Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım çok geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın

Canım beş dilim ekmek çok fazla geldi bana....diğerleri çok güzel... Bel ve kalcalarda birikecek onlar. Vücut sonra lazım olur diye kullanmıyor. Kendine daha sağlıklı enerji kaynakları bulmam lazım. Menunde kuru meyve çığ kuruyemiş göremedim. Hiç kaçamak yapmamışsin çok güzel. Sadece ekmek eleştirimi düşünürsen sevinirim. Öğün saatlerini de yazar mısın bir dahakine

günaydın kızlar..
ay beğene beğene gidiyordum ama omuyormuş meğer
hepinizi beğedim haberiniz ola

otları çok severim. yerim cnm

Bulamiyorum cnm ani ölümler çok zordur bilirim.
babamla anne oğluma bakmak için bize gliyorlardı her hafta. o haftada geldiler. babam fenalaştı bilinci gitti ambulansla götürdük hastaneye ve o gün vefat etti 54 yaşındaydı çok zordur çok. hala inanamıyorum 4 yıl bitti ama hafızamda babam ölmemiş gibi.
Başınız saolsun. eşine desteğinden şüphem yok. amaaaa seninde sağlığın önemli bak sinsi sinsi geliyor hastalıklar. kiloda bunlara neden işte. başladığın diyeti sakın bozma. artılarla gelme. daha taze verdiğin için salınca gelir hepsi.

1.4 yagdan vermisim 2 kg da odem atmisim 3.5 kg eksi geldim

Süpersin canım dahası da gelecek inşallah ♡

Benim ütü ve camasir disardan taşcak. Ben daha eve yeni geldim yemegimde yok :/

Valla dün tam 4 gömlek kaldı diye sevinirken yikadiklarimin da kurduğunu fark ettim Tabi hastane olaylarının olunca onlarda kaldı bugün hallederim artık mecbur

Deydi ya laaaaa
Bende o cekecekken hastanede soluğu aldım neyse buna da şükür

Evet ekmek noktasında maalesef çok kötüyüm hatta iyice saçmalayıp günde 1 ekmek yiyordum sanki ekmek yemeden kaç tabak yemek yersem yiyeyim doymuyor hissediyorum biliyorum tamamen psikolojik
En kısa zamanda ekmek dilimimi 3 e indireceğim inşallah
Saat olarak da aklımda kaldığınca yazmaya çalışırım teşekkürler çok ilgilisisiniz

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Doktor kontrolünden de döndük Çocuk doktoruna dün geceki maceramizi anlattık tabi sonuçları da gösterdik ve en kısa zamanda çocuk kardiyoloji doktoruna gösterin dedi Ritim bozukluğu olabilirmiş ona göre de
Antibiyotik, D Vitamini ve çinko yazdı ve 15 gün sonra tekrar gel tahlilleri tekrarlayalim dedi inşallah o zaman değerler düşmüş olur

Ayy ablamm nesini yazıyimm
Bildigin gün tabagı istee

Görüşemedik banuş hayırdır noldu?

Görüşemedik banuş hayırdır noldu?

Sorma canım gece hastanelik olduk küçük kuzu kalbim diye tutturunca
Aksam 19.00da evden çıktık 01.45de eve girdik kalp krizinden suphelendiler ama şükür değilmiş yinede çocuk kardiyolojine yonlendirdiler ritim bozukluğu olabilir diye
Bakalim öğleden sonra netleşecek inşallah

Anlayacağın yine kaptan hastane köşelerinde bakma kuzu rahat diye bende rahatım Şükür animiza diyebiliyorum en azından

Şansa öğleden sonra çocuk kardiyoloji doktoruna boş randevu buldum öğleden sonra tekrar hastane yolu göründü ama en azından içim rahat eder doktorla görüştükten sonra ♡
Banuşum abimin kizinda da aynı rahatsızlık belirtileri görülmüştü 10 yaşlarındaydı o zamanlar.... Tetkiklerden bir bulguya ulaşamayınca doktor bu yaştaki çocuklarda rastlanabilir demişti. Kalp büyüyormuş çocuk büyüdükçe...ilk başlarda vücut alisamiyormus bu duruma...bakalım sana ne diyecekler.

Gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…