Ben cumadan beri hep yazmaya dikkat ettim bilmiyorum arada kaynayan oldu mu :/Farz edelim aynı apartmandayız. Arka kapıdan yine gizli gizli kaçamaklar girerdi .. hani menüler günde üç dört kişi yazıyor... kontrol edemiyorum kaptanım
Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Cuma günü yok canım. Gözümden kaçma ihtimali olabilir diye mesajlarını tekrardan okudum. 90 kilo topiginde vermiş olabilirsin. Bugünü bekliyorum.Ben cumadan beri hep yazmaya dikkat ettim bilmiyorum arada kaynayan oldu mu :/
Aksam yemegimden sonra bugunude vericem
Başınız sağolsun Asibem. Ailenize sabırlar diliyorum. Sağlıcakla gidin siz de.Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Lokosit mide bulantisi yapar gecmis olsunMinnak kuzum iki gündür midem bulanıyor halsizlik hissediyorum diyip duruyor
Sonuçlarını da gosteremedim daha
Gerci baktım çoğu sonucu normal ama lökosit çok yüksek çıkmış ( 5 üst sinirken bizimkisi 27 çıkmış) birde RDW -CR diye bir sonucu da düşük çıkmış ( alt sınırın da altında 11.3 )
Hemşire bir arkadaşa sonucu attım ama henüz görmediiki gün daha beklemek beni sıkıyor ama bakalım hayırlısıyla inşallah bir şey çıkmaz
Cumayı hatirlasam yazardim ama o gün hastanede gezdigimiz icin aperatif yedim galiba hatirlayamiyorum :/Cuma günü yok canım. Gözümden kaçma ihtimali olabilir diye mesajlarını tekrardan okudum. 90 kilo topiginde vermiş olabilirsin. Bugünü bekliyorum.
Canın sağ olsun canım umarım güzel şeyler yemişsindir.Cumayı hatirlasam yazardim ama o gün hastanede gezdigimiz icin aperatif yedim galiba hatirlayamiyorum :/
Agzım hâla aci. Anlamadim gitti sebebini. Dünden beri duzelmediCanın sağ olsun canım umarım güzel şeyler yemişsindir.bol su iç canım. Yeşil çayı da ihmal etme.
Umudum patatesi sen yeme evdekilere yedir. Geri kalan fena değil. Bak zaman kaybediyorsun üzülüyorum amaİyi aksamlar
Sabah,1 form cay,sahanda yumurta,peynir,zeytin, yesillik,1 dlm tb ekmegi,cay
Oglen:1 tabak patates yemegi salata(15:30)
Aciktim erken yiyince biraz oncede 1 dilim ekmekle,kahvaltiliklatdan atistirdimElhan oynakbasi34
Geçmiş olsun. Küçük de nasibini almış hay Allah sağlık sorunları çok can sıkıcı gerçekten.Minnak kuzum iki gündür midem bulanıyor halsizlik hissediyorum diyip duruyor
Gerci baktım çoğu sonucu normal ama lökosit çok yüksek çıkmış ( 5 üst sinirken bizimkisi 27 çıkmış) birde RDW -CR diye bir sonucu da düşük çıkmış ( alt sınırın da altında 11.3 )
Hemşire bir arkadaşa sonucu attım ama henüz görmediiki gün daha beklemek beni sıkıyor ama bakalım hayırlısıyla inşallah bir şey çıkmaz
Güzel bir menü afiyet olsun.Bugunku menüm
Sabah 11
2 yumurta
2 dilim kaşar
Çeyrek pide
14.00
Turk kahvesi
17.00
Kakao kapli muz üzerine 1 tkdan az hurma özü
Aksam 19.30
İki kepce tarhana
3 sb ayran
1 kase pirasa yemegi
Lokosit mide bulantisi yapar gecmis olsun
Umudum patatesi sen yeme evdekilere yedir. Geri kalan fena değil. Bak zaman kaybediyorsun üzülüyorum ama
Geçmiş olsun. Küçük de nasibini almış hay Allah sağlık sorunları çok can sıkıcı gerçekten.
Güzel bir menü afiyet olsun.
epilasyon a gittim canım hastane yarına kaldı
basın sağolsun hasibecim allah rahmet eylesinKizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
İdrar yolu yazacaktım ki arkadaşın yazmış canım,yeğenimden biliyorum sık sık o değere yükseliyor kreşe başladığından beri malesef .Minnak kuzum iki gündür midem bulanıyor halsizlik hissediyorum diyip duruyor
Kızınla naptın bebişimay ben ne ka salakhaneyim ya @Elhan Meryemozcan27 yazıp duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?