Ooo hayırlı olsun kaptanım bebişim fırın alınmışBu saatte mutfakta yemek yapmayla uğraştım
Yarın okulda benimde katilacagim bayat ekmekleri değerlendirme yarışması var
Ben ekmek kebabı yapmaya karar verdim ve bu geceden ekmekleri iyice firinda kuruttumüzerine dökeceğim kıymalı sosu da yaptım ♡ Yarın yarışma saatinden önce okula gidip kantinde tekrar kıymalı sosu ısıtıp servis edeceğim şekilde hqzirlayacagim üzerine de yoğurt ve kırmızı biber yakarım
Bakalım nasıl bir sonuç göreceğim
Gerci büyük kız yine homurdandıdersin başına dert arıyorsun ne ugrasiyorsun bu işlerle Yarışma bahanesiyle Öğretmenler öğle yemeği bedavaya getiriyor diye
Bu kız çok fena yaaa
daha
daha cekilemdim ki banuucumm
Ooo hayırlı olsun kaptanım bebişim fırın alınmış
Ohh oh şahane olmuş canım güle güle kullan artık bahanen de kalmadı hani bilmem anlatabildim miHazır fırında alındı artık sebze yemeklerimi de buharda fırın posetiyle yaparım ohhh missss ♡♡♡♡
İstediğin an sıra bulabiliyomusun tabi devletse ?daha
daha cekilemdim ki banuucumm
Ohh oh şahane olmuş canım güle güle kullan artık bahanen de kalmadı hani bilmem anlatabildim mi
Ben diyetisyen e gidiyorum zaten canim. Ama sanirim bozuk bisey yedimSelam canımsende mi kızların detoksundan yapsan aceba , sanki bi arınma olur gibime geliyor
Ben paket paket çikoyla durdum en arkalara sakladım ama en iyisi ya evde durdurmamak ya da bir an önce evdekilere yedirmek canımKem kümya aslında öyle abartılı bir şey yediğim yok ama yalan değil bir kere çiko yedim ama inan dolapta bir sürü var ( anam sağ olsun getirme dediğim halde fazla getirmiş ama onları da dagittim çoğunlukla dolapta da goremeyecegim bir yere koydum ki gördükçe aklıma gelmesin bugün bir ara reglden çok canım istedi ama yok okadar yürüdüm yemem dedim )
İşte bir de şu su olayını halledebilirsem yarından itibaren daha süper olacak
Hani açlık olmadan Kilo da gitmiyor onuda anladım
Aaa evet unutmuşumBen diyetisyen e gidiyorum zaten canim. Ama sanirim bozuk bisey yedim
enu vereyim
Sabah 06 30
1 sb sut
Saat 12
Nuggetli, peynirli, az kasarli yumurta(yagsiz tavada) kizimla ortak yedik.
Ara 15.00 kiraz sapi cayi
19.30
2 kepçe sehriye corbasi
Yarim tabak pirasa
Az yogurt
1 sb sut
Elhan
Ben paket paket çikoyla durdum en arkalara sakladım ama en iyisi ya evde durdurmamak ya da bir an önce evdekilere yedirmek canımben mavimlinin tarifle başladım çikoları kullanmaya sonrası fena oldu
Aaa evet unutmuşum
Salam sosiste aynı şekilde malesefGayet güzel bir menü canımafiyet olsun yanlız o nuggetler hazırlardan mi ? Maalesef o tür şeyler pek sağlıklı değil onun yerine kendin but actirip pirzola gibi yapsan yada kendin robotta geçirip tavuk köftesi de yapabilirsin
Yanlız anlama eskiden bende çok tuketirdim ama sonra benim devamli alışveriş yaptığım kasap anlatmıştı gidip kendi gözüyle görmüş o nuggetler ureten bir yeri de asla artık dükkanima sokmamak dedi ( eskiden vardı olmayınca hayırdır demiştim de anlattı )
Ben çok kızıyorum kendime niye kendime hatta büyük kızıma bunu yaptım diye ( o ufaktan yiyor nasılsa diye sık sık o tür hazır şeyler alırdım ve fast food da vardı ( gerçi sende o yok ) bazen diyorum benim suçlu diye ama ufakta o hatayi yapmadım ve inan kofteyi hazır sevmez dışarda bazen piknikte kasap köfte alıyoruz onu bile zor 1 tane yiyor ve inanılmaz sağlıklı beslenir ( ıspanak seven bir evlatlık kendisi)
