Bende çok nadiren alıyorum atıyorum 3 ayda bir oda kızlar çok canımız çekti derse
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
sucuğu genelde kasap kullanmaya çalışıyorum ( kendi kasabimizdan eminim adam benim çocukluğumu bilir okadar eski mahalle kasabimiz
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
)
Sosis olarak da ancak piliç sosis var jumbo böy ( kalın olduğu için jumbo yoksa böyle normal
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
) onuda ancak 3 - 4 ayda bir
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
eşim der çok istiyorlar sa pastırma al az birşey hem nefisleri körelmiş olur hemde pastirmada hile yapmak pek mümkün değilmiş
Pişirip mi atıyoruz yoksa hamur halindeyken atıp pisirecegimiz zaman mı çıkarıyoruz
Ağzı sıkı kapakli bir kavanoz alırım diye düşünüyordum
hani 3 gün bayatlamaz en azından
ama buzluk olursa daha süper olur