- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Ancak degil ya kavrasinlar biran once her seye akillari eriyor masallah totislerine de sahip ciksinlar bi zahmetBenim kizda 31 aylik,eylul 21 dogumlu.hayirlisi olsun bu yaz yavas yavas alisiriz artik tuvalate.anca kavrarlar heralde.
66.1 abla ben gruptan cıkmak istiyorum duzenli giremiyorum. Hemde başaramıyorum kilo vermeyiŞimdilik Listemi bu sekilde eğer kalan bildirimler gelmezse
Bu arada D Deliidivane @sefanur54 kızlar düzenli paylasim yapmanız lazımhe acil durumlarda tabiki idare ederiz ama olmazsa izne ayirayim sizleri yoksa diskalifiye durumu olusaçak
Haftaya sende listedesin canım ♡
Almanya'dayım canım. Burda çok küçükten alıyorlar kreşe. Ben de yazdıralı bir kaç ay oldu, çok faydasını gördüm. Davranışları olumlu yönde değişti, gelişti.Tr de degil misin? Bizim burda genelde +3 yaş aliyolar cunku wc egitimi olsun diye :/
66.1 abla ben gruptan cıkmak istiyorum duzenli giremiyorum. Hemde başaramıyorum kilo vermeyi
Nice mutlu senelere eşine sevdikleriyle beraber inşallah. Börek mi vayListemi bu sekilde aklimdayken paylaşıyorumbirazdan eşim gelir sonra onunla az ilgileneyim bugün dogum günüsü de
Gerci pasta veya hediye almadimHesapta kendim yapacaktım ama oturup gelir geçer yerim diye almadım
Onun yerine ona çok istedi diye ufak bir tepsi el açması ıspanaklı börek yaptım ♡ gerçi bakalım nasıl oldu çok uzun zamandır hiç açma börek yapmamistim
Çok teşekkür ederim abla bi kendimi toplamam gerekCanım izne ayirmistim zaten seni bugün
Ne zaman kendini hazır hissedersen tekrar donebilirsin yarışmaya
o korku malesef var bizde de bugün bu saat oldu hala yapmadı bakalım nolacakAy ben nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum.çişi cozduk ama kakadan korkuyoruz halaaa
valla ben hep yanlış denemisim ama çocuktan bezi tamamen çıkarınca ohhh falan oldu herhalde aynı gün 3 kez yaptı ve sonra toparladı bir de dün gece altını ıslattı yatarken sıvı aldı diyeBen de başlayacağım bu yaz tuvalet eğitimine hem de iki bebeye birden
Benimkiler gelecek ay 2 yaşına basıyorlar. Erken mi acaba?
evet korkuyor lardan ziyade onu kendilerinin bir parçası olarak görüyorlar kopmak istemiyolarmis o yüzden kakayi ailesine gönderelim vs muhabbeti yaptık hatta anne yarında yapıyım havuza gitsinler diyorBizim kabizlik problemimiz var. Bu yuzden birkac defadir klozete yaptirdik. Cok agladi cok korkuyor. Aparat aldik oturmuyor, lazimlik aldik ona hic oturup durmuyor. Daha ufak anlamiyor. Bide asiri hareketli. Ama buyuk tuvaleti gelince cok zorlaniyorsa bezi cikarip klozete yaptircam. Simdi kitabinda klozet yada lazimligi gosterip cis cis diyo
Aslinda ramazanda denesemmi. Gece kalkinca sahura, cocugu da wcye tutarim. Ama gece süt icmeyi birakmasi lazim once of cok zor ya. Bide emzik belasi var
Bize solemesi kolayyAncak degil ya kavrasinlar biran once her seye akillari eriyor masallah totislerine de sahip ciksinlar bi zahmet
Nice mutlu senelere eşine sevdikleriyle beraber inşallah. Börek mi vay
Bence al bayagi topluyor korse gibiysekızlar yamu.... diye başlayan bir marka var orada tayt korse gördüm sikilastirici taytmis göğüs altından ayak bileğine kadar sizce almalimiyim çok aklıma takıldı
kızlar yamu.... diye başlayan bir marka var orada tayt korse gördüm sikilastirici taytmis göğüs altından ayak bileğine kadar sizce almalimiyim çok aklıma takıldı
Gunun menusu
11.30
1.5 haslanmis yumurta
2 yk lor
5 zeytin
Yarim salatalik
1 ceviz
3 dal roka
Bol maydanoz
17.30
1 kase ezogelin corbasi
3 kasik yogurtlu mantar
1 kase salata
oynakbasi34 Elhan
Bence al bayagi topluyor korse gibiyse
yaaaSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eşim sabah erkenden yine işe gittibüyükte gece Kuzen buluşmasına Babannesine gitti ufaklık çok yalvardi bende geleyim diye ama inat etti ufakliklar gelemez diye
Başımıza bekçi bıraktıGerci miskin miskin oturup uyukladik
Sabah bile eşim diyor hatun ne oluyor bize yaaa kaç gündür uykumu alamıyor sersem gibi dolanıyor diye
Şuyatağı değiştirmek farz oldu
Kullanıp memnun kalan varmış hatta bu İGDEKİ 40 Kilo veren ece de kullanıyor ondangerçi fiyat çok diye biliyorum ama emin de degilim
Harika bir menü canım afiyet olsun ♡♡♡♡
yaaa
toplaması için değil sikilastiriyo ise kullanmak istiyorum
ay o kadın işi baya reklama döktü sanki ya
benim dediğim de o marka ama tayt olani
Cok ciddi bi yazı olmuşHayırlı akşamlar kızlar. Önümüzdeki hafta için güncel kilomuzu baz alıp bir hedef koyalım, bu haftayı o kiloya ulaşabilmek için uğraşarak geçirelim mi? Motivasyon olur bizim için..gündelik dertler ugraşlar zaten bitmiyor. Hepimiz vücudumuzu tanıyoruz ne yaparsak daha çok yağ yakariz biliyoruz. Bol su, bol sebze yeşillik gozumuzun içine bakıyor...ben de sizin
Süper fikir ablaHayırlı akşamlar kızlar. Önümüzdeki hafta için güncel kilomuzu baz alıp bir hedef koyalım, bu haftayı o kiloya ulaşabilmek için uğraşarak geçirelim mi? Motivasyon olur bizim için..gündelik dertler ugraşlar zaten bitmiyor. Hepimiz vücudumuzu tanıyoruz ne yaparsak daha çok yağ yakariz biliyoruz. Bol su, bol sebze yeşillik gozumuzun içine bakıyor...ben de sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?