Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Darisi başımıza diyecegim ama benim kiz suan wcden cok korktu
Lazimlik kullandiniz mi canim soyle sevecegi tarzfa bi lazimlikla belki korkusunu yenebilir
biz çişini 2 günde hallettik ama kaka uzayacak gibi duruyor 3 4 kez tuvalete sonra altına yaptı korkuyor sanırım

Ayyyy tadı nasıl cok iğrenç mi
Bizimki de 3. Gun cisi halletti kakayi altina yapilmayacagini ogrendi ama tuvalete de yapmadı kendini tuttu bugun onu da halletti sonunda 3 kez cikti tuvalete gece de kuru kalkti

Ben tam basladim wc egitimine 21 ayligiz. Ama kabiz oldugu icin rahat yapabilsin diye iki kere klozete tuttuk orda yapti. Cok korktu cok agladi. Suan kitabinda surekli lazimlik v klozeti gosterip duruyor. Kukulinin tuvalet sarkisinda aglamis annem dedi.
Lazimlik daha 18 aylikken kabizlik sebebiyle doktorunun onerisiyle almistik kafasina soktu simdi korkuma ortaliga cikaramiyorum. Ben ramazan bayramindan sonra deneyecegim. Eger olmazsa zorlamicam daha kucuk cunku

Haha su miktarini yazmamişim 400 ml su 1.5 bardak falan cikiyor kaynadiktan sonra
yarın alıyım da deneyim

Tuvalete yaptı ama altinada 4 5 kez yaptı kiloda yapmaması gerektiğini biliyor ama sanırım bez var sanıyor yada söylemek istemiyorum

Iyi geceler kizlar
Bende yavastan menu bildirimine katilayim

Sabah 11.00: 2 yk lor, 7 zeytin, 2 yumurta, domates, salatalik, 1 yesil biber, yesil cay

Ara 15.00: 4 yk salata (bizimkilerin ogle yemegindenkalma) 2 pkt ayran (toplam 360ml)

Ara 17.00: yarim ithal muz, 3 ceviz

Aksam 19.00: yarim kase tarhana corbasi, tane fasulye, kirmizi biber yogurtlamasi

Suyu az ictim ne kadar oldugunu bilmiyorum arttirmam lazim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Hilalcim bu çayların çok faydasını gördüm. Özellikle yağ yakıcı çayı tavsiye ederim.

Kızlar tam 04:30 saattir hastanedeyiz
Küçük kuzum kalbim deli gibi çarpıyor diye tutturunca hastanede aldık soluğu
Evde tansiyon aletiyle olctugumde yattigi halde 115 çıktı nabız

İnanılmaz kalabalık var ama sağ olsunlar yinede hemen ekg ve röntgen istediler tekrar kan tahlili yapıldı şimdi de sonuç göstermek için bekliyoruz
Gerekirse tekrar ekg istenebilirmis bu gece

İnşallah önemli değildir ama yarını bekleyemezdim bu halde

Şimdi eve yeni girdik

Doktor kalp çarpıntısı da olduğunu duyunca kalp krizi mi diye bir sürü tahlil yaptı
Filmler EKG falan derken birde sonuç göstermek için bekledik şükür kalp krizi yokmuş ( küçük çocuklarda da olabiliyor sonuçta ) ama bana hemen ilk fırsatta çocuk kardiyologu görsün dedi
Ritim bozukluğu varmış büyük ihtimalle ( durduk yere çarpıntı hissi olabilirmiş yorgunluk olmasa da )

Yarın çocuk doktoruna götüreceğim nasılsa durumu ve bu gece yasadiklarimizi anlatıp onun yonlendirmesiyle o hastanedeki doktoruna göstereceğim

Bir günümüz de aksiyonsuz gecti diye sevinmeye gelmiyor hemen bir aksiyon çıkıyor Rabbime şükür ki en azından kalp krizi değil ♡ inşallah yarın da ona göre tedaviye devam edilir

Evet canim baya kucukmus hic zorlama bence

Gecmis olsun cok iyi yapmışsın goturmekle insallah yarin guzel haberler verir doktor size

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

4 - 5 saatlik uykuyla sersem gibi de olsam uyandım
İnanılmaz uykum var ama.mecbur büyük kızı staja bırakıp ordan tekrar hastaneye geçmek zorundayım
Bakalım bu doktor ne diyecek ritim bozukluğu ile ilgili

Hayırlı sabahlar Banucum çok geçmiş olsun. Ben de bekliyorum sonucu.... inşallah geçici bir rahatsızlıktir.

Asibem benim.....harika bir menü oluşturmuşsun. Biraz bencilce ama aramıza donmene tekrar menü yazmana o kadar çok sevindim ki....dünya hayatında insan kayıplarla yaşamaya alışıyor. Yaptığımız detoksa ilk üç gün iki kiloya yakın verdim....sonraki günler listeye birebir uymama engel toplantı vb bir şeyler oldu aksilik gibi bini bir para derler ya....birbucukla kapattım haftayı derken....eşim doğum günü sürprizi Bursa'ya götürdü beni.....aslında benimle yapamadığı seyleri özlemiş gibi geldi çaktırmadim tabi.... 50. Yaşimi bol kalorili bir şekilde kutladık. Sonuç başladığım yere yine geldim....işte bu yüzden gelişine çok sevindim sen de benim motivasyon kaynağimsin Asibem...

Günaydın kızlar dün akşam biraz dolaşmaya çıkmıştım telefonu arabada unutmuşum tekrar aşağı inip almaya erindim şimdi eşim getirdi sağolsun dolayısıyla menümü yazamamıştım

İşte dün ki menüm

Sabah
3-4 küçük domates
1.5 salatalık
Yarım demet tere
1.5 yumurta
1.5 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

Ara
1 elma

Ara
1 küçük muz

Öğle
1 büyük kase yoğurt
2 dilim ekmek
Bol marul ve roka

Akşam
1 kase sulu köfte
1 dilim ekmek
Booool salata

Ara
4 büyük çilek

2.5 lt su

Evet yazınca gözüme çok geldi halbuki yatarken hala karnım açtı
Bir de yemeyince sütüm olmuyor psikolojisindeyim

Siz emzirme dönemini nasıl geçirdiniz önerilerinizi bekliyorum

Valla bugunki benim menü hep cıısss.
Hic yazmayim daha iyi
Umutluannem cissli menüyü özellikle yazmalisin görmen lazım. Sonuçta yedin onu...bir daha yiyeceğini sanmam...sadece güzel menüleri yazmıyoruz tatlım....hafta içinde kilo kaybını değerlendirmemiz açısından çok önemli...bir iki oklava yemeden olur mu hem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…