Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

66 küsürüm 62 küsürle mezun olmuştum

bravooooo sana lili tam 1 ay aç kaldın 4 kilo verebilmek için degdimi yediklerine ha hadi 1 hafta ye 2 hafta ye sonra tutaydin kendini

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Geberik Kaptanın geldiiiii
Dünden beri resmen dokuluyorum Pazar bahçe diye tutturup rüzgarı yersen olacağı oydu bir yandan da bu halimle 23 Nisan hazırlıklarına koşturuyorum
Hesapta resmi sınıf Annesi değilim ama aynı koşturmaca dahil edildim
Bir yandan da Annemin kiradaki evine uğraşıyorum 2 gündür tadilat yapılacak bütün ustalara ben görüşüyor evi gösterip fiyat alıyorum

İnanın eve geldiğimde baygın düşüyorum telefonu elime almaya bilé fırsat olmuyor siziyorum
Neyse yarın ustalardan birine Anahtarı teslim edeceğim de onlar 2 gün calisacak sonrada kiraciya iletirim ki oda badanasini yapsın

2 gün daha yoğunluk olur sonra rahatım
Menü paylasamadim çünkü cidden saçma sapan oldu hep ayak üstü birseyler atistirdim

aleyküm selam canım
geçmiş olsun ve kolay gelsin bu koşturmacayla hasta olman an meselesi kendine dikkat et canım

Gunaydin kizlar

Masallah ceneniz acilmis gece gece 16 sayfa oku oku bitmedi

Bir daha yapacak olursak bende islatayim o zaman

Canım tarçın bir çay kaşığı yazıyor. Sen tatlı kaşığı kullanmışsın.

Yok cnm tatli kasigi yaziyordu bak

Cnm benim 2 gundur detox ugruna cok yoruluyorum ve dalginim benden yana bir seyin varsa ozur dilerim. Annenin gelecegini gordum hatta benimde annem gelecek diye yazdim ama baska topige yazdim galiba karistirdim sana yazdim zannettim. Allah nasip ederse haftaya bugunde benim annem gelecek insallah. Bu rada benimde buay 5 gun gecikmeli geldi buraz daha bekle bakalim gelecek insallah.

Eline emegine saglik cnm tesekkur ederim

Insallah surpriz yapmaz cnm bekle bakalim gelecek insallah

midemi fena yaktı bu acılar yerken hiç farketmedim ama şuan uyutmuyor midemde salak bir his var maden suyu içem bari sabah oruç tutacağım yine yoksa mahveder beni bu

Bir de onlarin cikisi olacak

Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etme benim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardım

Ben de cok rennie kullanmistim

Bende smoothie blenderımı bekliyorum sanki mucize olacak
Mucize icimizdee icimizdee

Dun aksam cok yorgundum cocuklar salonu hep kiriklamislar ekmek pilav ne ararsan vardi gonderdim onlari odalarina salonu supurdum sonra bi baktim halilari kaldirmisim koltuklari cekmisim bildigin temizlik yapiyorum 20.30dan sonra esimde is cikisi hasta ziyaretine gitmisti arkadasina o geldi kizlari yatirdi. Isimi bitirince leslie yaptim 3 mile i walk strong ama sirf yapmam gerektigi icin yaptim nasil yorgundum anlatamam. Bonus Spor bitti 2 dk oturayim sonra dusa gireyim dedim sizip kalmisim. Spor 23.30da bitti Saat 00.30da uyandim nasil usumusum gittim yattim yataga. Sut kaynatmistim onu mayalayacaktim, yemekleri dolaba kaldiracaktim, detox suyumu hazirlayacaktim hepsi kaldi

Sabah emineyi gonderdim ilk is suyumu hazirlayip dolaba attim sonra yemekleri kaldirdim sutu mayaladim meryemi yedirdim altini aldim kahvaltimi hazirladim ictim. Birazdan ogle yemegim icin corbami hazirlicam. Bakalim bugun nasil gececek.

Bugun sabah detox suyu yerine normal su ictim kabak cekirdegi yedim. Suyu dolaptan 3te cikarmayi dusunuyorum 7 saat beklesin

Bu sabahki kahvaltim

Bu da dunku aksam yemegim

Aksamki icecek cok yogun oldu bende su ilave ettim ama malzemeleri robottan cekmeyip salata ceklinde yeseydik daha guzel olurdu acikcasi. Robottan cekemedim hepsini donmedi bicaklari bende once mutfak robotunda parcaladim sonra obur robota koyup iyice karistirip parcalattim. Sen nasil yaptin ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Senin de gozun aydin canim.bekliyoruz bakalim kendilerini gelecek elbet merak ediyorum kac kilo vereceksiniz detoksla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…