- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Ben de hasimatoyum ama uzun zamandir hic sasmamisti ilaclarimi da aksatmıyorum hayirlisi bakalimben pcoluyum canım bu sene iyice sapıttı döngüm. ağrım oluyor bekliyorum yok malesef
Asibecim dün sana söylemeyi unutmuşum. Hurmayı geceden ısladim... O şekilde hiç sorun olmuyor. Antinkuntin kurabiyemden yapmış olsaydın bilirdinSabah karisimi su an hupletiliyor
Eki Görüntüle 2253706
Elhan cnm senin makine hutmayi parcaladi mi ben cok ugrastim onu parcalatmak icin yinede bir parca kaldi. Acaba hurma cok parcalanmiyor mu yoksa benim makine sinbo oldugu icin mi vestelin performansi nasil? azrae cnm sende boyle bir sorun oldu mu senin makinenin markasi ne?
Tuğbacim bence bu diyete başla canım.... Semiz otu yerine marul doğra...hani şu çiğköftecilerin kullandığı yuvarlak göbek marul var ya...o da sulu bir ot...keten tohumu yerine de ceviz koy...iki tane yeter...onda da OMEGA 3 var aynı şey...vakit kaybetme...her geçen gün aleyhimize...bel mi dedin sen tam benlikmiş o zaman. simitlerim hep var. ne kadar zayıflarsam zayıflayım var. belki işe yarar cnm bu detoks.
bir harf için seni mi kırcam pürpürüm olsun adısen nereliydin gı
kız bu kür değil bildiğin güzel bir diyet listesi. bayıldım. ellerin dert görmesin ablacım. bugün pirpirim bakayım ben. yarın uyglarım inş. ama tohum karıştırmamo kadar karışırsa yiyemem
seni seviyoruz napalım
ya hiç deme bu ne pahalılık anlamadım. dün pırasa aldım. adam 14 lir dedi. neyyyy dedim. abla bakmadın mı fiyata dedi. yok be ne bakıcam pırasa altı üstü dedim.
hadi domates yemeyelim biber yemeyelim pırasada mı yemeyelim mevsiminde dedim. çemkirdim ama aldım
valla herşey çok pahalı. Rabbim bolluk bereket versin tabi önce sağlık..
Canım tarçın bir çay kaşığı yazıyor. Sen tatlı kaşığı kullanmışsın.Ogle karisimim uzerindeki kopugu doktum. 1 tk tarcin fazla geldi zor ictim zaten cok sevmiyorum sifa diye az az yiyordum aci yapti icecegi
Az oncede yag yakici cay ictim simdi ara yapcam 15 diyordu ama 16ya kaldiEki Görüntüle 2253926 Eki Görüntüle 2253927
Kuzum kuzum...Haşimatocuğum beğen butonu benim için okundu anlamına geliyor bu komutu kendime veriyorum aslında....çok haklısın....senin profili görünce şöyle bir yanağına dokunasim geliyor ama....bı de şunu soyleyim birazdan menü bildirimlerini açiklayacağim geçmişi kontrol ediyorum okumadigim mesaj denk geldiğinde önemli bir şey varsa yazmam gereken acilen yazıyorum. Yoksa seni minciklamadan gecmem valla bak...Benim mesajlarimin altinda sadece begen gec yaziyor sanirim
Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..Kuzum kuzum...Haşimatocuğum beğen butonu benim için okundu anlamına geliyor bu komutu kendime veriyorum aslında....çok haklısın....senin profili görünce şöyle bir yanağına dokunasim geliyor ama....bı de şunu soyleyim birazdan menü bildirimlerini açiklayacağim geçmişi kontrol ediyorum okumadigim mesaj denk geldiğinde önemli bir şey varsa yazmam gereken acilen yazıyorum. Yoksa seni minciklamadan gecmem valla bak...
Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..
Bir hatan yok canım benim. Çok özür dilerim. Kafayı detoksa taktım ya ondan bu durum oldu ..Sonuna kadar haklısın. Yoksa hepimiz seni çok seviyoruz....bı de hastalanamadin her şey üst üste geldi...bugün mesajını okurken bu kız ya hamileyse diye aklımdan geçiyordu...hatta yazacaktım.sen bu regli iyi ağirlamiyorsun demek ki...baksana gelmekte nazlaniyor diyecektim....demek yine araya bir şeyler girdi unuttum...hadi affet... Önemli olan sensin bildirimlerin tam ne güzel...bu haftayı eksiyle tamamla ...her şey yoluna girecek. Regl de olursan şişlik yasayabilirsin hiç moralini bozma....Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..
Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..
İyi aksamlar abla,ben bugunde oructumYine tablosuzum kusura bakmayın.
Bu cumadan itibaren
oynakbasi34 şifa niyetine de olsa menü bildirimi yapmadı.
