Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim kizda 31 aylik,eylul 21 dogumlu.hayirlisi olsun bu yaz yavas yavas alisiriz artik tuvalate.anca kavrarlar heralde.
Ancak degil ya kavrasinlar biran once her seye akillari eriyor masallah totislerine de sahip ciksinlar bi zahmet

66.1 abla ben gruptan cıkmak istiyorum duzenli giremiyorum. Hemde başaramıyorum kilo vermeyi

Tr de degil misin? Bizim burda genelde +3 yaş aliyolar cunku wc egitimi olsun diye :/
Almanya'dayım canım. Burda çok küçükten alıyorlar kreşe. Ben de yazdıralı bir kaç ay oldu, çok faydasını gördüm. Davranışları olumlu yönde değişti, gelişti.

66.1 abla ben gruptan cıkmak istiyorum duzenli giremiyorum. Hemde başaramıyorum kilo vermeyi

Canım izne ayirmistim zaten seni bugün
Ne zaman kendini hazır hissedersen tekrar donebilirsin yarışmaya

Nice mutlu senelere eşine sevdikleriyle beraber inşallah. Börek mi vay

Ay ben nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum.çişi cozduk ama kakadan korkuyoruz halaaa
o korku malesef var bizde de bugün bu saat oldu hala yapmadı bakalım nolacak
Ben de başlayacağım bu yaz tuvalet eğitimine hem de iki bebeye birden
Benimkiler gelecek ay 2 yaşına basıyorlar. Erken mi acaba?
valla ben hep yanlış denemisim ama çocuktan bezi tamamen çıkarınca ohhh falan oldu herhalde aynı gün 3 kez yaptı ve sonra toparladı bir de dün gece altını ıslattı yatarken sıvı aldı diye
evet korkuyor lardan ziyade onu kendilerinin bir parçası olarak görüyorlar kopmak istemiyolarmis o yüzden kakayi ailesine gönderelim vs muhabbeti yaptık hatta anne yarında yapıyım havuza gitsinler diyor
Aslinda ramazanda denesemmi. Gece kalkinca sahura, cocugu da wcye tutarim. Ama gece süt icmeyi birakmasi lazim once of cok zor ya. Bide emzik belasi var

canım aynı durumdayız ben süte tuz atacağım artık belki içmez diye ben 50 ml düşürdüm önceden ir biberon 4 5 kez süt ile dolduruyordum gün için de şimdi 50 ml den 3 4 defa veriyorum oyaliyo

Nice mutlu senelere eşine sevdikleriyle beraber inşallah. Börek mi vay

Teşekkür ederiz canım
Yalan yok ucundan az tadına baktım güzel olmuş eşim bu saatte de olsa tekrar börek versene dedi zaten çok az yapmıştım Son kalanı da şimdi eşim yiyor çok şükür Tehlike bitti

kızlar yamu.... diye başlayan bir marka var orada tayt korse gördüm sikilastirici taytmis göğüs altından ayak bileğine kadar sizce almalimiyim çok aklıma takıldı
Bence al bayagi topluyor korse gibiyse

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Eşim sabah erkenden yine işe gitti büyükte gece Kuzen buluşmasına Babannesine gitti ufaklık çok yalvardi bende geleyim diye ama inat etti ufakliklar gelemez diye
Başımıza bekçi bıraktı Gerci miskin miskin oturup uyukladik

Sabah bile eşim diyor hatun ne oluyor bize yaaa kaç gündür uykumu alamıyor sersem gibi dolanıyor diye

Şuyatağı değiştirmek farz oldu

kızlar yamu.... diye başlayan bir marka var orada tayt korse gördüm sikilastirici taytmis göğüs altından ayak bileğine kadar sizce almalimiyim çok aklıma takıldı

Kullanıp memnun kalan varmış hatta bu İGDEKİ 40 Kilo veren ece de kullanıyor ondan gerçi fiyat çok diye biliyorum ama emin de degilim

Harika bir menü canım afiyet olsun ♡♡♡♡

Bence al bayagi topluyor korse gibiyse
yaaa
toplaması için değil sikilastiriyo ise kullanmak istiyorum

ay o kadın işi baya reklama döktü sanki ya
benim dediğim de o marka ama tayt olani

yaaa
toplaması için değil sikilastiriyo ise kullanmak istiyorum

ay o kadın işi baya reklama döktü sanki ya
benim dediğim de o marka ama tayt olani

Sorma hatun ikinci kocaya da gidince iyice kas yapmaya odaklandı özellikle spor yaparken çok faydası var diyordu ama şimdi baya bacak çalıştığı için bacakları kas yüzünden kalinlasti bir ara müthiş bir fiziği vardı şimdi katan şişti

Hayırlı akşamlar kızlar. Önümüzdeki hafta için güncel kilomuzu baz alıp bir hedef koyalım, bu haftayı o kiloya ulaşabilmek için uğraşarak geçirelim mi? Motivasyon olur bizim için..gündelik dertler ugraşlar zaten bitmiyor. Hepimiz vücudumuzu tanıyoruz ne yaparsak daha çok yağ yakariz biliyoruz. Bol su, bol sebze yeşillik gozumuzun içine bakıyor...ben de sizin

Cok ciddi bi yazı olmuş
Hadi bakalim,insallah etkileyici olur
Beni etkiledi

Süper fikir abla
Guncel kilom 81
Hedefim 79
Bu hafta 2 kilo vermek istiyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…