Kac yasinda bebegin, bende bu yaz denemek istiyorum ama suan 21 aylikayyy gel sarılalım bende bugün 5 gündür cisle uğraşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasinda bebegin, bende bu yaz denemek istiyorum ama suan 21 aylikayyy gel sarılalım bende bugün 5 gündür cisle uğraşıyorum
Kac yasinda bebegin, bende bu yaz denemek istiyorum ama suan 21 aylik
Ay ben nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum.çişi cozduk ama kakadan korkuyoruz halaaaayyy gel sarılalım bende bugün 5 gündür cisle uğraşıyorum
Ben de başlayacağım bu yaz tuvalet eğitimine hem de iki bebeye birdenayyy gel sarılalım bende bugün 5 gündür cisle uğraşıyorum
Dene dene alisan alisiyor..Kac yasinda bebegin, bende bu yaz denemek istiyorum ama suan 21 aylik
ayy aynenn3 yaşını kutladık 2 hafta evvel canım ben çok denedim ama en büyük aptallagim bezini çıkarmadan denedim hep mesela götürdüm çıkardım isetip geri taktım alışamadı çocuk ağladı bağırdı falan
en son 1.5 ay evvel denedim yine olmadı geçen pazar babaannesi çekmiş atmış sabah 3 3 4 ez işedi şuan iyi gidiyor.
ama benim kızım çok sıvı alıyor bir dün gece yatağını ıslattı birde öğlen uykusunda onun dışında toparladı.
kaka sorunu yaşadık dün akşam 11 de yaptı tuttu bütün gün konuştum anlattım saatlerce sonra kakayi ailesine yollayıp bay bay yaptık ne hallere geldim allahim
Ayy ayrı ayrı mı çözeceğiz bir de amanın çarpı iki bebek. Ben bittimAy ben nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum.çişi cozduk ama kakadan korkuyoruz halaaa
Yok yok anca baslaBen de başlayacağım bu yaz tuvalet eğitimine hem de iki bebeye birden
Benimkiler gelecek ay 2 yaşına basıyorlar. Erken mi acaba?
Normalde ikiside ayni anda hallaolur ama kakadan korkunca uzuyo birazAyy ayrı ayrı mı çözeceğiz bir de amanın çarpı iki bebek. Ben bittim
Havalar az düzelsin burda başlayacağım.Yok yok anca basla
Kolay gelsin insallah kolayca halledersinHavalar az düzelsin burda başlayacağım.
Bizim kabizlik problemimiz var. Bu yuzden birkac defadir klozete yaptirdik. Cok agladi cok korkuyor. Aparat aldik oturmuyor, lazimlik aldik ona hic oturup durmuyor. Daha ufak anlamiyor. Bide asiri hareketli. Ama buyuk tuvaleti gelince cok zorlaniyorsa bezi cikarip klozete yaptircam. Simdi kitabinda klozet yada lazimligi gosterip cis cis diyo3 yaşını kutladık 2 hafta evvel canım ben çok denedim ama en büyük aptallagim bezini çıkarmadan denedim hep mesela götürdüm çıkardım isetip geri taktım alışamadı çocuk ağladı bağırdı falan
en son 1.5 ay evvel denedim yine olmadı geçen pazar babaannesi çekmiş atmış sabah 3 3 4 ez işedi şuan iyi gidiyor.
ama benim kızım çok sıvı alıyor bir dün gece yatağını ıslattı birde öğlen uykusunda onun dışında toparladı.
kaka sorunu yaşadık dün akşam 11 de yaptı tuttu bütün gün konuştum anlattım saatlerce sonra kakayi ailesine yollayıp bay bay yaptık ne hallere geldim allahim
Bakalım artık neler olacak? Tabi aynı zamanda kreşe gidiyorlar. Orda da paralel olmalı tuvalet eğitimi.Kolay gelsin insallah kolayca halledersin
Tr de degil misin? Bizim burda genelde +3 yaş aliyolar cunku wc egitimi olsun diye :/Bakalım artık neler olacak? Tabi aynı zamanda kreşe gidiyorlar. Orda da paralel olmalı tuvalet eğitimi.
Sutu yatmadan once icirsen,gece yine uyanip istiyomu?Aslinda ramazanda denesemmi. Gece kalkinca sahura, cocugu da wcye tutarim. Ama gece süt icmeyi birakmasi lazim once of cok zor ya. Bide emzik belasi var
Evet istiyor malesef. Mamayla büyüdüğü için biberonla arasinda bag oldugunu dusunuyorum. Şuan azaltmaya calisiyorum. Misal dun gece 10 da uyudu karni toktu. Ben yatarken 12 gibi istedi 150 ml kadar icti sanirim. Sonra sabah 5.30 gibi tekrar uyandi. Uyumayinca mecbur 6.30 civari tekrar verdim. Devam sutu veriyorum ama yine de istahsizlik ve kansizlik yapiyor bence. Sadece gece iciyor. Gunduzde yogurt yer ya da kefir icer.Sutu yatmadan once icirsen,gece yine uyanip istiyomu?
Ayyy bizim de 4. Gun cisi hallettik biz şükürayyy gel sarılalım bende bugün 5 gündür cisle uğraşıyorum
2 ay mi aayy korkutmayin gozumuAy ben nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum.çişi cozduk ama kakadan korkuyoruz halaaa
Tr de degil misin? Bizim burda genelde +3 yaş aliyolar cunku wc egitimi olsun diye :/