Cook gecmis olsun kaptanım ♥
Tesekkur ederim kaptanım ben cokk sükür toparladım darısı sana inşallah kaptanım ♥
Ocak ayında mezun oldum 3 ayda 3 defa hasta oldum bende normalde yılda 1 hasta olurdum bu seneki virüsler cok güclü sanırım bulasınca kolay kolay gitmiyorlar
Kendime bugün cici kız eteği aldım.
Her şey zamanında güzel ama benim gibi treni kaçıranlar için de bir şans verilmeli benceÇılgın 50'likler buraya
Günaydın ❤ huzurlu haftalar ❤
Ben iyice kötü oldum bademcikler gitti.
Dr gidicem artık iğnemi verir ilaçmı bilmiyorum.
oynakbasi34 sen nasıl oldun?
Pazartesi bildirimii
Cuma 85
Bugun 85,2
günaydın kızlar
cuma: 95.6
bugün: 93.7
fark: 1.9
bugün koruma 1. günü uyguluyorum
günaydın kızlar artı 2.5 kilo ile uyandım 2 gündür yine meme ağrısı çekiyorum bugün mamografi çekilecek dua edin 2 göğsüm birden davul gibiler çamaşır takmıyorum b
Bizim için hastalık zorken cocuklar için daha zor gercektenSorma bende hep övünüyordum senede 1 hasta oluyorum ancak diye ama bu ara tam geçti diyorum yine yamuluyorumcidden birşey sıkıyorlar havaya sanki hastaneler kaynıyor hele bugün çocuk bölümünde içim gitti küçücük çocuklar öksürmekten maf oldular
Rabbim tüm hastalara şifa versin. ..Aminnnn
günaydın kızlar artı 2.5 kilo ile uyandım 2 gündür yine meme ağrısı çekiyorum bugün mamografi çekilecek dua edin 2 göğsüm birden davul gibiler çamaşır takmıyorum b
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah koşturmaca halindeyken bakamadım buraya ama aklım kaldı
Kuzuyuokula bıraktıktan sonra Vergi Dairesine gittim ( yanlış yerde inmisim dünya yol yürüdüm ) işimin çoğunu hallettim ama ufak bir pürüz çıktıordan yine dünya kadar yol yürüdüm küçük kızın kan sonuçlarını göstermek için ama şansa doktor yokmuş
Ordan pürüzü halletmek için başka bir vergi dairesine gittim ama orası da kapanmış
En sonunda bana geldiler Baslarım vergisine diyip taksiye atlayıp döndüm
Kahvaltı bile edemeden çıktım ama inatla simit açma tarzı bir şey de olsa almadım
Şimdi yorgunluk kahvesi içip kendime güzel bir salata yapacağım
Sorma bende hep övünüyordum senede 1 hasta oluyorum ancak diye ama bu ara tam geçti diyorum yine yamuluyorumcidden birşey sıkıyorlar havaya sanki hastaneler kaynıyor hele bugün çocuk bölümünde içim gitti küçücük çocuklar öksürmekten maf oldular
Güle güle kullan canım iyi günlerde
Valla yatikca daha beter oluyordum o yüzden ağrılara rağmen dışarı attım kendimi işler içinanam yürürken resmen şu içinde kaldım ama sanırım mikrobu atmaya faydası oldu sesim biraz düzeldi o bahaneyle
Cumaya çok güzel bir eksi olacak o inşallah ♡♡♡♡
Harikasın canımcuma birincilik sende inşallah ♡♡♡♡
Geçmiş olsun canıminşallah önemli değildir daha dün bir programda denge geldim göğüste ağrı olması tehlikeli olmuyor asıl agrisiz durumlar bizim için daha önemli demişti inşallah sende güzel haberlerle dönersin
Eteğini de görseydik yaaaniKendime bugün cici kız eteği aldım.
Her şey zamanında güzel ama benim gibi treni kaçıranlar için de bir şans verilmeli benceÇılgın 50'likler buraya
balımmm
Ben de merak ediyorumEteğini de görseydik yaaani
İyi cankuşum kilo dışında herşey yolundabalımmmnasılsın, nasıl gidiyor??
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah koşturmaca halindeyken bakamadım buraya ama aklım kaldı
Kuzuyuokula bıraktıktan sonra Vergi Dairesine gittim ( yanlış yerde inmisim dünya yol yürüdüm ) işimin çoğunu hallettim ama ufak bir pürüz çıktıordan yine dünya kadar yol yürüdüm küçük kızın kan sonuçlarını göstermek için ama şansa doktor yokmuş
Ordan pürüzü halletmek için başka bir vergi dairesine gittim ama orası da kapanmış
En sonunda bana geldiler Baslarım vergisine diyip taksiye atlayıp döndüm
Kahvaltı bile edemeden çıktım ama inatla simit açma tarzı bir şey de olsa almadım
Şimdi yorgunluk kahvesi içip kendime güzel bir salata yapacağım
Sorma bende hep övünüyordum senede 1 hasta oluyorum ancak diye ama bu ara tam geçti diyorum yine yamuluyorumcidden birşey sıkıyorlar havaya sanki hastaneler kaynıyor hele bugün çocuk bölümünde içim gitti küçücük çocuklar öksürmekten maf oldular
Güle güle kullan canım iyi günlerde
Valla yatikca daha beter oluyordum o yüzden ağrılara rağmen dışarı attım kendimi işler içinanam yürürken resmen şu içinde kaldım ama sanırım mikrobu atmaya faydası oldu sesim biraz düzeldi o bahaneyle
Cumaya çok güzel bir eksi olacak o inşallah ♡♡♡♡
Harikasın canımcuma birincilik sende inşallah ♡♡♡♡
Geçmiş olsun canıminşallah önemli değildir daha dün bir programda denge geldim göğüste ağrı olması tehlikeli olmuyor asıl agrisiz durumlar bizim için daha önemli demişti inşallah sende güzel haberlerle dönersin
Gecmis olsun cnm mastit mi oldun
Insallah korurum cnm
zukkum bi sıkıntı çıkmaz inşallah canım,kaptanımın dediği gibi ağrısız olması sıkıntı
zukkum naptın kuzu ?
Bende geldin sandım,hayırlı haberlerle gel inşallah canıminsalh kızlar kızımı uyutup çıkacağım birazdan
İyi cankuşum kilo dışında herşey yolundabugün itibariyle kpss çalışmaya başlıycam inşallah,yeni yoğunluğumda bu olacak. Sende de herşey yolundamı kuzu çalışmalara devam mı ara mı verdin
Amin sağol balımbaşarılar cnm. çok sevindim snein adına harika bir uğraş olmuş.. Allah zihin açıklığı versin sonu mutlu olsun inş tatlım.
ben de aynı çalışmalara devambakalım artık nasip. sen ertleemeye devam mı canım??
Amin sağol balımevet erteleme tam gaz devam canım temmuza kadar seninde çalışmaların sonu mutlu olsun inşallah kuzu
Kaçgündür sana yazcam yazcam araya başka şey giriyor unutuyorum canım,yoksun iyi misiniz diye malesef yine hastaymışsınız,geçmiş olsun hepinize canımSlm kızlar herkese iyi bir hafta dilerim.
Hastalık peşimizi bırakmadı bizim. Bebekler ve ben evdeyiz malesef. İnşallah yarına daha iyi oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?