Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam. Haftasonlarim yogun geciyor ugrayamiyorum

Menu vereyim
Saat 12.00
Menemen 5 yk
Az pide
2 zeytin
Sekersiz cay

Saat 16.30-kursta
Form biskuvi-- nescafe

19.30-kv de de
Sehriye corbasi
4 yk pilav
1 kepce patatesli tavuk yemegi
Ekmek yok

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Kahvaltın süper, Akşam karbonhidrat oranı çok fazla olmuş canım. Bir dahaki öğününde bunu iyi ayarla...şehriye, pilav, patates yan yana gelmesin.

O çay nedir,aktardan karışım mı yaptırdın canım ?
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sana gerekli cevabi vermis sanirim

Gecmis olsun cnm

Dün iyiydim derken yine kötü oldum yatıyorum gelemiyorum stop.
Gecmis olsun cnm

Slm kizlar alintilardan sonra geldim
Bugun kayinvalideme gittik. Sabah kahvalti hazirla cocuklari yedir yika derken girip size haber veremedim. 2 de anca vardik oraya 10da geldik eve cocuklari yatirdim camasir topladim size bakiyorum.
Bugun detoxun son gunuydu annemi aradim yesillik yokmus orda tahumluk birakip kalanini gecen hafta koklemis. Bende ogunlerimi evde hazirlayip goturdum oraya
Yesil tabaktaki kahvaltim; pazi pirasa domates yumurta. Turuncu kucuk kaptaki marul ve kirmizi biber ara ogunum yolda giderken arabada kizlarla yedik. Hem oglen hem aksam salata vardi yesillik hazirladim yarisini oglen yarisini aksam yedim. Oglen salatanin icerisine mavi tabaktaki lor domates ve k. biberi yoydum. Arada 2. Resimdeki firinlanmis kereviz dilimlerini yedim (tadi cok guzeldi) ve yag yakici cay hazirladim onuda ictim (evden malzemeyi almistim). Aksamda kalan salataya ton baligi ilave edip yedim
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Birazdanda 30 dk leslie yapcam esim meryemi hazirliyor uyutmak icin alsin gitsin baslicam hemen Bonus

Bu sabah bütün gün arkadaşlarla beraberdik. Önceden söz vermiştim bu sefer erteleyemedim. Dışarıda ciss yemedim ama son gün detoksumu uygulayamadım. Yarın beşinci günle devam edeceğim. İstediğim fazlaliklari vermeye az kaldı diye çok dert etmemekle beraber bu detoksun sonucunu bekleyen arkadaşlara sağlıklı bir sonuç veremeyeceğim için de üzgünüm. Ara vermemek gerek bunun farkındayım ama uzun zamandır arkadaşlarla bir araya gelemiyorduk yazililardan sınavlardan.... @HasibeG ve azrae

30 dk leslie yaptim hadi ben kacar

Bazen planlamadigimiz sekilde olabiliyor cnm islerimiz dikkat ettigin surece sikinti yok bence.

hehe bu elhanda kim beğenmiş yenibiri mi acaba diyordum ki mesajını gördüm. yenş nick hayırlı olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…