Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Asibecim dün sana söylemeyi unutmuşum. Hurmayı geceden ısladim... O şekilde hiç sorun olmuyor. Antinkuntin kurabiyemden yapmış olsaydın bilirdin marka ile alakası yok...uzaktan seninki bana büyük göründü...ne güzel...

Tuğbacim bence bu diyete başla canım.... Semiz otu yerine marul doğra...hani şu çiğköftecilerin kullandığı yuvarlak göbek marul var ya...o da sulu bir ot...keten tohumu yerine de ceviz koy...iki tane yeter...onda da OMEGA 3 var aynı şey...vakit kaybetme...her geçen gün aleyhimize...

Benim mesajlarimin altinda sadece begen gec yaziyor sanirim
Kuzum kuzum...Haşimatocuğum beğen butonu benim için okundu anlamına geliyor bu komutu kendime veriyorum aslında....çok haklısın....senin profili görünce şöyle bir yanağına dokunasim geliyor ama....bı de şunu soyleyim birazdan menü bildirimlerini açiklayacağim geçmişi kontrol ediyorum okumadigim mesaj denk geldiğinde önemli bir şey varsa yazmam gereken acilen yazıyorum. Yoksa seni minciklamadan gecmem valla bak...

Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..

Kadın hassaslığı diyorum ❤ hepimizde ayrı narinlik... insan sevdiğine alınırmış ne güzel ❤

Hiç öyle anlama kuzum benim bazen arabada yolda wc de okuduğum oluyo ergen gibi.
Her okuduğumda yazmadığım oluyo ama gördüğümü bilsin diye beğeniyorum okuduğum mesajları.

Gözün aydın bu arada nerden geliyo anneciğin?

Yine tablosuzum kusura bakmayın.
Bu cumadan itibaren
oynakbasi34 şifa niyetine de olsa menü bildirimi yapmadı.
Birbardakcay eksiksiz bugüne kadar geldi.
zukkum maşallah hiç eksik yok
Bonus Hiç bildirim yapmadı
Bulamiyorum Eksik yok
umutluanne83 cuma cumartesi tatil dönüşü yok: pazar, pazartesi, sali, bildirim yaptı
Zarpy cuma var, cumartesi yok, pazar var pazartesi yok, salı var...pek istikrarlı gidiyorsun bir var bir yok hayırdır
D Deliidivane cuma cumartesi yok, pazar pazartesi var, salı yok
sefanur54 cuma, cumartesi var, pazar pazartesi, salı yok
blondeaddict cuma var, cumartesi yok, pazar var, pazartesi salı yok ...hastası vardı sanırım
Amine Busra cuma cumartesi yok, pazar var, pazartesi yok, salı var zarpy gibi bir var bir yok olmuyor böyle...çabuk iyileşmesini diliyorum kendisi hasta bakalım iyileşecek inşallah
azrae eksiksiz bu haftayı tamamladi diyorum detokstan dolayı ama listemde cuma ve pazartesi işaretlememişim kontrol edeceğim
Sonuçlar böyle...menü bildirimi yapılmadan cuma takımları yarışması amacına hizmet edemez kızlar. Bu konuda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.

Bir hatan yok canım benim. Çok özür dilerim. Kafayı detoksa taktım ya ondan bu durum oldu ..Sonuna kadar haklısın. Yoksa hepimiz seni çok seviyoruz....bı de hastalanamadin her şey üst üste geldi...bugün mesajını okurken bu kız ya hamileyse diye aklımdan geçiyordu...hatta yazacaktım.sen bu regli iyi ağirlamiyorsun demek ki...baksana gelmekte nazlaniyor diyecektim....demek yine araya bir şeyler girdi unuttum...hadi affet... Önemli olan sensin bildirimlerin tam ne güzel...bu haftayı eksiyle tamamla ...her şey yoluna girecek. Regl de olursan şişlik yasayabilirsin hiç moralini bozma....
Milyon öpücük ....durumlar hoş artık di mi...tatlım benim....diclenin en tatlı tombiği....

İyi aksamlar abla,ben bugunde oructum
Sahur 1 kase sut ve 4-5 kasik musli
İftar 1 kase corba,biraz pırasa dunden kalma,3 catal kabak tatlisi
İftardan sonra 21:00 gibi 1 kucuk kase kaysi kurusu
Yarinda tutcam insallh oruc:sahurda yine sut musli yiyecegim. ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki
Neyse kapattim ben bu mevzuyu ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla ben de hamilelikten korkuyorum benim ilki de suprizdi bu sefer aynisi olmaz insallah cunku kpss hedefim var hamilelik dogum araya girerse hayal olarak kalabilir hedef
Bonus cum ailemdem 13 saatlik uzakliktayim malesef.annem geliyor 1 ay bende kalacak

Gozun aydin,annen gelince insallh daha iyi hissedersin kendini cnm.kac gun gecikti reglin? Yani hep zamanindami olurdun? Eczaneden test alip yapsan,belki bu kadar dusunmezsin.hayirlisi olsun hakkinda

Allah kabul etsin canım. Yumurta omlet de iyi gider sahurda ...içine sebze de ekleyebilirsin. Bir şey bulamasan maydanoz bile yeter. Süt müsli güzel seçim ama gün boyu aç kalacaksın takviye hiç fena olmaz.

Allah kabul etsin canım. Yumurta omlet de iyi gider sahurda ...içine sebze de ekleyebilirsin. Bir şey bulamasan maydanoz bile yeter. Süt müsli güzel seçim ama gün boyu aç kalacaksın takviye hiç fena olmaz.
Yok abla hic aramiyorum acligi ama ister istemez bi halsizlik oluyor Rabbim kabul etsin.acik bufeyi bu hafta insallh telafi edeyimde insallh,sut musli bile yetiyo valla

Bugün yarın pedini hazırla eli kulagindadir. Hamile olsan bu kadar hassas olmazdin canım...Annen gelince daha iyi hissedeceksin o da diyet yapıyor senin gibi...bak şimdi geldi aklıma...okulda cevap verememistim gidince yazarım diyorum sonra unutuyorum...ama ben 50 yaşımdayim normal di mi Annen hangi şehirden geliyor? Aldı beni bir merak....

Yok abla hic aramiyorum acligi ama ister istemez bi halsizlik oluyor Rabbim kabul etsin.acik bufeyi bu hafta insallh telafi edeyimde insallh,sut musli bile yetiyo valla
Helal kız ...mantilardan nerelere geldik... Protein almaktan korkma kilo yapmaz... Karbonhidrat alma yeter...halsizlik ondan bak....peynir falan da ye....

Haklisin, normalde 3 haftadir diger topigimde duzenli paylasiyodum ama eşim hastalaninca eve bile vakit ayiramadim 5 gundur bugun evde yemek yaptim ev islerimi halledebildim :)

T
Helal kız ...mantilardan nerelere geldik... Protein almaktan korkma kilo yapmaz... Karbonhidrat alma yeter...halsizlik ondan bak....peynir falan da ye....
Tmm ablam yiycem bugun peynir
Tesekkur ederim,hepimizle ayri ayri ilgilendigin icin,sagolasin

Gözün aydin simdiden. O hamilelik korkusu beni benden aliyor zaten dusunmek istemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…