Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu saatte mutfakta yemek yapmayla uğraştım :KK70:
Yarın okulda benimde katilacagim bayat ekmekleri değerlendirme yarışması var :KK66:
Ben ekmek kebabı yapmaya karar verdim ve bu geceden ekmekleri iyice firinda kuruttum :KK66: üzerine dökeceğim kıymalı sosu da yaptım ♡ Yarın yarışma saatinden önce okula gidip kantinde tekrar kıymalı sosu ısıtıp servis edeceğim şekilde hqzirlayacagim :KK66: üzerine de yoğurt ve kırmızı biber yakarım :KK66:

Bakalım nasıl bir sonuç göreceğim :KK70:
Gerci büyük kız yine homurdandı :KK70: dersin başına dert arıyorsun ne ugrasiyorsun bu işlerle :KK70: Yarışma bahanesiyle Öğretmenler öğle yemeği bedavaya getiriyor diye :KK70:
Bu kız çok fena yaaa :KK70:
Ooo hayırlı olsun kaptanım bebişim fırın alınmış :KK73:

daha
daha cekilemdim ki banuucumm

Aaaa ben gündüz cektireceksin sandım ;)

Ooo hayırlı olsun kaptanım bebişim fırın alınmış :KK73:

He kizz :D dün benimkine ya çıksak mi fırın baksak falan dedim baştan başım ağrıyor dedi bende genel tribimi yaptim; " Neyse önemli değil, elbet bir ara alırız senden değerli değil ya, gerçi fırın bahane zaten hafta içinde çalışıyorsun cumartesi de dahil hani bir pazar gezerek diyordum ama olsun istersen ben kızlarla gideyim sende keyfine bak" dedim ve adam 3 dakika sonra vicdan yaptı hadi giyinin de birlikte çıkalım hem bana da temiz hava iyi gelir dedi :D :D :D
Büyük nasıl kıs kıs gülüyor yeminler adamı parmaginda nasıl oynatacagini biliyorsun diye :D Dedim öğren ileride lazım olur ama benim büyük kız aynı küçük Halası :D dümdüz asla cilvesi nazi yoktur :D

Ohh oh şahane olmuş canım güle güle kullan artık bahanen de kalmadı hani bilmem anlatabildim mi :deli:

Kem küm :KK53: ya aslında öyle abartılı bir şey yediğim yok ama yalan değil bir kere çiko yedim :olamaz: ama inan dolapta bir sürü var ( anam sağ olsun getirme dediğim halde fazla getirmiş ama onları da dagittim çoğunlukla ;) dolapta da goremeyecegim bir yere koydum ki gördükçe aklıma gelmesin ;) bugün bir ara reglden çok canım istedi ama yok okadar yürüdüm yemem dedim ;) )
İşte bir de şu su olayını halledebilirsem yarından itibaren daha süper olacak ;)
Hani açlık olmadan Kilo da gitmiyor onuda anladım ;)

enu vereyim
Sabah 06 30
1 sb sut

Saat 12
Nuggetli, peynirli, az kasarli yumurta(yagsiz tavada) kizimla ortak yedik.

Ara 15.00 kiraz sapi cayi

19.30
2 kepçe sehriye corbasi
Yarim tabak pirasa
Az yogurt

1 sb sut
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Kem küm :KK53: ya aslında öyle abartılı bir şey yediğim yok ama yalan değil bir kere çiko yedim :olamaz: ama inan dolapta bir sürü var ( anam sağ olsun getirme dediğim halde fazla getirmiş ama onları da dagittim çoğunlukla :KK66: dolapta da goremeyecegim bir yere koydum ki gördükçe aklıma gelmesin :KK66: bugün bir ara reglden çok canım istedi ama yok okadar yürüdüm yemem dedim :KK66: )
İşte bir de şu su olayını halledebilirsem yarından itibaren daha süper olacak :KK66:
Hani açlık olmadan Kilo da gitmiyor onuda anladım :KK66:
Ben paket paket çikoyla durdum en arkalara sakladım ama en iyisi ya evde durdurmamak ya da bir an önce evdekilere yedirmek canım ;) ben mavimlinin tarifle başladım çikoları kullanmaya sonrası fena oldu :olamaz:
Ben diyetisyen e gidiyorum zaten canim. Ama sanirim bozuk bisey yedim
Aaa evet unutmuşum ;)

enu vereyim
Sabah 06 30
1 sb sut

Saat 12
Nuggetli, peynirli, az kasarli yumurta(yagsiz tavada) kizimla ortak yedik.