Aklı gidiyor Kilo alacak diyeTabi senelerdir anasının çektiğini biliyor birde kokos biliyor Kilo alırsa istediğini giyemeyecegini
Hah işte onu yap bolca,at buzluğa,kahve çay yanına çok iyi oluyor,aklıma düşürdün yakın zamanda bende yapayımBende önüne kavanozlari dizdim görmemek içingörmeyin aklıma gelmiyor
Aaaa bir ara şu meşhur antin kuntin kurabiyeler de deneyeceğimen azından sağlıklı bir atıştırmalık olur eşim ve çocuklara
Aaaa ben gündüz cektireceksin sandım
He kizzdün benimkine ya çıksak mi fırın baksak falan dedim baştan başım ağrıyor dedi bende genel tribimi yaptim; " Neyse önemli değil, elbet bir ara alırız senden değerli değil ya, gerçi fırın bahane zaten hafta içinde çalışıyorsun cumartesi de dahil hani bir pazar gezerek diyordum ama olsun istersen ben kızlarla gideyim sende keyfine bak" dedim ve adam 3 dakika sonra vicdan yaptı hadi giyinin de birlikte çıkalım hem bana da temiz hava iyi gelir dedi
Büyük nasıl kıs kıs gülüyor yeminler adamı parmaginda nasıl oynatacagini biliyorsun diyeDedim öğren ileride lazım olur ama benim büyük kız aynı küçük Halası dümdüz asla cilvesi nazi yoktur
İstediğin an sıra bulabiliyomusun tabi devletse ?
Lazeri ertele bir gün canım bu daha önemli,lazere de gidersen çok vakit gider .sevk kağıdı gibi birşey verdi direk çekecekler sanırım ama yarın hem lazer var hemde 2 gündür kızımı çişe alistiriyorum nolacak bilmiyorum o hastaneye de epey yol var eşimde yok aksi gibi
Salam sosiste aynı şekilde malesefbende çok salam tüketirdim sonra içindekileri falan araştırınca bidaha almamaya çalışıyorum.
Hah işte onu yap bolca,at buzluğa,kahve çay yanına çok iyi oluyor,aklıma düşürdün yakın zamanda bende yapayım
sevk kağıdı gibi birşey verdi direk çekecekler sanırım ama yarın hem lazer var hemde 2 gündür kızımı çişe alistiriyorum nolacak bilmiyorum o hastaneye de epey yol var eşimde yok aksi gibi
Yok yok pişir at ben öyle yaptım, 3 erli olarak buzdolabı poşetine koydum attım buzluğa,hergün bi paket çıkarıyodumBende çok nadiren alıyorum atıyorum 3 ayda bir oda kızlar çok canımız çekti dersesucuğu genelde kasap kullanmaya çalışıyorum ( kendi kasabimizdan eminim adam benim çocukluğumu bilir okadar eski mahalle kasabimiz )
Sosis olarak da ancak piliç sosis var jumbo böy ( kalın olduğu için jumbo yoksa böyle normal) onuda ancak 3 - 4 ayda bir eşim der çok istiyorlar sa pastırma al az birşey hem nefisleri körelmiş olur hemde pastirmada hile yapmak pek mümkün değilmiş
Pişirip mi atıyoruz yoksa hamur halindeyken atıp pisirecegimiz zaman mı çıkarıyoruz
Ağzı sıkı kapakli bir kavanoz alırım diye düşünüyordumhani 3 gün bayatlamaz en azından ama buzluk olursa daha süper olur
Bence de lazer ertelendi canımkuzuyu da nasılsa kaynana bırakırsan o ilgilenir olmadı bir günlük sen gidip gelene kadar bezlesin ama sık sık sorsun çocuk yoksa afallamasin bunlar ne yapıyor diye
Yani kızınla çıkmak zorunda kalacaksın e yeni tuvalet eğitimi veriyosan nasıl olacak, bezi çıkarınca bidaha takmayın deniyo amao çalışıyor canım bugün şans eseri evdeydi lazerli erteleme imkansız kontrol rutusu malesef kesin gitmem gerekiyor bez konusunda hayret edilesi şekilde yardım etmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?