Birbardakcay eksiksiz bugüne kadar geldi.
zukkum maşallah hiç eksik yok
Bonus Hiç bildirim yapmadı
Bulamiyorum Eksik yok
umutluanne83 cuma cumartesi tatil dönüşü yok: pazar, pazartesi, sali, bildirim yaptı
Zarpy cuma var, cumartesi yok, pazar var pazartesi yok, salı var...pek istikrarlı gidiyorsun bir var bir yok hayırdır
D Deliidivane cuma cumartesi yok, pazar pazartesi var, salı yok
sefanur54 cuma, cumartesi var, pazar pazartesi, salı yok
blondeaddict cuma var, cumartesi yok, pazar var, pazartesi salı yok ...hastası vardı sanırım
Amine Busra cuma cumartesi yok, pazar var, pazartesi yok, salı var zarpy gibi bir var bir yok olmuyor böyle...çabuk iyileşmesini diliyorum kendisi hasta bakalım iyileşecek inşallah
azrae eksiksiz bu haftayı tamamladi diyorum detokstan dolayı ama listemde cuma ve pazartesi işaretlememişim kontrol edeceğim
Sonuçlar böyle...menü bildirimi yapılmadan cuma takımları yarışması amacına hizmet edemez kızlar. Bu konuda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.
Gozun aydin,annen gelince insallh daha iyi hissedersin kendini cnm.kac gun gecikti reglin? Yani hep zamanindami olurdun? Eczaneden test alip yapsan,belki bu kadar dusunmezsin.hayirlisi olsun hakkindaElhan Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki
Neyse kapattim ben bu mevzuyuElhan abla ben de hamilelikten korkuyorum benim ilki de suprizdi bu sefer aynisi olmaz insallah cunku kpss hedefim var hamilelik dogum araya girerse hayal olarak kalabilir hedef
Bonus cum ailemdem 13 saatlik uzakliktayim malesef.annem geliyor 1 ay bende kalacak
Allah kabul etsin canım. Yumurta omlet de iyi gider sahurda ...içine sebze de ekleyebilirsin. Bir şey bulamasan maydanoz bile yeter. Süt müsli güzel seçim ama gün boyu aç kalacaksın takviye hiç fena olmaz.İyi aksamlar abla,ben bugunde oructum
Sahur 1 kase sut ve 4-5 kasik musli
İftar 1 kase corba,biraz pırasa dunden kalma,3 catal kabak tatlisi
İftardan sonra 21:00 gibi 1 kucuk kase kaysi kurusu
Yarinda tutcam insallh oruc:sahurda yine sut musli yiyecegim.Elhan
Yok abla hic aramiyorum acligi ama ister istemez bi halsizlik oluyor Rabbim kabul etsin.acik bufeyi bu hafta insallh telafi edeyimde insallh,sut musli bile yetiyo vallaAllah kabul etsin canım. Yumurta omlet de iyi gider sahurda ...içine sebze de ekleyebilirsin. Bir şey bulamasan maydanoz bile yeter. Süt müsli güzel seçim ama gün boyu aç kalacaksın takviye hiç fena olmaz.
Bugün yarın pedini hazırla eli kulagindadir. Hamile olsan bu kadar hassas olmazdin canım...Elhan Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki
Neyse kapattim ben bu mevzuyuElhan abla ben de hamilelikten korkuyorum benim ilki de suprizdi bu sefer aynisi olmaz insallah cunku kpss hedefim var hamilelik dogum araya girerse hayal olarak kalabilir hedef
Bonus cum ailemdem 13 saatlik uzakliktayim malesef.annem geliyor 1 ay bende kalacak
Helal kız ...mantilardan nerelere geldik...Yok abla hic aramiyorum acligi ama ister istemez bi halsizlik oluyor Rabbim kabul etsin.acik bufeyi bu hafta insallh telafi edeyimde insallh,sut musli bile yetiyo valla
Haklisin, normalde 3 haftadir diger topigimde duzenli paylasiyodum ama eşim hastalaninca eve bile vakit ayiramadim 5 gundur bugun evde yemek yaptim ev islerimi halledebildim :)Yine tablosuzum kusura bakmayın.
Bu cumadan itibaren
oynakbasi34 şifa niyetine de olsa menü bildirimi yapmadı.
Birbardakcay eksiksiz bugüne kadar geldi.
zukkum maşallah hiç eksik yok
Bonus Hiç bildirim yapmadı
Bulamiyorum Eksik yok
umutluanne83 cuma cumartesi tatil dönüşü yok: pazar, pazartesi, sali, bildirim yaptı
Zarpy cuma var, cumartesi yok, pazar var pazartesi yok, salı var...pek istikrarlı gidiyorsun bir var bir yok hayırdır
D Deliidivane cuma cumartesi yok, pazar pazartesi var, salı yok
sefanur54 cuma, cumartesi var, pazar pazartesi, salı yok
blondeaddict cuma var, cumartesi yok, pazar var, pazartesi salı yok ...hastası vardı sanırım
Amine Busra cuma cumartesi yok, pazar var, pazartesi yok, salı var zarpy gibi bir var bir yok olmuyor böyle...çabuk iyileşmesini diliyorum kendisi hasta bakalım iyileşecek inşallah
azrae eksiksiz bu haftayı tamamladi diyorum detokstan dolayı ama listemde cuma ve pazartesi işaretlememişim kontrol edeceğim
Sonuçlar böyle...menü bildirimi yapılmadan cuma takımları yarışması amacına hizmet edemez kızlar. Bu konuda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.
Tmm ablam yiycem bugun peynirHelal kız ...mantilardan nerelere geldik...Protein almaktan korkma kilo yapmaz... Karbonhidrat alma yeter...halsizlik ondan bak....peynir falan da ye....
Gözün aydin simdiden. O hamilelik korkusu beni benden aliyor zaten dusunmek istemiyorum :/Elhan Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?