Ara 15.00 kiraz sapi cayi

19.30
2 kepçe sehriye corbasi
Yarim tabak pirasa
Az yogurt

1 sb sut
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Gayet güzel bir menü canım ;) afiyet olsun yanlız o nuggetler hazırlardan mi ? Maalesef o tür şeyler pek sağlıklı değil onun yerine kendin but actirip pirzola gibi yapsan yada kendin robotta geçirip tavuk köftesi de yapabilirsin ;)

Yanlız anlama eskiden bende çok tuketirdim ama sonra benim devamli alışveriş yaptığım kasap anlatmıştı gidip kendi gözüyle görmüş o nuggetler ureten bir yeri de asla artık dükkanima sokmamak dedi ( eskiden vardı olmayınca hayırdır demiştim de anlattı )
Ben çok kızıyorum kendime niye kendime hatta büyük kızıma bunu yaptım diye ( o ufaktan yiyor nasılsa diye sık sık o tür hazır şeyler alırdım ve fast food da vardı ( gerçi sende o yok ) bazen diyorum benim suçlu diye ama ufakta o hatayi yapmadım ve inan kofteyi hazır sevmez dışarda bazen piknikte kasap köfte alıyoruz onu bile zor 1 tane yiyor ve inanılmaz sağlıklı beslenir ( ıspanak seven bir evlatlık kendisi :D )
Aklı gidiyor Kilo alacak diye :D Tabi senelerdir anasının çektiğini biliyor birde kokos biliyor Kilo alırsa istediğini giyemeyecegini ;)

Ben paket paket çikoyla durdum en arkalara sakladım ama en iyisi ya evde durdurmamak ya da bir an önce evdekilere yedirmek canım :KK66: ben mavimlinin tarifle başladım çikoları kullanmaya sonrası fena oldu :olamaz:
Aaa evet unutmuşum :KK66:

Bende önüne kavanozlari dizdim görmemek için :D görmeyin aklıma gelmiyor ;)
Aaaa bir ara şu meşhur antin kuntin kurabiyeler de deneyeceğim ;) en azından sağlıklı bir atıştırmalık olur eşim ve çocuklara ;)

Gayet güzel bir menü canım :KK66: afiyet olsun yanlız o nuggetler hazırlardan mi ? Maalesef o tür şeyler pek sağlıklı değil onun yerine kendin but actirip pirzola gibi yapsan yada kendin robotta geçirip tavuk köftesi de yapabilirsin :KK66:

Yanlız anlama eskiden bende çok tuketirdim ama sonra benim devamli alışveriş yaptığım kasap anlatmıştı gidip kendi gözüyle görmüş o nuggetler ureten bir yeri de asla artık dükkanima sokmamak dedi ( eskiden vardı olmayınca hayırdır demiştim de anlattı )
Ben çok kızıyorum kendime niye kendime hatta büyük kızıma bunu yaptım diye ( o ufaktan yiyor nasılsa diye sık sık o tür hazır şeyler alırdım ve fast food da vardı ( gerçi sende o yok ) bazen diyorum benim suçlu diye ama ufakta o hatayi yapmadım ve inan kofteyi hazır sevmez dışarda bazen piknikte kasap köfte alıyoruz onu bile zor 1 tane yiyor ve inanılmaz sağlıklı beslenir ( ıspanak seven bir evlatlık kendisi :KK70: )
Aklı gidiyor Kilo alacak diye :KK70: Tabi senelerdir anasının çektiğini biliyor birde kokos biliyor Kilo alırsa istediğini giyemeyecegini :KK66:
Salam sosiste aynı şekilde malesef :KK12: bende çok salam tüketirdim sonra içindekileri falan araştırınca bidaha almamaya çalışıyorum.

Bende önüne kavanozlari dizdim görmemek için :KK70: görmeyin aklıma gelmiyor :KK66:
Aaaa bir ara şu meşhur antin kuntin kurabiyeler de deneyeceğim :KK66: en azından sağlıklı bir atıştırmalık olur eşim ve çocuklara :KK66:
Hah işte onu yap bolca,at buzluğa,kahve çay yanına çok iyi oluyor,aklıma düşürdün yakın zamanda bende yapayım 😘

Aaaa ben gündüz cektireceksin sandım ;)

He kizz :D dün benimkine ya çıksak mi fırın baksak falan dedim baştan başım ağrıyor dedi bende genel tribimi yaptim; " Neyse önemli değil, elbet bir ara alırız senden değerli değil ya, gerçi fırın bahane zaten hafta içinde çalışıyorsun cumartesi de dahil hani bir pazar gezerek diyordum ama olsun istersen ben kızlarla gideyim sende keyfine bak" dedim ve adam 3 dakika sonra vicdan yaptı hadi giyinin de birlikte çıkalım hem bana da temiz hava iyi gelir dedi :D :D :D
Büyük nasıl kıs kıs gülüyor yeminler adamı parmaginda nasıl oynatacagini biliyorsun diye :D Dedim öğren ileride lazım olur ama benim büyük kız aynı küçük Halası :D dümdüz asla cilvesi nazi yoktur :D
İstediğin an sıra bulabiliyomusun tabi devletse ?

