Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hatta çıkmadan birde abdest alayım da Camide birde kuran okurum inşallah ♡ nasılsa ablasının çıkışına baya vakit olacak

Diye düşünen ben reglmin hala bitmedigini fark ettim tüh yaaa neyse evden de okurum bir bitsin de

Son düzenleme:
Bugun gelemedim pek buraya. Sabah 7 de çapaya kizimi dra götürdük. Gecede cok gec yatmistim. Orda onu zapt etmej hic kolay olmadi. 10da eve gelince tekrar yattik 1 de kalktik. Ordan arkadaşima gittim, tekrar eve geldik. Yogundum.

Menum
Sabah 7.30
Ezogelin corbasi- 2 dilim ekmek
(Yola cikmadan 3 4 cubuk kraker)

1.30
4 yumurta kizimla ortak yedik az kasarli(hatta bitmedi)

16.00
2 dolma(1 patlican 1 kırmızı biber)
1 kase yogurtlu makarna
1 dilim kek
3 sekersiz cay

Aksam yemeyi dusunmuyorum
Açlık çekersem baharatli yogurt yerim

grubun yüz karası menü gelsin

sabah yok canım istemedi

öğlen 1.30
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar sote
2 dil tam buğday

akşam 19.30

ıspanaklı yumurta
havuç turp salata
çay

şu 1 lt

uyumuştum akşam geç oldu bu sebeple sabah tartildim 1 kilo 300 gr düşmüş sanırım bugün regl oluruum

Oklavalik bir menü bekliyordum ne yalan söyleyim...şaşırdım ...bu zigzaglarla iki ileri bir geri ....bakalım ne kadar sürecek bu macera...

Oklavalik bir menü bekliyordum ne yalan söyleyim...şaşırdım ...bu zigzaglarla iki ileri bir geri ....bakalım ne kadar sürecek bu macera...

abla döv beni sen en iyisi ben 7 leri görmek istiyorum regl ufaktan başladı yarın detoks günü ful

Aktif olamiyorum bu ara size de haksizlik yapiyormusum gibi hissediyorum.
Annem burda telefon yerine onunla vakit gecirmek istiyorum
Oglumla tuvalet egitimine basladik dakka basi tuvaletteyiz
Kpss derslerine agirlik verdim

Simdi izne ayrilmak istesem sartlar nedir hic bilmiyorum oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kosturmacadan sonra yorgun düştüm az dinlenip buraya yazacakken büyük kızla kapıştım
Saçma sapan bir şey yüzünden saatlerce tartıştık gerçi gece geç saatte yine benim aslında onun iyiligi için olduğunu anladı ama tabi boşuna canımız sıkıldı
Allahtan çok sık tartismamiz olmuyor ama o sinirler bosaliyor ister istemez

Canım listeye yeni giren arkadaşlar ancak 2 ay dolunca izne ayirlabiliyor istersen yarın cepten yap bildirimini nasılsa Annen dönünce yine sende daha sık aramızda olursun

Canım listeye yeni giren arkadaşlar ancak 2 ay dolunca izne ayirlabiliyor istersen yarın cepten yap bildirimini nasılsa Annen dönünce yine sende daha sık aramızda olursun
Himm o zman gidemiyorum izne az gelirsem kizmayin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…