Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Farz edelim aynı apartmandayız. Arka kapıdan yine gizli gizli kaçamaklar girerdi .. hani menüler günde üç dört kişi yazıyor... kontrol edemiyorum kaptanım
Ben cumadan beri hep yazmaya dikkat ettim bilmiyorum arada kaynayan oldu mu :/
Aksam yemegimden sonra bugunude vericem

Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin

Başınız sağolsun canım :( Rabbim sizlere sabırlar versin....Aminnnn

Telefonun var nasılsa bende canim ;) Cuma bildirimini ordan da fırsat olursa yaparsın ;) yada istersen şimdiki kilonun yaz onu baz alırız orada sonuçta tartilmak aklına gelmez o üzüntüde ;)

Ben cumadan beri hep yazmaya dikkat ettim bilmiyorum arada kaynayan oldu mu :/
Aksam yemegimden sonra bugunude vericem
Cuma günü yok canım. Gözümden kaçma ihtimali olabilir diye mesajlarını tekrardan okudum. 90 kilo topiginde vermiş olabilirsin. Bugünü bekliyorum. :kk77:

Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Başınız sağolsun Asibem. Ailenize sabırlar diliyorum. Sağlıcakla gidin siz de.

İyi aksamlar
Sabah,1 form cay,sahanda yumurta,peynir,zeytin, yesillik,1 dlm tb ekmegi,cay
Oglen:1 tabak patates yemegi salata(15:30)
Aciktim erken yiyince biraz oncede 1 dilim ekmekle,kahvaltiliklatdan atistirdim🙈 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34 oynakbasi34

Minnak kuzum iki gündür midem bulanıyor halsizlik hissediyorum diyip duruyor :KK43:
Sonuçlarını da gosteremedim daha :KK43:
Gerci baktım çoğu sonucu normal ama lökosit çok yüksek çıkmış ( 5 üst sinirken bizimkisi 27 çıkmış :KK57: ) birde RDW -CR diye bir sonucu da düşük çıkmış ( alt sınırın da altında 11.3 )

Hemşire bir arkadaşa sonucu attım ama henüz görmedi :KK43: iki gün daha beklemek beni sıkıyor ama bakalım hayırlısıyla inşallah bir şey çıkmaz

Minnak kuzum iki gündür midem bulanıyor halsizlik hissediyorum diyip duruyor :KK43:
Gerci baktım çoğu sonucu normal ama lökosit çok yüksek çıkmış ( 5 üst sinirken bizimkisi 27 çıkmış :KK57: ) birde RDW -CR diye bir sonucu da düşük çıkmış ( alt sınırın da altında 11.3 )

Hemşire bir arkadaşa sonucu attım ama henüz görmedi :KK43: iki gün daha beklemek beni sıkıyor ama bakalım hayırlısıyla inşallah bir şey çıkmaz
Lokosit mide bulantisi yapar gecmis olsun

Cuma günü yok canım. Gözümden kaçma ihtimali olabilir diye mesajlarını tekrardan okudum. 90 kilo topiginde vermiş olabilirsin. Bugünü bekliyorum. :kk77:
Cumayı hatirlasam yazardim ama o gün hastanede gezdigimiz icin aperatif yedim galiba hatirlayamiyorum :/

İyi aksamlar
Sabah,1 form cay,sahanda yumurta,peynir,zeytin, yesillik,1 dlm tb ekmegi,cay
Oglen:1 tabak patates yemegi salata(15:30)
Aciktim erken yiyince biraz oncede 1 dilim ekmekle,kahvaltiliklatdan atistirdim🙈 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34 oynakbasi34
Umudum patatesi sen yeme evdekilere yedir. Geri kalan fena değil. Bak zaman kaybediyorsun üzülüyorum ama :işsiz:

Geçmiş olsun. Küçük de nasibini almış hay Allah sağlık sorunları çok can sıkıcı gerçekten.
Bugunku menüm
Sabah 11
2 yumurta
2 dilim kaşar
Çeyrek pide

14.00
Turk kahvesi

17.00
Kakao kapli muz üzerine 1 tkdan az hurma özü

Aksam 19.30
İki kepce tarhana
3 sb ayran
1 kase pirasa yemegi
Güzel bir menü afiyet olsun.

Lokosit mide bulantisi yapar gecmis olsun

Bakalim 2 gün sonra netlesir ;) nette çok araştırmak istemiyorum çünkü yanlış bilgiler de oluyor midemi bulandirmak istemiyorum ;)

Umudum patatesi sen yeme evdekilere yedir. Geri kalan fena değil. Bak zaman kaybediyorsun üzülüyorum ama :işsiz:
Geçmiş olsun. Küçük de nasibini almış hay Allah sağlık sorunları çok can sıkıcı gerçekten.
Güzel bir menü afiyet olsun.

Valla uzun zamandır karnım ağrıyor diye tutturyor :( ben hatta baştan sabah okula gitmek istemiyor mu yada kahvaltı mi yapmak istemiyor diye düşündüm ama hiç alakası yok ben evde kal da desem hayır okula gideceğim diyor ;)
Griple alakali tek bir belirti yok :( Hemsire arkadaşım şimdi yazdı idrar yolları enfeksiyonuymus ;) dikkat etmemiz gereken şeyleri de söyledi sağ olsun ♡ ona göre dikkat ederiz de çabuk gecsin ♡

İdrar yolu yazacaktım ki arkadaşın yazmış canım,yeğenimden biliyorum sık sık o değere yükseliyor kreşe başladığından beri malesef .

Back