkaralım Buse Cereni dedi tabi bizimki fena bozulunca çok hafif kendini zorlamadan yapmasına izin verdik şükür o An bir sıkıntı olmadı ama ya olursa diye tedirgin olup erken pes etti ( normalde deli gibi ip atlar )
Diğer yarışlarda değildi zaten.
Bir ara baktim benden uzakta gözleri dolmuş arkadaşı gelip söyledi Buse Cerenin yine kalbı deli gibi atiyormus diye )

Tabi ben yine gerildim ve eve geldiğimizde birden kendimi kötü hissettim meğer yine tansiyon düşmüş ( büyük 9 küçük 5 olmuş )
Bütün gün o tansiyon yukselmedi gitti

Su anda bile baş ağrısı devam ediyor tansiyon düzeldiği halde
Bu arada cumartesi günü kuzum Holter takılacak 24 saatlik ( sağ olsun büyük kızın Nöroloji Doktorunun eşi PROF. DR. Ve Çocuk kardiyolojisi ♡ Gece onunla haberlesip durumu izah edince sağ olsun hemen ilgilendi )
Demir eksikliği de yapabilirmis ama oda Hotel takilmasini bir an önce yapalım dedi Aslında araba bugün bende olsaydı hemen bile goturebilirdim bugün ama asistaniyla sabah eşim gittikten sonra konuşunca mecbur cumartesiye erteledik

Günaydın gençlik. küçük veledi olanlar
Mig.os Sanal markette süper indirimler başladı bugün 23 nisandan mütevellit. alacaklarınız varsa tam zamanı. (çocuk ürünleri için)
ben kuzucuğuma scooter alacaktım 169 dan 84 e düştü aklınızda olsun.

cnm çok geçmiş olsun. lütfen erteleme hemen hallet bu işi. Allah korusun odak falan varsa canlı bomba gibi gezer çocuk. inş tertemiz çıkar ama ola ki önemliyse de erken teşhi solmuş olur

Hayırlı sonuçlar alın inşallah

Slm kizlar
Dun giremedim
Dunku menumu yazayim

Sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta domates salatalik 3 zeytin kizilcik marmelati

Ogle dunku turlu yemegi ayran

Ara besi bir yerde cay

Aksam tavuk bezelye patates tencere yemegi yaninda yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…