sevk kağıdı gibi birşey verdi direk çekecekler sanırım ama yarın hem lazer var hemde 2 gündür kızımı çişe alistiriyorum nolacak bilmiyorum o hastaneye de epey yol var eşimde yok aksi gibi

sevk kağıdı gibi birşey verdi direk çekecekler sanırım ama yarın hem lazer var hemde 2 gündür kızımı çişe alistiriyorum nolacak bilmiyorum o hastaneye de epey yol var eşimde yok aksi gibi
Lazeri ertele bir gün canım bu daha önemli,lazere de gidersen çok vakit gider .

Salam sosiste aynı şekilde malesef :KK12: bende çok salam tüketirdim sonra içindekileri falan araştırınca bidaha almamaya çalışıyorum.

Bende çok nadiren alıyorum atıyorum 3 ayda bir oda kızlar çok canımız çekti derse :KK66: sucuğu genelde kasap kullanmaya çalışıyorum ( kendi kasabimizdan eminim adam benim çocukluğumu bilir okadar eski mahalle kasabimiz :KK70: )
Sosis olarak da ancak piliç sosis var jumbo böy ( kalın olduğu için jumbo yoksa böyle normal :KK70: ) onuda ancak 3 - 4 ayda bir :KK66: eşim der çok istiyorlar sa pastırma al az birşey hem nefisleri körelmiş olur hemde pastirmada hile yapmak pek mümkün değilmiş :KK66:

Hah işte onu yap bolca,at buzluğa,kahve çay yanına çok iyi oluyor,aklıma düşürdün yakın zamanda bende yapayım 😘

Pişirip mi atıyoruz yoksa hamur halindeyken atıp pisirecegimiz zaman mı çıkarıyoruz :KK66:
Ağzı sıkı kapakli bir kavanoz alırım diye düşünüyordum :KK66: hani 3 gün bayatlamaz en azından :KK66: ama buzluk olursa daha süper olur

Bence de lazer ertelendi canım ;) kuzuyu da nasılsa kaynana bırakırsan o ilgilenir olmadı bir günlük sen gidip gelene kadar bezlesin ;) ama sık sık sorsun çocuk yoksa afallamasin bunlar ne yapıyor diye ;)

Bende çok nadiren alıyorum atıyorum 3 ayda bir oda kızlar çok canımız çekti derse :KK66: sucuğu genelde kasap kullanmaya çalışıyorum ( kendi kasabimizdan eminim adam benim çocukluğumu bilir okadar eski mahalle kasabimiz :KK70: )
Sosis olarak da ancak piliç sosis var jumbo böy ( kalın olduğu için jumbo yoksa böyle normal :KK70: ) onuda ancak 3 - 4 ayda bir :KK66: eşim der çok istiyorlar sa pastırma al az birşey hem nefisleri körelmiş olur hemde pastirmada hile yapmak pek mümkün değilmiş :KK66:

Pişirip mi atıyoruz yoksa hamur halindeyken atıp pisirecegimiz zaman mı çıkarıyoruz :KK66:
Ağzı sıkı kapakli bir kavanoz alırım diye düşünüyordum :KK66: hani 3 gün bayatlamaz en azından :KK66: ama buzluk olursa daha süper olur
Yok yok pişir at ben öyle yaptım, 3 erli olarak buzdolabı poşetine koydum attım buzluğa,hergün bi paket çıkarıyodum ;)

Bizde sucuğu kasabımıza yaptırıyoruz malesef herşeyde hile var,bence tavuk salam falan hiç alma onda bütün sakatatları dolduruyolarmış 🤢

Bence de lazer ertelendi canım ;) kuzuyu da nasılsa kaynana bırakırsan o ilgilenir olmadı bir günlük sen gidip gelene kadar bezlesin ;) ama sık sık sorsun çocuk yoksa afallamasin bunlar ne yapıyor diye ;)

o çalışıyor canım bugün şans eseri evdeydi lazerli erteleme imkansız kontrol rutusu malesef kesin gitmem gerekiyor bez konusunda hayret edilesi şekilde yardım etmeye çalışıyor 😨😨

o çalışıyor canım bugün şans eseri evdeydi lazerli erteleme imkansız kontrol rutusu malesef kesin gitmem gerekiyor bez konusunda hayret edilesi şekilde yardım etmeye çalışıyor 😨😨
Yani kızınla çıkmak zorunda kalacaksın e yeni tuvalet eğitimi veriyosan nasıl olacak, bezi çıkarınca bidaha takmayın deniyo ama o_O

Back