Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun yinede diyemem onazukkum lili sandım diyerek Meryem ablama her lafı söyledin sonra da beni bahane ettin yemezleeeer
Hahah şaka Hilaltoşum şaka şaka Meryem sultan her türlü espriden de anlar sen rahat ol yani gerçekten O'na deseydinde sıkıntı yoktu bence
Tesekkur ederim mesaj alışmıştırBirbardakcay bi önceki mesajım gayet eğlenceliydi ama maalesef silinmiş bebişim ... gözün aydın kuşum bende beğenince okudum önemsedim demek oluyor,vaktim yoksa yazamadan çıkıyorum
46 goreyimde once sonrasi Allah kerim. Hedefi birden yuksek soyleyince cok moralim bozuluyor. 10ar 10ar azaltmak daha iyiMenun cok guzel canim ne bi eksik ne bi fazla masallah
hedefin 46 olmasin o kadar dusup 46 bedende mi kalacaksin 38 bedenlerde neyimiz eksik fazlamiz var sadece
Olsun aklinin bi kenarinda dursun 38 ben de buraya 70dedim ama oncelik benim icin79.9du indim ama sanirim sislikten geri ciktim46 goreyimde once sonrasi Allah kerim. Hedefi birden yuksek soyleyince cok moralim bozuluyor. 10ar 10ar azaltmak daha iyi
Uuu butun cislar bir arada ama ac kalmissindir diye dusunuyorumHayırlı geceler menümm
12:00 iki kaşık kısır,bi patatesli börek, tavuklu yeşil salata, iki tane kurabiye cay
15:00 kahve bi parça cikolata
22:00 yarım portakal,yarım kivi ,2 dilim armut
Elhan oynakbasi34
Oruç tutmak istiyorum ama kizimin peşinde koşarken cok zorluyor beni. Acliktan cok susuzluk birde bu aralar duzenimiz cok bozuldu. İnşallah re.. bitmiş olurda sonraki kandilde birkac gun tutabilirim. Zaten ramazana 1 aydan azaldi artikcanımsın sana telefon alacamm
oyyy o tirioid illetini yengemin annesinden biliyorum allah yardımcın olsun canım
valla ben korkuyorum bilinçaltım dün gece de çok korkuttu rüyamda çift çizgi elimde zirliyordum
Rabbim aratmasın ama gerçekten isteyene versin
hemde nasıl umutcummm anlatamam öyle mutlu oldum ki
sağol canım Rabbim hepimizin çocuklarına merhamet versin hayırlı evlatlar olsunlar onlarda bize inşallah
sarimsakla da bir iyi gidiyor ki mübarek
ay valla öyle be canım dene dene geçen ay giyememistim gömleği bugün onunla gittim anneme koldan çok minicik sıktı ama olsun çok mutluydum
o günlerde gelecek ben 93.4 le başlamıştım bak 81 li rakamlar gördüm ıslah bu ay 8 li haneler de bitecek sakın ümidini yitirme ama oruç gerçekten çok fazla yardincinoluyor hemde borçlarımı temizlemiş oluyorum tavsiye ederim
Aksam yemek yemek istiyodum ama regl donemindeyim iştahım bi açılıp kapanıyo aksamda kapanınca bari meyve yiyip dedim aç deilim yani :)Uuu butun cislar bir arada ama ac kalmissindir diye dusunuyorum
Oruç tutmak istiyorum ama kizimin peşinde koşarken cok zorluyor beni. Acliktan cok susuzluk birde bu aralar duzenimiz cok bozuldu. İnşallah re.. bitmiş olurda sonraki kandilde birkac gun tutabilirim. Zaten ramazana 1 aydan azaldi artik
Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etme benim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardımmidemi fena yaktı bu acılar yerken hiç farketmedim ama şuan uyutmuyor midemde salak bir his var maden suyu içem bari sabah oruç tutacağım yine yoksa mahveder beni bu
Aksam yemek yemek istiyodum ama regl donemindeyim iştahım bi açılıp kapanıyo aksamda kapanınca bari meyve yiyip dedim aç deilim yani :)
Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etme benim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardım
Haha bizim evde espri konusuydu "içiyorsak sebebi var " diyekız bende ayyaş gibi gaviscon şişeleri ile gezdim hepgebeyken ama evde yok yarın alacağım inşallah
Sormaa bu aralar ben bende deilimm. Kaynanamda deilde oturmadaydım başka birinde. Burdan uzaklaşmak bana yaramadı valla verdiğim bi kiloyu geri aldım regl oldugum icin tutamam oruçahhhhhh Ayşe ahhhhhh bünye böyle yine mi kaynanandaasin yavrum koptum gittin bizden hepten bak cumaya ne kaldı şurada şöyle enfes bir kahvaltı menüsü olsaydı burada ya hadi sende oruç tut yarın benimle ne dersin
Haha bizim evde espri konusuydu "içiyorsak sebebi var " diye
Sormaa bu aralar ben bende deilimm. Kaynanamda deilde oturmadaydım başka birinde. Burdan uzaklaşmak bana yaramadı valla verdiğim bi kiloyu geri aldım regl oldugum icin tutamam oruç