Çok iç açıcı diyemem. Limonsuzda dene belki daha iyi gelebilir. Fayda sagliyor ama
Darisi başımıza diyecegim ama benim kiz suan wcden cok korktu
Haha su miktarini yazmamişimyarın karanfil alıp deneyeyim ortalama kaç bardak çıkıyor
Lazimlik kullandiniz mi canim soyle sevecegi tarzfa bi lazimlikla belki korkusunu yenebilirDarisi başımıza diyecegim ama benim kiz suan wcden cok korktu
Bizimki de 3. Gun cisi halletti kakayi altina yapilmayacagini ogrendi ama tuvalete de yapmadı kendini tuttu bugun onu da halletti sonunda 3 kez cikti tuvaletebiz çişini 2 günde hallettik ama kaka uzayacak gibi duruyor 3 4 kez tuvalete sonra altına yaptı korkuyor sanırım
Ayyyy tadı nasıl cok iğrenç mi
Ben tam basladim wc egitimine 21 ayligiz. Ama kabiz oldugu icin rahat yapabilsin diye iki kere klozete tuttuk orda yapti. Cok korktu cok agladi. Suan kitabinda surekli lazimlik v klozeti gosterip duruyor. Kukulinin tuvalet sarkisinda aglamis annem dedi.Lazimlik kullandiniz mi canim soyle sevecegi tarzfa bi lazimlikla belki korkusunu yenebilir
Bizimki de 3. Gun cisi halletti kakayi altina yapilmayacagini ogrendi ama tuvalete de yapmadı kendini tuttu bugun onu da halletti sonunda 3 kez cikti tuvaletegece de kuru kalkti
Haha su miktarini yazmamişim400 ml su 1.5 bardak falan cikiyor kaynadiktan sonra
Lazimlik kullandiniz mi canim soyle sevecegi tarzfa bi lazimlikla belki korkusunu yenebilir
Bizimki de 3. Gun cisi halletti kakayi altina yapilmayacagini ogrendi ama tuvalete de yapmadı kendini tuttu bugun onu da halletti sonunda 3 kez cikti tuvaletegece de kuru kalkti
Elhan abla yarına bir odem atıcı çay mı desem şu mu desem bir şey yapayım diyorum azranin doktorunun verdiği tarif deki ise yariyormu özel bir şey verirmisin deneyip memnun kaldığın smotisiz ama çarşamba perşembe oruçluyum inşallah
Evet canim baya kucukmus hic zorlama benceBen tam basladim wc egitimine 21 ayligiz. Ama kabiz oldugu icin rahat yapabilsin diye iki kere klozete tuttuk orda yapti. Cok korktu cok agladi. Suan kitabinda surekli lazimlik v klozeti gosterip duruyor. Kukulinin tuvalet sarkisinda aglamis annem dedi.
Lazimlik daha 18 aylikken kabizlik sebebiyle doktorunun onerisiyle almistik kafasina soktusimdi korkuma ortaliga cikaramiyorum. Ben ramazan bayramindan sonra deneyecegim. Eger olmazsa zorlamicam daha kucuk cunku
Gecmis olsun cok iyi yapmışsın goturmekle insallah yarin guzel haberler verir doktor sizeŞimdi eve yeni girdik
Doktor kalp çarpıntısı da olduğunu duyunca kalp krizi mi diye bir sürü tahlil yaptı
Filmler EKG falan derken birde sonuç göstermek için bekledikşükür kalp krizi yokmuş ( küçük çocuklarda da olabiliyor sonuçta ) ama bana hemen ilk fırsatta çocuk kardiyologu görsün dedi
Ritim bozukluğu varmış büyük ihtimalle ( durduk yere çarpıntı hissi olabilirmiş yorgunluk olmasa da )
Yarın çocuk doktoruna götüreceğim nasılsadurumu ve bu gece yasadiklarimizi anlatıp onun yonlendirmesiyle o hastanedeki doktoruna göstereceğim
Bir günümüz de aksiyonsuz gecti diye sevinmeye gelmiyor hemen bir aksiyon çıkıyorRabbime şükür ki en azından kalp krizi değil ♡ inşallah yarın da ona göre tedaviye devam edilir
Hayırlı sabahlar Banucum çok geçmiş olsun. Ben de bekliyorum sonucu.... inşallah geçici bir rahatsızlıktir.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
4 - 5 saatlik uykuyla sersem gibi de olsam uyandım
İnanılmaz uykum var ama.mecbur büyük kızı staja bırakıp ordan tekrar hastaneye geçmek zorundayım
Bakalım bu doktor ne diyecek ritim bozukluğu ile ilgili
Asibem benim.....harika bir menü oluşturmuşsun. Biraz bencilce ama aramıza donmene tekrar menü yazmana o kadar çok sevindim ki....dünya hayatında insan kayıplarla yaşamaya alışıyor. Yaptığımız detoksa ilk üç gün iki kiloya yakın verdim....sonraki günler listeye birebir uymama engel toplantı vb bir şeyler oldu aksilik gibi bini bir para derler ya....birbucukla kapattım haftayı derken....eşim doğum günü sürprizi Bursa'ya götürdü beni.....aslında benimle yapamadığı seyleri özlemiş gibi geldi çaktırmadim tabi.... 50. Yaşimi bol kalorili bir şekilde kutladık.Iyi geceler kizlar
Bende yavastan menu bildirimine katilayim
Sabah 11.00: 2 yk lor, 7 zeytin, 2 yumurta, domates, salatalik, 1 yesil biber, yesil cay
Ara 15.00: 4 yk salata (bizimkilerin ogle yemegindenkalma) 2 pkt ayran (toplam 360ml)
Ara 17.00: yarim ithal muz, 3 ceviz
Aksam 19.00: yarim kase tarhana corbasi, tane fasulye, kirmizi biber yogurtlamasi
Suyu az ictim ne kadar oldugunu bilmiyorum arttirmam lazimElhan
Umutluannem cissli menüyü özellikle yazmalisin görmen lazım. Sonuçta yedin onu...bir daha yiyeceğini sanmam...sadece güzel menüleri yazmıyoruz tatlım....hafta içinde kilo kaybını değerlendirmemiz açısından çok önemli...bir iki oklava yemeden olur mu hem....Valla bugunki benim menü hep cıısss.
Hic yazmayim daha iyi
Hoşbuldum teşekkür ediyorumVay gadasini aldigimm,hosgelmissin takima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?