Sorma hatun ikinci kocaya da gidince iyice kas yapmaya odaklandıözellikle spor yaparken çok faydası var diyordu ama şimdi baya bacak çalıştığı için bacakları kas yüzünden kalinlasti bir ara müthiş bir fiziği vardı şimdi katan şişti
Ablasının güzel zipzipi....çok iyiyim bitanem. Sınav görevim vardı az önce geldim...Kızlar sanırım gezmelerde....senin mesajını görmek iyi geldi....Hoş geldin bitanem....sen de umarım iyisindir.Elhan ablacım nasılsın ❤
Hosbuldum ablacım takım cook sessiz kalmıs seni gördüm yazayım dedim iyiyim bende ablacım buralarda takılıyorum ❤Ablasının güzel zipzipi....çok iyiyim bitanem. Sınav görevim vardı az önce geldim...Kızlar sanırım gezmelerde....senin mesajını görmek iyi geldi....Hoş geldin bitanem....sen de umarım iyisindir.
Hep iyi ol canım. Seni görünce içim içimi sığmıyor habire ziplayim diyorum.Hosbuldum ablacım takım cook sessiz kalmıs seni gördüm yazayım dedim iyiyim bende ablacım buralarda takılıyorum ❤
Saol ablacım sende hep iyi ol inşaallah,Hep iyi ol canım. Seni görünce içim içimi sığmıyor habire ziplayim diyorum.
Valla öyle onlara uysam abla niye sessizsin diyorlar. Enerjik takilayim diyorum pesimden gelen yok...şaştım kaldımsahile inip yürüyüş yapmayı planlıyorum..yuregine soyle gelirse onu da götüreyim
Buralar da öyleydi...şu an yumuşacık bir hava var. Seve seve gezdiririm ben seni. Gözlerini kapat hayal et sadece....Maksat kendimizi iyi hissetmek değil mi...ruhumuz mutlu olsun tek...Saol ablacım sende hep iyi ol inşaallah,
Enerjine hayranım abla gercekten ben bu ara zıpzıpa baslayamadım bir gün yapıyorum sonra geri ara veriyorum,
Keske herkes sana ayak uydursa ablacım takım cook iyi olur gercekten,
Ne güzel sahil varmıs abla bende gelebilsem keske
Bizim burda iki gündür dolu yagmur hava cook kötü
Ne güzel abla tamam bende seninle sahile geliyorumBuralar da öyleydi...şu an yumuşacık bir hava var. Seve seve gezdiririm ben seni. Gözlerini kapat hayal et sadece....Maksat kendimizi iyi hissetmek değil mi...ruhumuz mutlu olsun tek...
bilmem ben fiziğini sevmedim hiç yani bacakları iyi durumda değil diye zayıfsın de sismankende çok oynadı yüzüyle gözüyle.
ilk eşini bilemem ama ikincisi ile çok mutlu duruyordu
8. Takımın tatlı hatunları....
Yarın bizim için güzel bir başlangıç olsun....saglikla huzurla buluşalım aynı idealler doğrultusunda.
Kaçamaklara hayiiiir...
Totoşlar kanapelere yapışıp kalmasın...
Her fırsatı lehimize çevirelim.
Güneşli güzel günler bizi bekliyor.
Aynalarla barışmak için ne bekliyoruz?
Pazartesi bomba bir kahvaltıyı şimdiden planlayalim.
Geceden yarınki detoks suyumuzu hazirlayalim.. Zencefil, kabuk tarçın, limon, elma varsa taze nane birkaç yaprak yeter. Unutmak yok bak....
Arkanızda taş gibi bir ablaniz var...Sınırsız destek ve sevgi
Canımsın.8. Takımın tatlı hatunları....
Yarın bizim için güzel bir başlangıç olsun....saglikla huzurla buluşalım aynı idealler doğrultusunda.
Kaçamaklara hayiiiir...
Totoşlar kanapelere yapışıp kalmasın...
Her fırsatı lehimize çevirelim.
Güneşli güzel günler bizi bekliyor.
Aynalarla barışmak için ne bekliyoruz?
Pazartesi bomba bir kahvaltıyı şimdiden planlayalim.
Geceden yarınki detoks suyumuzu hazirlayalim.. Zencefil, kabuk tarçın, limon, elma varsa taze nane birkaç yaprak yeter. Unutmak yok bak....
Arkanızda taş gibi bir ablaniz var...Sınırsız destek ve sevgi
Yarın sabah bir tartılıp bakalım önce. İyi fikir.Hayırlı akşamlar kızlar. Önümüzdeki hafta için güncel kilomuzu baz alıp bir hedef koyalım, bu haftayı o kiloya ulaşabilmek için uğraşarak geçirelim mi? Motivasyon olur bizim için..gündelik dertler ugraşlar zaten bitmiyor. Hepimiz vücudumuzu tanıyoruz ne yaparsak daha çok yağ yakariz biliyoruz. Bol su, bol sebze yeşillik gozumuzun içine bakıyor...ben de sizin
Liseye giderken sık sık kek yapardımBüyük kızım bugün kek yaptıama daha tadına dahi bakmadım ♡ hatta cogunu apartmandaki komşulara dağıtık
Birinin tabağı vardı boş gondermeyeyim diye bekletiyordum 3 gündür diğer ikiside benim kızın arkadaşları zaten
Şu anda eşim yanımda yiyor ama nedense benim düşüncesi bile midemi bulandirdikaldı 3 dilim onuda kızlar nasılsa bugün yarın yerler
Liseye giderken sık sık kek yapardımşimdi eb iyi yaptigim sey kektir
İradeni tebrik ederim. Hep guzel yemekler yapsin inşallahBenim kızın maşallah elinin lezzeti benimkinden iyiben tuzlu poğaça yapsam pek kabarma ama o yaptığında resmen aynı tarif de olsa patlar
Kekin çoğunudağıttı diye demez mi isterseniz bir tane daha yapayımDedim seni öldürürüm bütün gün kek mi yiyecegiz yeter uzun zaman kek yok bundan sonra hala da tadina bakmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?