Hiç sormayacaksin sandım....evde zumba yaparken giymeyi düşünüyorum . Konferansta paylaşırım seve seve canım. Çok minnoş bir şey...Eteğini de görseydik yaaani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sormayacaksin sandım....evde zumba yaparken giymeyi düşünüyorum . Konferansta paylaşırım seve seve canım. Çok minnoş bir şey...Eteğini de görseydik yaaani
WuhuuuuuBen de merak ediyorum
Kırk yıllık kâni olur mu yâni...sag ol şekerim.hehe bu elhanda kim beğenmiş yenibiri mi acaba diyordum ki mesajını gördüm. yenş nick hayırlı olsun şekerim
İki gün de tadından yenmiyor.Gecmisi okuyamadim yine
Dun ve bugun menumu paylasip kacayim
Dun
Kahvalti
2 ispanakli krep
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Maydanoz
Aksam
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
Bugun
12.00
1 porsiyon yumurta salatasi
2 kk peynir
5 zeytin
14.30
Sade kahve
1 hurma
15.30
Yesil cay
17.30
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
Sporu da ayrica paylasacagim daha bitmedi
Elhan
İki gün de tadından yenmiyor.
Hahaha bu bi gerçek yavrum valla hep yorgun ve uykusuzum bugünlerde,yaz gelsin artık vallayapıcam yapıcam kaçarı yok ama vallahi bu bahar yorgunluğu avrmış ben ilk defa böyle oldum. oturduğum yerde uykum gelior. gece yatamıyorum. halsizim. (hamilelik belirtisi gibi oldu ama yok değil) valla tam yaz gelsede kurtulsam.
Hala ağrın var mı peki kuzu ?yarına kaldı lili diğer hastaneye yönlendirdi
Bulamiyorum hasibecim mastır süt varken oluyor sanırım benim ki daha farklı gibi
Sormazmıyım bebişim dünde gördüm de yazamadım bekliyoruzHiç sormayacaksin sandım....evde zumba yaparken giymeyi düşünüyorum . Konferansta paylaşırım seve seve canım. Çok minnoş bir şey...
Selam canım sende mi kızların detoksundan yapsan aceba , sanki bi arınma olur gibime geliyorSelamlar. Bugun cok fenayim. Acayip bir rahatsizlik hissi, kahvalti esnasında mide bulantisi basladi hâla geçmedi. Sanki yedigim mideme oturdu sindiremedim. Bastirsin diye 5 6 cubuk kraker yedim ama nafile
Tamamdır...Hahaha bu bi gerçek yavrum valla hep yorgun ve uykusuzum bugünlerde,yaz gelsin artık valla
Hala ağrın var mı peki kuzu ?
Sormazmıyım bebişim dünde gördüm de yazamadım bekliyoruz
günaydın kızlar artı 2.5 kilo ile uyandım 2 gündür yine meme ağrısı çekiyorum bugün mamografi çekilecek dua edin 2 göğsüm birden davul gibiler çamaşır takmıyorum b
Bebeğim çocuklara da sana da çok geçmiş olsun. İnşallah yarın daha iyi olursunuz.Slm kızlar herkese iyi bir hafta dilerim.
Hastalık peşimizi bırakmadı bizim. Bebekler ve ben evdeyiz malesef. İnşallah yarına daha iyi oluruz.
Hellloooo
Elhan aramıza hoşgeldin,yenimi düştün buralara tatlim
Lilimam ders çalışmaya başlamışsin
aferin canım kolay gelsin ❤
oynakbasi34 ve @Bonus çok geçmiş olsun.
Bulamiyorum o nasıl kilo vermek öyle . Cilginmisin bacım ..
Sen buralara gelmeyeli " olanlar olduuuuu olanlar olduuuuu" yakinda bir hatuncuk daha düşer buralara bonu adında....Bonu da kimse ,sende mi yaşlandın ne
Unut sevme onuuuuuu....bu aşkın sonuuuuuu....ne yazık ki hicraaaaan gözyaşı doluuuuuu....no mantı sanki yedin noldu tadını bilmediğin bir şey olsa içim yanmaz....bildiğin hamur....kesinlikle kısmet kısmetinde olunca biranda geliyor önüne olmayıncada olmuyor. neyseki boşa geçmedi zaman. bir evladın oldu onu büyüttün. şimdi de hayalerine başlama zamanı.
mantıyı yapmadım daha üzerimde öyle bir yorgunluk var ki anlatamam. herşey büyüyor gözümde. çıkışta eve gitmek bile zor geliyor düşün
haftasonu yapabilirim belki
Geçmiş olsun canım...üşütmüş olabilirsin nane limon iç ...Selamlar. Bugun cok fenayim. Acayip bir rahatsizlik hissi, kahvalti esnasında mide bulantisi basladi hâla geçmedi. Sanki yedigim mideme oturdu sindiremedim. Bastirsin diye 5 6 cubuk kraker yedim ama nafile
Harika hiç ciss yok...Bol su iç tatlım.
Güzelliğine ışıltı katacak su...zorla bitanem.hiç sevmiyorum su içmeyi ama mecburen zorlaya zorlaya içiyorum
Hahaha bu bi gerçek yavrum valla hep yorgun ve uykusuzum bugünlerde,yaz gelsin artık valla
Hala ağrın var mı peki kuzu ?
Sormazmıyım bebişim dünde gördüm de yazamadım bekliyoruz
hemde nasill lili
daha cekilemdim ki banuucummPeki sonuçlar ne zaman çıkacak canım