- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar yolu yazacaktım ki arkadaşın yazmış canım,yeğenimden biliyorum sık sık o değere yükseliyor kreşe başladığından beri malesef .
Ben idrar enfeksiyonundan o kadar cektimki. En son kum da düşürdüm. Bol bol su icmesi lazimm bulanti hatta kusma yapar. Wcden cikamazdim, acidan tuvaletimi yapamazdimBakalim 2 gün sonra netlesirnette çok araştırmak istemiyorum çünkü yanlış bilgiler de oluyor midemi bulandirmak istemiyorum
Valla uzun zamandır karnım ağrıyor diye tutturyorben hatta baştan sabah okula gitmek istemiyor mu yada kahvaltı mi yapmak istemiyor diye düşündüm ama hiç alakası yok ben evde kal da desem hayır okula gideceğim diyor
Griple alakali tek bir belirti yokHemsire arkadaşım şimdi yazdı idrar yolları enfeksiyonuymus
dikkat etmemiz gereken şeyleri de söyledi sağ olsun ♡ ona göre dikkat ederiz de çabuk gecsin ♡
Ben idrar enfeksiyonundan o kadar cektimki. En son kum da düşürdüm. Bol bol su icmesi lazimm bulanti hatta kusma yapar. Wcden cikamazdim, acidan tuvaletimi yapamazdim
Tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun küçük kızına canım bol su tabi en iyi ilaç.Bakalim 2 gün sonra netlesirnette çok araştırmak istemiyorum çünkü yanlış bilgiler de oluyor midemi bulandirmak istemiyorum
Valla uzun zamandır karnım ağrıyor diye tutturyorben hatta baştan sabah okula gitmek istemiyor mu yada kahvaltı mi yapmak istemiyor diye düşündüm ama hiç alakası yok ben evde kal da desem hayır okula gideceğim diyor
Griple alakali tek bir belirti yokHemsire arkadaşım şimdi yazdı idrar yolları enfeksiyonuymus
dikkat etmemiz gereken şeyleri de söyledi sağ olsun ♡ ona göre dikkat ederiz de çabuk gecsin ♡
ona abimin eşi baktı yarın saat canımKızınla naptın bebişim
banu bu çok ciddi mesele ben çok çektim enfeksiyondan sonda takılıp film falan çekildim çocuk yaşımda o psikolojimi sen düşün.Yarın oturup ütü yapacağım nasılsa onun donlari da bir ütü basarimbirde okulda tuvalete gitmemek için şu içmiyor oda etkiliyordur bol su icirmeye çalışacağım
artık 2 gün sonra doktoruna tekrar gideriz ilaç falan verir belki
![]()
Bende de resmen travma oldu. Disarda wc kullanmaz oldum.(bu daha kotu yapiyor beni tabi) annemde, kv de de bile iyice sıkışmadan wc kullanmiyorumona abimin eşi baktı yarın saat canım
banu bu çok ciddi mesele ben çok çektim enfeksiyondan sonda takılıp film falan çekildim çocuk yaşımda o psikolojimi sen düşün.
ve abimin kızı çok sık geçirdiği enfeksiyonlar sebebi ile şeker hastalığı ile cebellesiyor çok çok dikkat edilmesi gereken bir konu ve sen hakikaten bilinçli annesin
Bende de resmen travma oldu. Disarda wc kullanmaz oldum.(bu daha kotu yapiyor beni tabi) annemde, kv de de bile iyice sıkışmadan wc kullanmiyorum
Bende evlendigim ilk iki sene ve hamileyken de ciddi 1 kez gecirdim. Dogumdan sonra da 2 kez kum döktüm. O kum dokerken cok aci cektim ondan sonra kaldi bu huy baska yerde wc kullanmamabende çok etkilendim hatta ilk evlendiğimde bir süre devam etti hemsirelerde çok çok kötü davranıştı bir de
Bende evlendigim ilk iki sene ve hamileyken de ciddi 1 kez gecirdim. Dogumdan sonra da 2 kez kum döktüm. O kum dokerken cok aci cektim ondan sonra kaldi bu huy baska yerde wc kullanmama![]()
İste bende mikrop kapcakmisim gibi geliyor ondan kullanmiyorumben temizlik huyum yüzünden giremiyorum başka yerlerde ama aşmak lazım bunu
Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Minnak kuzum iki gündür midem bulanıyor halsizlik hissediyorum diyip duruyor
Sonuçlarını da gosteremedim daha
Gerci baktım çoğu sonucu normal ama lökosit çok yüksek çıkmış ( 5 üst sinirken bizimkisi 27 çıkmış) birde RDW -CR diye bir sonucu da düşük çıkmış ( alt sınırın da altında 11.3 )
Hemşire bir arkadaşa sonucu attım ama henüz görmediiki gün daha beklemek beni sıkıyor ama bakalım hayırlısıyla inşallah bir şey çıkmaz
ona abimin eşi baktı yarın saat canım
banu bu çok ciddi mesele ben çok çektim enfeksiyondan sonda takılıp film falan çekildim çocuk yaşımda o psikolojimi sen düşün.
ve abimin kızı çok sık geçirdiği enfeksiyonlar sebebi ile şeker hastalığı ile cebellesiyor çok çok dikkat edilmesi gereken bir konu ve sen hakikaten bilinçli annesin
Bende de resmen travma oldu. Disarda wc kullanmaz oldum.(bu daha kotu yapiyor beni tabi) annemde, kv de de bile iyice sıkışmadan wc kullanmiyorum
ben temizlik huyum yüzünden giremiyorum başka yerlerde ama aşmak lazım bunu