Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olsun yinede diyemem ona

Birbardakcay bi önceki mesajım gayet eğlenceliydi ama maalesef silinmiş bebişim ... gözün aydın kuşum bende beğenince okudum önemsedim demek oluyor,vaktim yoksa yazamadan çıkıyorum
Tesekkur ederim mesaj alışmıştır

Menun cok guzel canim ne bi eksik ne bi fazla masallah
hedefin 46 olmasin o kadar dusup 46 bedende mi kalacaksin 38 bedenlerde neyimiz eksik fazlamiz var sadece
46 goreyimde once sonrasi Allah kerim. Hedefi birden yuksek soyleyince cok moralim bozuluyor. 10ar 10ar azaltmak daha iyi

46 goreyimde once sonrasi Allah kerim. Hedefi birden yuksek soyleyince cok moralim bozuluyor. 10ar 10ar azaltmak daha iyi
Olsun aklinin bi kenarinda dursun 38 ben de buraya 70dedim ama oncelik benim icin79.9du indim ama sanirim sislikten geri ciktim

Oruç tutmak istiyorum ama kizimin peşinde koşarken cok zorluyor beni. Acliktan cok susuzluk birde bu aralar duzenimiz cok bozuldu. İnşallah re.. bitmiş olurda sonraki kandilde birkac gun tutabilirim. Zaten ramazana 1 aydan azaldi artik

Uuu butun cislar bir arada ama ac kalmissindir diye dusunuyorum
Aksam yemek yemek istiyodum ama regl donemindeyim iştahım bi açılıp kapanıyo aksamda kapanınca bari meyve yiyip dedim aç deilim yani :)

canım bak kendini buna sartlandirma bilmiyorum ramazanda tutuyomusun ama ramazanda tutuyorsan normalde de yapabilirsin.
1. gün zor sonra herşey çok rahat suyuna akşamdan 2 2.5 içip yatınca hiç sıkıntı kalmıyor inan ben bugün dünya kadar iş yaptım ama diğer 2 gün evimde yattım ve bugün daha kolay geçti bana yatarken vakit geçmiyor du ama annem de hiç oturmadim e baktım ezan okunuyor

midemi fena yaktı bu acılar yerken hiç farketmedim ama şuan uyutmuyor midemde salak bir his var maden suyu içem bari sabah oruç tutacağım yine yoksa mahveder beni bu
Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etme benim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardım

Aksam yemek yemek istiyodum ama regl donemindeyim iştahım bi açılıp kapanıyo aksamda kapanınca bari meyve yiyip dedim aç deilim yani :)

ahhhhhh Ayşe ahhhhhh bünye böyle yine mi kaynanandaasin yavrum koptum gittin bizden hepten bak cumaya ne kaldı şurada şöyle enfes bir kahvaltı menüsü olsaydı burada ya hadi sende oruç tut yarın benimle ne dersin

Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etme benim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardım

kız bende ayyaş gibi gaviscon şişeleri ile gezdim hepgebeyken ama evde yok yarın alacağım inşallah

Sormaa bu aralar ben bende deilimm. Kaynanamda deilde oturmadaydım başka birinde. Burdan uzaklaşmak bana yaramadı valla verdiğim bi kiloyu geri aldım regl oldugum icin tutamam oruç

Haha bizim evde espri konusuydu "içiyorsak sebebi var " diye

yüzümün rengi degisince eşim tepemde şişe ile dururdu ay ama kızım doğdu simsiyah gür saçlı birşey

benden 2 sene sonra yengem doğum yaptı ama nasıl midesi kötü anlatamam benim 5 mislim falan çocuk bir doğdu anaaaammm kel aynak ben yerlerdeyim bana diyor sen bu kadar la böyle saçlı doğurduğuna göre benden rapunzel gelecek senmisin küçümseyen yeğenimin hala bir tutam saçı var 2 yaşı bitecek

Sormaa bu aralar ben bende deilimm. Kaynanamda deilde oturmadaydım başka birinde. Burdan uzaklaşmak bana yaramadı valla verdiğim bi kiloyu geri aldım regl oldugum icin tutamam oruç

valla ben bilmem aysecim uzaklaşma bak liste de değilim ama uğraşıyorum kendimce iyi kötü 300 500 bir ekside gelse öpüp başıma koyup devam ediyorum inan benim önüme neler geliyor görsen şaşarsın ama ben bir kere hedef koydum belki 1 ay belki 2 ay geç olacak ama olacak o lütfen sende dön aramıza ve gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…