Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canımmm..
evet bizde pirpirim deriz ve çok severim merakla bekliyorum tarifini cnm
Bizdede pürpürüm derlerayy her sekilde yerim haşır haşırmmmmm canim cekti yaz gelse bahcede bol bol olur yeriz

Aminn cnm.agzina saglik

bende isterim ablam semizotu çıktımı ya ben göremiyorum
Çıkmış canım....birazdan çok kolay bir tarif vereceğim...
Bu arada 40 dakika kadar yürüdüm çok şükür
Yarın başlıyoruz dimi kızlar ♡♡♡♡♡♡
Heyecan yaptım valla
Yarın başlıyoruz canim...
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.aralardada kostum.bi spor hocasindan duymustum
3 dk yuru
1 dk kos
Nabizi ayni seviyede tutunca vucut daha fazla kalori harcayip yag yakiyormus.
Bonus
Sen işi çözmüşsün harikasın canım. Bu tip spora interval diyorlar. Hizli- yavaş

Bel ve basen yağlarını eritmek istiyorsanız bu liste size göre
Diyetisyen listesinden bire bir alınmıştır. sonundaoldu canımın isteği üzerine ve bütün kızlar siz de inceleyin çok sağlıklı bir menü listesi.
Sabah
1 Haşlama yumurta,
1 dilim az yağlı beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek(tam buğday da olabilir)
Bol yeşillik
Dört saat açlıktan sonra

Öğle
8-10 kaşık sebze veya bakliyat yemeği
1 kase yoğurt veya çorba

Ara öğün
1 porsiyon meyve(yeşil elma, kivi, ananas, portakal)

Akşam
Yoğurt kürü
Tarif şu şekilde: 1 kase semiz otu, 1 kase yoğurt , 1 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Hepsi karıştırılıp hazırlanacak.
20.30 sonrası sabah kahvaltısına kadar hiçbir şey yenilmeyecek.
Eşi veya başka bir erkek için bu diyet düşünülüyorsa yumurta sayısı artırılabilir. Yeşil mercimek de üç dört kaşık eklenebilir.
Beş gün yapıyoruz....

Pazara gitmaden once carsiya gitcek para cekmeye carsida aktar var oradan al dicem malzemeleri. Digerlerinide pazardan ve marketten alir. Benimkinin en sevdigi seydir alisverise cikinca aranmak
Zaten çoğunlukla duymazlar telefonu...işlerine öyle gelir...benim stoğum hazır canım sen ne alemdesin?

Bizim evde de kuru pisti bugün...pilavını yarın yapacağım ama...son kez bir tencere yemeği de yemiş bulunuyorum Lilimam huuuu muhtarcim yemek yedim didim duymuyor bak....la bı git yediysen yedin bana ne diyorsun di mi ama bir sor...neden yedim....senin proluk gibi az bı sundureyim dedim

Bizdede pürpürüm derlerayy her sekilde yerim haşır haşırmmmmm canim cekti yaz gelse bahcede bol bol olur yeriz
Canın mı çekti....avuç mu yalatirlardi ne....hasta olmayasın barı....senin yerine yerim ben... pürpürüm

Bu arada 40 dakika kadar yürüdüm çok şükür
Yarın başlıyoruz dimi kızlar ♡♡♡♡♡♡
Heyecan yaptım valla

Evet yrn basliyoruz

Zaten çoğunlukla duymazlar telefonu...işlerine öyle gelir...benim stoğum hazır canım sen ne alemdesin?

6bucukta isten geldi hemen carsiya cikti 8de geldi masallah 3 ayri liste yapmissin anca geldim dedi. Senin icin kosturdum kiymetini bil diyor

Bir tek misir puskulu bulamamis aktarda yokmus. Onun haricinde her sey tamam. Birazdan kefir de mayalicam.

Maşallah bir eksikse daha ne canım...acil değil zaten mısır püskülü onu alana kadar kiraz sapı kullan..rahatlatıcı çay bölümünde geçiyor zaten...bugün ben de kefir mayaliyorum. 12 saate olur inşallah. Olmadı laktozsuz süt kullanırım. Malzemenin çoğu evde olmasına rağmen bayağı tuzlu bir alışveriş oldu....sende durum nasıl...150 TL harcamisim ...ananas sordum adam 15 demesin mi oha dedim içimden tabi....bu ne abi ya....ejder inciri mi mübarek...aldiklarimiz bir haftadan fazla gider zannedersem...

ayyy abla bende çok kaçırdım bugün

ayyy abla bende çok kaçırdım bugün
Malum kuru fasulye gazlı bir besin normaldir kaçırman canım "tencere yemeği" demek istedim aslında...bir tencere yemeği deyince miktar çok gibi geldi sana di mi...imla noktalama hatasını edebiyatçı yaparsa diğerleri de böyle gülmekten altına kaçirabiliyor Afiyet olsun canım benim. Allah kabul etsin orucunu.

dimi amaaa

iftar
1.5 kepçe kuru fasulye
3 yok pirinç pilavı
salata yoğurt
1 adet kandil simiti
2 hurma

2 lt su
Ooooo Hilal hanımlar iki hurmayla iktifa etmişler...rüya mı görüyorum kiz sen olmasan ben kimle uğraşacaktım. çorbasiz bir iftar düşünemiyorum ama düşünenler de oluyor bu arada kandil diye kandil simidine kizmazlar sanıyorsun ama yanılıyorsun bebeğim. bu saatte çıkıp yuruyebileceksen sorun yok...ama sen hastayım diye totoşu devirip yatarsin birazdan...yaaaa iki lokma bir şey yedim burnumdan getirdi yine diye içinden geçirdi Hilal...Diyetteyiz şekerim elbette diyecem...

45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.aralardada kostum.bi spor hocasindan duymustum
3 dk yuru
1 dk kos
Nabizi ayni seviyede tutunca vucut daha fazla kalori harcayip yag yakiyormus.
Bonus

İnterval keşfeden umutluanne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…