- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Canım çok geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasınŞimdi eve yeni girdik
Doktor kalp çarpıntısı da olduğunu duyunca kalp krizi mi diye bir sürü tahlil yaptı
Filmler EKG falan derken birde sonuç göstermek için bekledikşükür kalp krizi yokmuş ( küçük çocuklarda da olabiliyor sonuçta ) ama bana hemen ilk fırsatta çocuk kardiyologu görsün dedi
Ritim bozukluğu varmış büyük ihtimalle ( durduk yere çarpıntı hissi olabilirmiş yorgunluk olmasa da )
Yarın çocuk doktoruna götüreceğim nasılsadurumu ve bu gece yasadiklarimizi anlatıp onun yonlendirmesiyle o hastanedeki doktoruna göstereceğim
Bir günümüz de aksiyonsuz gecti diye sevinmeye gelmiyor hemen bir aksiyon çıkıyorRabbime şükür ki en azından kalp krizi değil ♡ inşallah yarın da ona göre tedaviye devam edilir
Canım beş dilim ekmek çok fazla geldi bana....diğerleri çok güzel... Bel ve kalcalarda birikecek onlar. Vücut sonra lazım olur diye kullanmıyor. Kendine daha sağlıklı enerji kaynakları bulmam lazım. Menunde kuru meyve çığ kuruyemiş göremedim. Hiç kaçamak yapmamışsin çok güzel. Sadece ekmek eleştirimi düşünürsen sevinirim. Öğün saatlerini de yazar mısın bir dahakineGünaydın kızlar dün akşam biraz dolaşmaya çıkmıştım telefonu arabada unutmuşum tekrar aşağı inip almaya erindim şimdi eşim getirdi sağolsun dolayısıyla menümü yazamamıştım
İşte dün ki menüm
Sabah
3-4 küçük domates
1.5 salatalık
Yarım demet tere
1.5 yumurta
1.5 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Ara
1 küçük muz
Öğle
1 büyük kase yoğurt
2 dilim ekmek
Bol marul ve roka
Akşam
1 kase sulu köfte
1 dilim ekmek
Booool salata
Ara
4 büyük çilek
2.5 lt su
Evet yazınca gözüme çok geldihalbuki yatarken hala karnım açtı
Bir de yemeyince sütüm olmuyor psikolojisindeyim
Siz emzirme dönemini nasıl geçirdiniz önerilerinizi bekliyorum
Tuğbacim bol eksili bir hafta diliyorum canım. Ebegümeci ( kömeç) ve diğer otlar da tüket bol bol.
Allah sabır versin canım. Allah taksiratini affetsin kayınpederinin. Bir şeyler sebep oluyor ömür yolculuğu sona eriyor.
Gülşen diyet mücadelen başarılı bir şekilde sürer inşallah. Gün sonunda menunu bekliyorum.
Aijoo ismin neydi kuzum? Ağzım bir tuhaf oluyor telaffuz edene kadar. Vermek istemezsen de buralik bir isim soyle de öyle hitap edeyim sana. Ne kadar sevindim senin adına maşallah kuzum.Bugünün en güzel haberiydi. Yola devam.... kimbilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Kontrol tartini bana verebilir misin? Bir çetele tutuyorum .
mavimli
Birbardakcay
umutluanne83
Zarpy
sefanur54
Bonus
Pazartesi menüleri gelmedi. Bazı arkadaşlar da güncel tartı bildirimi yapmadı: Kaptanım, Çaycim, Hilalcim, Dilan, Bonus, umutluannem, Asibecim sen de yaz bitanem..
1.4 yagdan vermisim 2 kg da odem atmisim 3.5 kg eksi geldim
Benim ütü ve camasir disardan taşcak. Ben daha eve yeni geldim yemegimde yok :/
Kaptan sıradan bir gün geçirmiş... Amaaaaan kabakla mercimekle gün mü geçer....naapsin( şşşttttt nazar değmesin aman diyiiiiim) quark midir nedir gavur icadı bir şey de yemiş ama kesin ağaç kabuğu gibi bir şeydir...
Evet ekmek noktasında maalesef çok kötüyüm hatta iyice saçmalayıp günde 1 ekmek yiyordum sanki ekmek yemeden kaç tabak yemek yersem yiyeyim doymuyor hissediyorum biliyorum tamamen psikolojikCanım beş dilim ekmek çok fazla geldi bana....diğerleri çok güzel... Bel ve kalcalarda birikecek onlar. Vücut sonra lazım olur diye kullanmıyor. Kendine daha sağlıklı enerji kaynakları bulmam lazım. Menunde kuru meyve çığ kuruyemiş göremedim. Hiç kaçamak yapmamışsin çok güzel. Sadece ekmek eleştirimi düşünürsen sevinirim. Öğün saatlerini de yazar mısın bir dahakine
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ |
CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | SALI | ÇRŞMBA | PRŞMBE | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| | | |||||
| | | | ||||
@Lilimam25 | |||||||
| |||||||
| |||||||
E ebideryal | |||||||
@Ucukkacikk | |||||||
| | | | ||||
| | | |||||
| | | |||||
| | |
Seni unutmak mümkün mü... duygusal aç hatunHaırlanmak ne güzel şeydir
Ayy ablamm nesini yazıyimmUmutluannem cissli menüyü özellikle yazmalisin görmen lazım. Sonuçta yedin onu...bir daha yiyeceğini sanmam...sadece güzel menüleri yazmıyoruz tatlım....hafta içinde kilo kaybını değerlendirmemiz açısından çok önemli...bir iki oklava yemeden olur mu hem....
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Doktor kontrolünden de döndükÇocuk doktoruna dün geceki maceramizi anlattık tabi sonuçları da gösterdik ve en kısa zamanda çocuk kardiyoloji doktoruna gösterin dedi Ritim bozukluğu olabilirmiş ona göre de
Antibiyotik, D Vitamini ve çinko yazdı ve 15 gün sonra tekrar gel tahlilleri tekrarlayalim dediinşallah o zaman değerler düşmüş olur
Görüşemedik banuş hayırdır noldu?
Banuşum abimin kizinda da aynı rahatsızlık belirtileri görülmüştü 10 yaşlarındaydı o zamanlar.... Tetkiklerden bir bulguya ulaşamayınca doktor bu yaştaki çocuklarda rastlanabilir demişti. Kalp büyüyormuş çocuk büyüdükçe...ilk başlarda vücut alisamiyormus bu duruma...bakalım sana ne diyecekler.Şansa öğleden sonra çocuk kardiyoloji doktoruna boş randevu buldumöğleden sonra tekrar hastane yolu göründü ama en azından içim rahat eder doktorla görüştükten sonra ♡
Gecmis olsun Allah tekrar yasatmasinSorma canım gece hastanelik olduk küçük kuzu kalbim diye tutturunca
Aksam 19.00da evden çıktık 01.45de eve girdikkalp krizinden suphelendiler ama şükür değilmiş yinede çocuk kardiyolojine yonlendirdiler ritim bozukluğu olabilir diye
Bakalim öğleden sonra netleşecek inşallah
Anlayacağın yine kaptan hastane köşelerindebakma kuzu rahat diye bende rahatım Şükür animiza diyebiliyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?